לא קראתי עד הסוף, עד ממה שקראתי
כאבים בזמן המחזור או לפניו, הם מקריעת רירית הרחם, ותו לא, ולא ממזון או כל דבר אחר, אפשר להקל את הכאבים בכמה דרכים, החל מכדורים נגד כאבים (כמו אקמול, או ארטופן, ועד לאצות שגם מגיעות בכדורים, אבל יעילותן לא הוכחה עד הסוף). דלקות בדרכי השתן, יכולות להגרם מהרבה סיבות, ובהחלט לא ממזון מסוים, אבל בהחלט כאשר לא שותים מספיק, ומי כמוני יודעת שיש לי בעיות בכליות ובדרכי השתן מגיל צעיר, ועברתי ניתוח להוצאת אבן בכליה הימנית, ולמדתי את הנושא טוב טוב, ויש לי משהו פשוט וחשוב להגיד, לשתות הרבה, הרבה, עד שמרגישים מוצפים, ורצים כל רגע לשרותים, ואם שורף שם בקצה, לשבת בפיסוק באמבטיה ולשטוף עם הרבה מים, זה מקום של חיידקים פנימיים וחיצוניים (וסליחה אם התיאור היה מפורט מדי). כל הענין של גידולים וכו´, זה ענין שגידולים יש בכל מיני חלקים בגוף, אבל אף אחד לא בא ואמר שגידולים תלוים בכל מיני גורמים, ובטח לא "מקשרים עם אנשים אחרים", אם יגיע גבר למרפאה ויהיה לו גידול באיבר המין, או באשכים, אף אחד לא יגיד שזה קשור למשהו בפסיכולוגיה. אז רוב התיאוריות שם לא נכונות, או חלקיות וזה קשורות דווקא לנשים. ואם יהיה לי עוד משהו להגיד פה... תאמינו לי שאגיד...