באדיבות אורן: משחק מגניב. קאט
C CosmikDebris New member 22/2/04 #6 כן גם אני הצלחתי בדיוק מצאתי את המפתח. משחק די קל האמת. פשוט צריכים לדעת ללחוץ במקומות הכי תקועים. ומה הקטע של הסי די קייס?
כן גם אני הצלחתי בדיוק מצאתי את המפתח. משחק די קל האמת. פשוט צריכים לדעת ללחוץ במקומות הכי תקועים. ומה הקטע של הסי די קייס?
K kit k@t New member 22/2/04 #8 את הקטע של הקייס, גם אני לא הבנתי.... הוא הדבר הלא שימושי היחידי שם. קאט
M MissUnKnown New member 26/2/04 #26 some one help me you are not nice...what do you do after the film?
M metropoliceman New member 23/2/04 #10 אאאאאאאאאאה יש לי 3 מפתחות, פתק, קופסא, בטריה, CD CASE, כבל, קלטת וטבעת. ואני תקוע. help
E Eskorbuto New member 23/2/04 #11 אני משתגעת פהה מישהו יכול לעזור?? יש לי את הקייס לדיסק לא עוזר בגרוש 3 מפתחות קלטת הכבל הזה טבעת פתק עם הכתובת שלא הצלחתי להיכנס אליו אגב לא יודעת מה זה והקופסא שאי אפשר לפתוח תעזור לייייייייי תודה
אני משתגעת פהה מישהו יכול לעזור?? יש לי את הקייס לדיסק לא עוזר בגרוש 3 מפתחות קלטת הכבל הזה טבעת פתק עם הכתובת שלא הצלחתי להיכנס אליו אגב לא יודעת מה זה והקופסא שאי אפשר לפתוח תעזור לייייייייי תודה
E Eskorbuto New member 23/2/04 #12 הצלחתי, והנה משחקון נוסף משחק קצת יותר מתוחכם להערכתי..כאילו הוא יותר ארוך..יש בו 9 שלבים..ז"א שיהיה לכם מה לעשות כשאתם תהיו מחוברים.. בבהצלחה http://www.albartus.com/motas/
הצלחתי, והנה משחקון נוסף משחק קצת יותר מתוחכם להערכתי..כאילו הוא יותר ארוך..יש בו 9 שלבים..ז"א שיהיה לכם מה לעשות כשאתם תהיו מחוברים.. בבהצלחה http://www.albartus.com/motas/
E Eskorbuto New member 24/2/04 #14 כן כן 12 שלבים..אני סיימתי את המשחק אתמול..אשמח לעזור אם מישהו נתקע משחק יותר כיפי מלצאת מהחדר כי פה יש הרבה חדרים לעבור
כן כן 12 שלבים..אני סיימתי את המשחק אתמול..אשמח לעזור אם מישהו נתקע משחק יותר כיפי מלצאת מהחדר כי פה יש הרבה חדרים לעבור
E Eskorbuto New member 24/2/04 #15 כן כן 12 שלבים..אני סיימתי את המשחק אתמול..אשמח לעזור אם מישהו נתקע משחק יותר כיפי מלצאת מהחדר כי פה יש הרבה חדרים לעבור
כן כן 12 שלבים..אני סיימתי את המשחק אתמול..אשמח לעזור אם מישהו נתקע משחק יותר כיפי מלצאת מהחדר כי פה יש הרבה חדרים לעבור
E Eskorbuto New member 24/2/04 #17 כן לאללה בשבלב האחרון בכלל..אבל העביר לי את הזמן בכיף אם למישהו כאן יש משחקים דומים שישימו פה קישור או משהו
כן לאללה בשבלב האחרון בכלל..אבל העביר לי את הזמן בכיף אם למישהו כאן יש משחקים דומים שישימו פה קישור או משהו