באדיבות אליה...לנשים בלבד

שדמה

New member
באדיבות אליה...לנשים בלבד ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

בשם הכאבים !!!! ובעזרתה של אליה מגן ויסודי....חשוב גם לבעלים שמזדהים עימנו. http://images.maariv.co.il/cache/ART169201.html

AYELET1

New member
הלינק התקין, הסבר והשגות

אז הלינק התקין למטה. ההסבר: בשורת הלינק ישנה תוספת http:// - עליך למחוק אותה לפני שאת מכניסה את הלינק וההשגות: סה"כ מצב בריאותינו אכן מושפע גם מהמצב הנפשי, המתח וכו´. ומה שאומרת אותה רופאה מכובדת, נכון לגבי גברים ונשים כאחת (טוב , אצל גברים זה לא מתבטא ברירית הרחפם
, אבל בליקויים בריאותיים אחרים). הורמוני הקורטיזול מופרשים אצל כולם. א ב ל מחלות קיימות גם בגלל גורמים אחרים, ועד כמה שאני יודעת המדע לא יכול כיום להפריד את הגורמים זה מזה- להחליט מתי גורם זה ומתי גורם אחר אחראי. ולא הובן מכתבה זו שהרופאה ערכה מחקר העונה על כל מה שנדרש ממחקר מדעי מהימן, כזה שתוצאותיו יהיו ברי תוקף! אבל יותר מכל מפריעה לי כתבה זו, משום שהיא מהווה בסיס ותמיכה בלתי מוצדקים לכל מיני רופאים הממהרים לשלוח לפסיכולוג אנשים הסובלים מבעיות שונות, בלתי פסיכוסומטיןת בעליל, ודוחים בכך טיפול חיוני. וכבר היו לא מעט מקרים כאלו !!! וחוץ מזה- תודה שדמה שהבאת את הלינק (למרות השגותי)!

לא קראתי עד הסוף, עד ממה שקראתי

כאבים בזמן המחזור או לפניו, הם מקריעת רירית הרחם, ותו לא, ולא ממזון או כל דבר אחר, אפשר להקל את הכאבים בכמה דרכים, החל מכדורים נגד כאבים (כמו אקמול, או ארטופן, ועד לאצות שגם מגיעות בכדורים, אבל יעילותן לא הוכחה עד הסוף). דלקות בדרכי השתן, יכולות להגרם מהרבה סיבות, ובהחלט לא ממזון מסוים, אבל בהחלט כאשר לא שותים מספיק, ומי כמוני יודעת שיש לי בעיות בכליות ובדרכי השתן מגיל צעיר, ועברתי ניתוח להוצאת אבן בכליה הימנית, ולמדתי את הנושא טוב טוב, ויש לי משהו פשוט וחשוב להגיד, לשתות הרבה, הרבה, עד שמרגישים מוצפים, ורצים כל רגע לשרותים, ואם שורף שם בקצה, לשבת בפיסוק באמבטיה ולשטוף עם הרבה מים, זה מקום של חיידקים פנימיים וחיצוניים (וסליחה אם התיאור היה מפורט מדי). כל הענין של גידולים וכו´, זה ענין שגידולים יש בכל מיני חלקים בגוף, אבל אף אחד לא בא ואמר שגידולים תלוים בכל מיני גורמים, ובטח לא "מקשרים עם אנשים אחרים", אם יגיע גבר למרפאה ויהיה לו גידול באיבר המין, או באשכים, אף אחד לא יגיד שזה קשור למשהו בפסיכולוגיה. אז רוב התיאוריות שם לא נכונות, או חלקיות וזה קשורות דווקא לנשים. ואם יהיה לי עוד משהו להגיד פה... תאמינו לי שאגיד...

אז יש לי עוד משהו להגיד

בקשר לסרטן צוואר הרחם, כתוב שזה גם "שנאת המגע המיני עד כדי תיעוב", והרי ידוע שיש סיכוי גבוה ביותר לסרטן צואר הרחם, בגלל ריבוי יחסים ואו פרטנרים מיניים, וזה פשוט בגלל השפשוף וגירוי העור. אז יש פה סתירה רצינית...

שדמה

New member
../images/Emo6.gif בנות יקרות אני גאה בכן ../images/Emo45.gif

גם אני לא אהבתי את הכתבה כלל וכלל... ראשית לא פעם שמעתי באופן אישי...פסיכוסומטי
ולאחר מעשההתברר מי הפסיכי ומי הסומטי
ומי נשאר עם הדפקים של ההזנחה... אני גאה בכן נשים כלבבי.

גלי®

New member
יקירותי , הגישה הכורכת גוף ונפש

הינה גישה עתיקת יומין , ומנסיון אישי , יש בזה משהו .... ( האמת ? יש בזה הרבה ... ) אבל במקרה שאתן מגלות גוש בשד , אני בכ"ז , ממליצה ללכת לממוגרפיה ולא לאנליזה ....

AYELET1

New member
וכאמור כיום יש לזה גם הסברים

רפואיים מדוייקים , אבל עדיים אין זה אומר ש"כל המחלות הנשיות הן פסיכוסומטיות", ועדיין אין זה פותר מבדיקות יסודיות יותר, אשר יש רופאים שנמנעים מהן, תוך הסבר "פסיכולוגי" בלתי מבוסס, ובלתי פותר בעיה לחלוטין (גם אם הליקוי התעצם בגלל סיבות נפשיות!)

גלי®

New member
ברור שלא ! אבל אם המצב הנפשי גרוע

יש לך סיכויים גבוהים יותר ללקות במחלות שונות .... העניין הזה , עם דלקת בדרכי השתן ? שמתי לב אצלי , שברוב הפעמים היא מגיעה אחרי ויכוחים רציניים עם בן הזוג שלי ....

shy-1

New member
בנות !!! לכלכתן בגדול, מספיק ודי !!

לוא הייתן מביאות לויכוח את הבעיה: האם יש יותר מחלות פסיכוסומטיות ממחלות אמיתיות בכללי, הייתי מבין, אך אין טעם להתדיין פה על אברים אנטימיים, כל עוד יש פה 2-4 גברים שגם שותפים לפורום. אנא, לתשומת לבכן המיידית !!! SHY

AYELET1

New member
אבל שי, הנקודה היא באמת המחלות

הפסיכוסומטיות מול אלו מסיבות אחרות. הכתבה התרכזה בסימפטומים הנשיים, אבל זו ממש ממש לא הנקודה. ואתה מוזמן לטעון את טענותיך ללא גלישה לתאורים אינטימיים

AYELET1

New member
כוונתי , כמובן,

למחלות הפסיכוסומטיות אצל גברים ונשים

שדמה

New member
שי יקר ../images/Emo12.gif אין בעיה להתדיין ... ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

גם על שלכם

AYELET1

New member
גלי, אינך מכירה כבר את קשריו

ההדוקים של שי עם נציגי אלוהים עלי אדמות???

גלי®

New member
מכירה ... ולאור התגרויותיו האחרונות

נראה לי שהוא יזדקק לכל אחד ואחד מהקשרים הנ"ל ....

למעלה