באג במעריצים...

באג במעריצים...

נעלמו לי כל המעריצים. תוכננה לי הופעה משותפת ועכשיו חזרתי כי הייתי בחוץ ואני רואה שרשום ש-"הלהקה לא מוכנה" ואין לי מעריצים ורק כסף עלה. נשארו לי 0 מעריצים
והיו לי 3600 ומשהו. לאן לעזאזל הם נעלמו
הינה 3 הודעות חשובות אחרונות: הלהקה שלך לא מוכנה להופעה 11 באוגוסט | 22:04 אין מספיק מעריצים (מחק) להקת לולי פופ ברשת לא מוכנה להופעה 11 באוגוסט | 22:04 (מחק) הסתיימה ההופעה ב"פאב שכונתי". 11 באוגוסט | 21:00 מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס הייתה ₪ 40 עלות ההשכרה הינה ₪0 בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה זו הרווחת ₪2000,והרווחת 1625מעריצים! כיוון שבחרת להשקיע ביחסי ציבור, נגבו ממך עוד ₪0 בנוסף לעלות השכרת המקום. התפוסה באולם היתה מלאה. בעקבות הופעה זו מדד האנרגיה שלך עלה ב %50, מדד הגיבוש עלה ב %49 בעקבות הופעה זו מדד החזרות ירד ב 1 שעות. אני מבקשת לבדוק את זה, מס' להקה:13398
ירדן

.. מעריצים יורדים כל הזמן, בלי קשר.

בלי קשר לתקריות, בלי קשר לדילמות, בלי קשר להופעות מוצלחות או לא מוצלחות. כ-ל ה-ז-מ-ן. תקראו את הוראות המשחק, תחסכו לעצמכם הרבה הפתעות ..

אני יודעת שהם יורדים אבל....

ירדן ולי מ-4,000 בערך ל-0
משהו פה לא בסדר אני מבקשת לבדוק את זה.
ירדן

זה לפעמים לא ממש קשור../images/Emo28.gif

פעם עשיתי הופעה בבארבי הצליחה והכל, אחרי עוד הופעה בבארבי ואמרו לי שאני לא מוכנה והפסדתי את כל ההופעה והמעריצים. יכול להיות שזו אותה בעיה...

הא, אם ככה אז הכל ברור.

4000 מעריצים זה לא מספיק לבארבי. לפעמים הופעות שאין לך מספיק מעריצים יצליחו, אבל לפעמים הן גם לא.

לאאאא

לא עשיתי אף פעם הופעה בבארברי
עשיתי הופעה אחת בפאב לפני זה והכל היה טוב ויפה קיבלתי 2000 שקל וגם 1650 מעריצים. לאחר מכן הייתה הופעה משותפת בקאמלוט [במקום הכי זול] וביחד לי ולזה שעשינו היה 38,000 מעריצים ויותר. פתאום [לא הייתי בבית בזמן ההופעה] אני רואה מסר שבו רשום לי שאני איבדתי את כל המעריצים ואז שההופעה בוטלה כי אין לי מעריצים. אין לי מושג מה קרה ואני מבקשת בדחיפות לבדוק את זה, כי אני רוצה לנסות להצליח להגיע למקום גבוה במשחק וזה הרס לי הכל כי רציתי להוציא תקליט. אני מחכה לתשובה,
ירדן

זה לא צריך להיות ביחד../images/Emo35.gif

כאילו אם יש לנו ביחד
כי ביחד יש לנו מספיק...זה סך הכל 2,000 מקומות.

לא, זה לא ביחד - לפחות לדעתי.

כי אחרת, מישהו שיש לו 400,000 מעריצים היה יכול לעשות הופעה עם מישהו שיש לו 50 מעריצים (להקה שנייה שההוא פתח) ולקחת לעצמו 100% מהמעריצים. הגיוני ?

../images/Emo207.gif שאלה טכנית.

האם הכסף על "הוצאת אלבום" משתחרר כשאני יוצרת אלבום או כשאני משחררת אותו? תודה מראש למי שיענה

../images/Emo207.gifשאלה בקשר לדילמה

להשתתף בתוכנית ראליטי או לא....? טנקס. קבילתי פלטינה כפולהההה!!! שבוע טוב ושקט לכוווווווולם.

למעלה