באג בסימס :S

Rotemi232

New member
באג בסימס :S

החלטתי שהפעם אני משחקת בלי רמאויות ובלי קודי כסף למינהם ולכן המשפחה שלי קצת עניה אפשר להגיד, מה שיוצר מצב שלפעמים אין כסף לשלם למנקים וכשאין כסף לשלם להם הם פשוט גונבים חפצים מהבית. יצא מצב כזה שוב, שלא היה כסף לשלם למנקה והוא פשוט לקח שולחן, מחשב וכיסא שהאמא ישבה עליו. אחרי שהוא גנב האמא נשארה בדיוק באותו מצב ישיבה, אבל בלי כיסא מתחתיה והיא לא מצליחה לצאת מהמצב הזה. ניסיתי כמה דברים כדי להוציא אותה מהמצב הזה וזה לא הולך, בינתיים היא משתינה על עצמה ומתה מרעב וכנראה תמות אם לא נמצא פתרון חחחח יש למישהו רעיון? :) תודה רבה!

Nens333

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מהמצבים היותר מצחיקים ששמעתי עליהם...!
אין לי רעיון מה לעשות, אבל אם להגיד לה לעשות דברים לא עוזר, נסי להגיד לסימס אחרים לעשות איתה משהו... וחוץ מזה, אחרי כמה זמן היא תתעלף מעייפות, אולי זה יוצא אותה מהטראנס הזה. לא כל כך הבנתי... איך היא תקועה במצב של ישיב ומשתינה על עצמה...? הם צריכים לעמוד בשביל זה. אולי תעלי תמונה

Rotemi232

New member
חחחח כן, האמת שזה די מצחיק!

ובתכלס אם לא הייתי נלחמת על הקידומים שלה כשף גם לא הייתה לי בעיה להשאיר אותה במצב הזה עד שהיא הייתה מתה. ואגב, גם להגיד לאנשים לעשות איתה דברים ניסיתי וזה לא הולך. והבנות מן הסתם יושבות בשירותים, אז זה המצב. פשוט רשום למעלה בצד שמאל, איפה שרשום איזה משימות הם הולכים לעשות "pee herself" חחח, אנסה לצלם תמונה ולהעלות ;) יש לך אולי רעיון יצירתי אחר?

Nens333

New member
שירותים?!? אמרת כיסא! ../images/Emo6.gif

עכשיו זה אפילו יותר מצחיק! ישבה לה בשירותים ופתאום בא המנקה ולקח לה את השירותים ממש מתחת ל...ישבן!
אין לי עוד רעיון, נסי את מה שהציע סופרבוי למטה.

Rotemi232

New member
לאלא, חחח לא הבנת! אה ונפתרה הבעיה :)

המנקה כן בא ולקח לה את הכיסא, פשוט בשביל לעשות פיפי היא צריכה להיות מן הסתם באותה פוזיציה D: ו... היום נכנסתי לסימס והיא פתאום איכשהו יצאה מהמצב הזה דרך זה שהיא התרוממה טיפה והתחילה להשתין :S מוזר, חשבתי שהיא השתינה תוך כדי שהיא הייתה במצב הזה... בכל אופן תודה רבה!

Superboi

New member
זה לא אמור למחוק כלום

אבל זה כן מאפס את הצרכים וה-Moodlets של הסים. כדי להשתמש בקוד, צריך לפתוח את תיבת הצ'יטים (CTRL+SHIFT+C) ולהקיש resetSim X כש-X זה השם המלא של הסים.

למעלה