באג מוזר בקשר לtaskmanager

anony3

New member
באג מוזר בקשר לtaskmanager

היי, יש לי מערכת win2000 adv server sp4 ולאחרונה הופיע לי תופעה שאני עושה ctrl+shift+esc בשביל להעלות את הtaskmgr הוא לא עולה לי, כלומר הוא יוצר trayicon אבל אין לי את האפלקיציה עצמה... רעיונות? ניסיתי לשנות את השם של הקובץ של הaskmgr זה לא עבד, הוא יצר חדש ועדיין עם אותה בעיה... תודה מראש

anony3

New member
רק לייתר ביטחון

לא מדובר בשטויות כמו שמצאתי באינטרנט של אנשים שלא ידעו ללחוץ פעמיים על החלון של הprocessors ולא ידעו שהוא גדל ומוריד את הmenu וכדומה. אין לי חלון בכלל ...כלום...

באנופי

New member
ת:

יכול להיות שמישהו הזיז את החלון כל כך הרבה הצידה ואז לא רואים אותו. האם אתה רואה אותו פתוח בשורת המשימות (או איך שלא קוראים לזה). תנסה לעשות עליו קליק ימין ולבחור ב- Move ואז להתחיל להזיז את החלון עם החצים, הרבה ימינה, הרבה שמאלה, הרבה למטה ולמעלה עד שהוא יופיע, אם בכלל. אם לא עזר, תנסה עם ProcessExplorer להביא אותו לקדמת המסך.

anony3

New member
ככה...

איןלי אפשרות לעשות לחצן ימני על הייקון גם (הוא לא מופיע בשורת משימות) process explorer כמה לא נטען על השרת הזה, אני מניח שהוא שואב מידע מאותה מקור כמו task manager, כנראה שאותו מקור נדפק...זאת רק מחשבה...

anony3

New member
הפתרון לבעיה

לטובת אלו שאולי יתקלו בבעיה בעתיד, ניסיתי להחליף את הקובץ של הtaskmgr.exe שנמצא בwinnt\system32, אבל כל פעם ראיתי בeventlog שמנגנון בשם windows file protection מחליף לי אותו במה שהוא חושב שנכון...וכך הבעיה לא נפתרה אפעם, בשום העתקה... מה שעשיתי היה למצוא את הkey בregistry שאחראי על המנגנון הזה,הוא נמצא Hive: HKEY_LOCAL_MACHINE Key: Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon 1 - disabled, prompt at boot to re-enable 2 - disabled at next boot only, no prompt to re-enable 4 - enabled, with popups disabled ffffff9d - for completely disabled נתתי את ffffff9d איתחלתי את השרת, העתקתי אליו את הקובץ משרת אחר שידעתי שבטוח עובד, החזרתי את הערך המקורי בregistry איתחלתי, והכל עובד! שמחה וצהלה יום טוב

למעלה