באג במשחק

danachka7

New member
באג במשחק

הלהקה שלי הופיעה בברבי, ובמקום להרוויח כסף, ירדו לה 11000 ש"ח! איך זה יכול להיות? בסיכום ההופעה היה כתוב: ההופעה היה מוצלחת ביותר! הצלחת להרוויח ₪*ו 3מעריצים! זה לא פייר, אני רוצה את הכסף בחזרה :( להקה 361

danachka7

New member
בעסה...

מה נסגר עם המשחק הזה?? יש מצב שהורידו לי 4000 על יחסי ציבור? זה עולה כסף?

danachka7

New member
אתמול ב 21:00

הופעה בברבי... לפני זה לא לקחו לי שום דבר על יחסי ציבור.

danachka7

New member
אני בת

בתיבת מסרים היה כתוב לי ככה: מקום ההופעה מכיל 200 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪ 120 עלות ההשכרה הינה ₪7200בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. ההופעה היה מוצלחת ביותר! הצלחת להרוויח ₪*ו 3מעריצים! בעקבות ההופעה המוצלחת מדד האנרגיה של הלהקה עלה ב %0 ומדד הגיבוש עלה ב%0 נראה שעדיף, בהופעה הבאה, ללכת על אולם גדול יותר, או לפחות לדרוש יותר כסף על כרטיסים... ובפרטים של ההופעה: מקום ההופעה מכיל 200 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪120. עלות ההשכרה הינה ₪7200. בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. התפוסה באולם היתה קטנה לכן הפסדת כסף ומעריצים מההופעה הזו, נסה בהופעה הבאה לשקיע יותר ביחצנות, ולדאוג שיש לך מספיק מעריצים שיכולים למלא אולם שלם נראה שעדיף, בהופעה הבאה, ללכת על אולם גדול יותר, או לפחות לדרוש יותר כסף על כרטיסים... אה, יכול להיות שהורידו לי כסף כי לא באו מספיק מעריצים... אבל למה הם לא מפרטים בדיוק כמה ירד על מה?!

danachka7

New member
יחסי ציבור באמת מורידים כסף

מצאתי את זה: כשאתם באים לקבוע מחיר של כרטיס, תזכרו שככל שהמחיר גבוה יותר, כך יותר מעריצים יירתעו ולא ירצו לבוא. במקרה ובכל זאת החלטתם על מחיר גבוה, תנו עוד קצת והשקיעו ביחסי ציבור. זה יביא לכם יותר מעריצים, אך יקח מכם יותר כסף ממה שתרוויחו אחרי ההופעה.

MineraL

New member
זה די ברור

השקעה ביחסי ציבור - פרסומת ודברים דומים.. בקיצור זה מביא יותר מעריצים להופעה

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא בדיוק...

השקעה ביחסי ציבור גובה ממך כסף [אבל לא בפאב לפחות]. נכון שיותר מעריצים באים וככה ממלאים את האולם, אבל אם יש לך הרבה מעריצים זה קצת מיותר.

Rock Dragon

New member
א.בפאב זה עדיין דורש קצת כסף..

ב.יותר מעריצים באים--->יותר כסף תעשי השוואה בפאב בין מה שאת מקבלת עם 120 לכרטיס+יחצנות לבין 120 לכרטיס בלי יחצנות.. הבדל בכסף ובמעריצים..

noyy

New member
../images/Emo28.gifבפאב זה לא דורש ממני כסף :|

אני תמיד מקבלת את הסכום המלא על הכרטיסים. ובלי קשר, אם אני לא משקיעה ביחסי הציבור אני גם מקבלת את הסכום המלא

פלורי2

New member
טיפ שלי-תמיד כדאי להשקיע בתחום הזה

של היחסי ציבור
כן שפמפמ.. לא שכחתי אותך

noyy

New member
../images/Emo28.gifמה פתאום |:

תמיד סימנתי את זה ואף פעם לא נלקח ממני כסף, לא אחרי ולא לפני ההופעה ואם זה באמת נלקח, למה זה לא מופיע בדו"ח?

danachka7

New member
זה יורד אוטומטית

מהכסף שאת מרוויחה מההופעה. אבל באמת בפאב לא תמיד מורידים.

למעלה