באה אלייך.....

באה אלייך.....

אני באה אלייך, השם מיוחד יש לו צליל זר. זה אומר עלייך משהו. דמותך שונה לי, לא זכורה לי. הרגשתי חום. "מותק" אמרת ואני נמסה. לוחשת ,לוחשת, כמו מעיין מלא חיים פורץ מתוכי.... הערת אותי מתרדמה עמוקה, משיכחה. משביעה את רעבוני עם עצמי...לא מבינה מהיכן נובעות העוצמות האלה....מרגישה את אלוהים עובר בתוכי, האלוהות מתגלמת במעשה האהבה... מרטיבה את שפתי ולשוני במשקה משכר- אין כמו השכרון של להיות איתך... שמך- הגיתי אותו נכון ונתת בי מבט! אמרת מילים שלא רציתי לשמוע,המבט קר אבל כ"כ מעורר. שומעת אותך נאנק, מילים לא מובנות מפיך נשמטות ועוד אנקת עונג-זכרון שלא עוזב, מדגדג, מסעיר, ורציתי אותך כ"כ. ולא רציתי. ושנאתי אותך לאחר מעשה. ושבתי אליך שנית. חייכת בחום- זכרון נעים. קוברת אותך- משחררת אותך. שחרר אותי גם אתה! ג'ניס ג'ופלין,טאטו של תאונה וכבלים שקשרו אותך. ילד טוב של אמא שאיננה, ילד טוב שמסתבך עם החיים, ילד טוב שלא אומר אמת,ילד טוב שמחפש את אמא. "באת לי טוב" כתבת ואני מתגוננת, פוחדת להרגיש, ועושה טעויות, וטועה ופוגעת בך וגם בי. מנשקת...מנשקת...פורמת חגורה וכפתורי ג'ינס...הנשימה כבדה... אופנוע מחכה בחוץ...

fossil1

New member
וואי

מרגש! ים של כנות,ועצבות גם יחד! אני ממש יכול להתחבר למילים מהסוג הזה! רק שמאוד קשה לי להיכנס למצב עצמו,מילות השירה האלה הן מן מחסום כזה שרק את יכולה להבין את המשמעות שלהם. ובכל זאת אהבתי עד מאוד!!!!

קשה לפרט....

כתבתי מהלב. מעשה שהיה. נגמר בגלל נטיה להרס עצמי... אבל תמיד מסתכלת באומץ קדימה... מאמינה בטוב.

fossil1

New member
לפי.....

מה שרשמת הבנתי שזה קשר לא לא יכול להיות יותר מציאותי ממה מרשמת נכון?

הקשר נותק,

מצב קצת מסובך....הוא יותר צעיר ממני. הרגשתי שהמצב יוצא משליטה, אמרתי מילים פוגעות, בעקיפין פגעתי גם בעצמי. למרות שהוא ניסה לחזור אלי, לא רציתי.

מה מונע?

שוב, פגעתי וגם נפגעתי. קשה לעבור על זה לסדר היום. הכעסים מכבידים מידי. בעצם פעולת הוידוי אני מקוה להשתחרר. כשאני חושבת על זה אני מבינה שכבר שחררתי את הזכרונות. אין בי יותר רגש כלפי האדם המסויים הזה. הוא היה צעיר ממני בעשר שנים.

kzzz

New member
באמת ואו!

אני מסכימה עם פוסיל1 לגמרי -- מרגש ומעורר עניין בטירוף!!

למעלה