באג, או חלק מהמשחק?

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

dlml

New member
באג, או חלק מהמשחק?

אני משחק עכשיו עם ליון (אגב, ממש כיף לשחק איתם) ויש מגבלה של 4 זרים לא מהאיחוד, עכשיו, יש לי 4 ברזילאים (שהם אכן נחשבים ל4 זרים) ועוד 3-4 אפריקאים (ללא אזרחות צרפתית חלקם) שלא נחשבים לזרים, עכשיו, זה באג במשחק, או שפשוט אפריקאים הופכים לשחקנים חוקיים בצרפת? נראה לי שלא מדובר בבאג, כי לא הצלחתי להחתים איזה קולימביאני אחד כי כבר יש לי 4 זרים, אבל בכל זאת אני רוצה ליהיות בטוח..

sXe

New member
אממ..

יכול להיות שיש לו אזרחות נוספת,תבדוק!

dlml

New member
תקרא הכל

... כתבתי שלא לכולם יש שם אזרחות נוספת..

רוב שחקני נבחרת צרפת

מחזיקים גם בדרכונים מאפריקה..אפילו טרזגה למעשה הוא גם ארגנטינאי! כך שיכול להיות שהם מחזיקים גם בדרכון צרפתי ולכן הם לא נחשבים לזרים.

dlml

New member
כן זה ברור

כי רובם באים ממדינות כמו מרוקו/אלג'יר ומשחקים בנבחרת, אני מדבר על שחקנים גנאים או סנגלים שלא קשורים לצרפת, ואין להם שום אזרחות אחרת ולא נחשבים לזרים.. אבל אולי באמת כל שחקן אפריקאי מקבל שם רישיון עבודה או משהו כזה ולא נחשב לזר

יש גם גנאים וסנגלים בצרפת

פטריק וויירה למשל הוא סנגלי. יש מצב שמה שאמרת זה נכון..

bobby6killer

New member
קראת את מה שאמרת?

"אפילו טרזגה למעשה הוא גם ארגנטינאי!" ארגנטינה בדרום אמריקה

dlml

New member
דווקא מה שהוא אמר

הגיוני ומובן.. טרזגה לא רק אפריקאי, או גם ארגנטינאי.. או שהכוונה היא שהוא רק ארגנטינאי, אבל לא נראה לי.

להההההה

אני הייתי בטוח שזה בכלל מאסיה.. אני יודע איפה זה ארגנטינה,זה היה כדי להמחיש שלא רק מאפריקה יש בצרפת אלא גם ממקומות אחרים.

OFIR 10

New member
בגלל שצרפת כבשה שטחים מעבר לים

עם תחילת המירוץ האימפריאליסטי (1920), היא כבש מדינות כמו מרוקו, אלגי'ר ותוניס, והנחילה להם תרבות צרפתית...אולי זה קשור לזה שיש להם אזרחות.. בגרות בהיסטוריה

Angeldust1

New member
בגרות בהיסטוריה../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

אני הולך לקבל איזה 40... אני כל כך שונא היסטוריה למי שרוצה לדעת זאת דעתי על הבגרות בהיסטוריה

dlml

New member
חח לי מחרתיים

מגן בתנ'ך, אבל אין מה לעשות, המנג'ר קודם לכל לצערי..

למעלה