באג!

eden89

New member
באג!

לפני כמה זמן שלחו לי דילמה הינא היא (דילמה סוליקו אצל יאיר לפיד) Male1 חבר הלהקה שלך מוזמן להתראיין בתכניתו של יאיר לפיד לבד, ללא שאר חברי הלהקה. האם תדחה את ההצעה? בחירתך לדילמה זו היתה: לא שימו לב בחרתי לא! והינה מה שקיבלת על זה בטח שמתם לב ש Male1 חבר להקת The crazy התארח לבד אצל יאיר לפיד בשבוע שעבר, מקורות סמויים ביותר לחשו לנו כי שאר חברי הלהקה מרגישים שהוא מנסה "לגנוב להם את הפוקוס" ושבאופן כללי האווירה בין חברי הלהקה לא טובה. האם זו תחילת הסוף של ה The crazy? שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, אנרגיה, גיבוש, (הכל אדום) רשום שהוא כן התראיין ואני בחרתי לא מנהלים לטיפולכם... מספר להקה 2655

תקרא שוב את הדילמה. ../images/Emo58.gif

"האם תדחה את ההצעה?" לקרוא ולבדוק שאתם לוחצים על מה שאתם באמת רוצים רגע לפני שאתם משחריים את העכבר.

eden89

New member
איזה תחמון (סורי שלא קראתי הכל...)

פאק על המילה זה עלה לי ב100 אלף מעריצים יואו איזה *** זה היה מכוון...

superdjmania

New member
אני עשיתי כן

בשבוע שעבר, ביום שני, המפיקה של יאיר לפיד מתקשרת לאמרגן להקת superdj ומזמינה את Male1, סולן הלהקה לראיון בתכנית. האמרגן מבקש לצרף לראיון גם את שאר חברי הלהקה, היא מסרבת, הוא אומר לה שכשכל חברי הלהקה יוזמנו לתכנית הם ישמחו מאד לבוא. יפה לו, שומר על אחדות. שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: אנרגיה, גיבוש,

למעלה