באגי - כמה שאלות

tomergr2

New member
באגי - כמה שאלות

אני מעוניין לקנות באגי (בנייה עצמית, לא TOMCAR או מיול או משהו כזה). אף פעם עוד לא היה לי, ככה שיש לי כמה שאלות. 1. באגי צריך רישוי כולשהו? הבנתי שלא, מה שגורר את השאלה - יש סיכוי שמשטרה תעצור אותי אפילו באמצע הדיונה או בתוך היער, ותקנוס אותי? 2. איך אפשר להעביר באגי ממקום למקום, ואם זה רק באמצעות עגלה, כמה עולה כזאת? 3. הונדה אקורד (או בעצם כל מכונית גדולה יחסית שאינה ג'יפ) מורשית לשאת גרר? 4. כמה בעיתי זה להחזיק באגי מבחינה מכנית וכלכלית (דלק?)? אני אבלה איתו הרבה זמן במוסך? (אני לא מכונאי) 5. מישהו מכיר חבר'ה שבונים באגים כאלה? אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי בנושא!

רם שליו

New member
באגי בבניה עצמית

1 כל רכב צריך רישוי כולל באגי - כך שאם שוטר תופס אותך, אתה בבעיה, אין לרכב רישוי אין טסט אין ביטוח- הקיצור אתה בבעיה רצינית . 2 תלוי בגודל הבגי בכל מקרה כמה אלפי שקלים - וגם לעגלה צריך טסט וביטוח . 3 הונדה אקורד מורשית לגרור אם יש וו גרירה או תפוח . 4 כמו כל רכב שטח הבאגי דורש טיפול ואחזקה- מה גם שמדובר בכלי בבניה עצמית .אם אין לך הרבה נסיון במכונאות לא ממש מומלץ . 5 יש מספר אתרים עם פירסום לכלים כאלה בבניה עצמית. *************** לסיכום דעתי האישית- אל תתעסק עם כלי כזה, אם חלילה תיגרם תאונה לך או גרוע יותר תפגע במישהו- אתה ממש אבל ממש בבעיה רצינית עם אופי פלילי . עצתי- חכה קצת עד שתוכל לרכוש כלי חוקי כמו תומקאר- יש גם חד מושבי מדהים, עשה טסט וביטוח- זה לא זול אבל עו"ד עולה הרבה יותר. בהצלחה

-רוני-

New member
הכל נכון, רק עוד פרט קטן

בשנים האחרונות משרד הרישוי אינו נותן רישיונות לבאגי, כך שחבל על הזמן והמאמץ. אני היתי באמצע בניה של באגי ממכלול של וריאנט 1600 WV כאשר התחלתי לבדוק את האפשרות לרישוי ואחרי הבדיקה הרמתי ידיים, מה שכן יש הרבה ללא מספרים ורישוי אך זה מאד מאד מסוכן לא מומלץ.

רם שליו

New member
באגי רשיונות

לא אמרתי אחרת לא ידוע לי על אפשרות לקבל רשיון לבאגי מתוצרת עצמית- אלה אם משקיעים מאמצים שהם מעבר למה שהשואל יכול- טכניון וכדומה. המסקנה שלי- ללכת על משהו עם רשיונות-חד משמעי . כל השאר זה משחק מסוכן מידי.

benya

New member
ירון זה אני =============>

ואת הבאגי בניתי לפני למעלה מ 20 שנה כאשר עוד ניתן היה להשיג ניירת חוקית יום טוב

למעלה