באגים

באגים

חברה שלי בלעה זבוב. יצאנו מריקי, היא תפסה אותי התחילה להשתעל, נפלה על הריצפה והתחילה להתפתל [אם יש פה חרוז- תתעלמו ממנו]. זה מצחיק, מאוד מצחיק. אז בואו נדבר על חרקים במערכת העיכול. חברה אחרת שלי מצאה חרק בסנדויץ` שלה, בדיוק ליד המקום שהיא נתנה בו ביס. מישהי סיפרה, לא יודעת איך זה הגיע אלי- שבמיונז, שהיא תמיד מרחה בו לחם, היה חרק גדול- תיקן, עם מחושים- הם לא תבעו את החברה [נדמה לי אוסם] בסוף. תולעת בגרעינים, חברות שלי מצאו יום אחד. אח קטן של חברה שלי ברח צורח לשירותים- היתה תולעת בתפוח. ותולעים בחסה, אפילו אני מצאתי. מחוץ למערכת העיכול, חברה שלי הכניסה רגל לדוקטור מארטינס, ודרכה על חרק, היא חשבה שזה משהו כמו מישמיש מיובש, וניסתה להוריד את זה עם היד, תנחשו את הגרביים של מי היא לבשה?- שלי! חברה שלי הסתובבה יום אחד וראתה לידה על הכרית עכביש ענק מהסוג עם הרגליים העבות, אני תפסתי עכביש בינוני עם רגליים עבות על השמיכה שלי מטייל יומיים אחרי שכבר ראיתי אותו וחשבתי שהוא עזב את החדר- יכול להיות שהוא עדיין שם. חרקים זה מצחיק, ספרו אתם משהו.

Panther

New member
הספיידרמנים האלה

העכבישים האלה - השמנים גדולים עם רגליים שמנות ושעירות. קוראים להם פרווניות, כשהייתי בכיתה א` כל שבוע היינו מוצאים כזאת בכיתה כי היינו מתחת לאדמה. בבית שלי גם אנחנו בקומת קרקע אז הייתה תקופה שהיינו מוצאים כאלה הרבה. הם יכולים לנשוך למיטב ידיעתי... וזה כואב. כואב.

ואני עם השכל שלי נכנסתי לת`ירד הזה בזמן שאני אוכלת קוטג`

ואני לא מעיזה אפילו לחשוב מה יכול לצאת לי משם....thank u brain יום אחד חזרתי הביתה ממסיבה (מיכל גם אני הולכת למסיבות! תני כיף!), ואבאמא לא היו, רק אחי ישב וראה סרט. התקרבתי למטבח, בדרכי אל הלסון ועיני קלטו לפתע משהו חום וגדול. התקרבתי ו..כן- זה היה ג`וק שגודלו עוקף בערך 4 כאלה רגילים..את רבע השעה הבאה נבילינו אני ואחי בניסיון ללכוד את הג`וק מבלי להיעזר באיברי הגוף (תודה על ההצעה, אבל אני אוותר), עד שבסוף הצלחנו להוריד עליו איזה דיקט שהיה ליד שולחן העבודה...והג`וק הלך כפות (זה היה מגעיל אם אתם כבר שואלים). אני חושבת שאבא תכנן לבנות מהדיקט הזה שולחן...נו, מילא. ודרך אגב- למטרת הספייסיות: המקום בו ראיתי את העכביש לראשונה היה... על מטחנת הבשר. עד העונג הבא, נעמה. נ.ב- mind thief- גם אני גרה לי אי שם בצפון הנגב..יש לך מיקום מדויק?

Mind_Thief

New member
30 מעלות צפון 45 מזרח(מה?!)

מיקומי המדוייק הוא טנא עומרים, ישוב כפרי בדרום הר חברון, כ25 דקות צפון מערבית לבאר שבע(זה ליד מיתר אם את מכירה...), נא לשלוח כוחות חילוץ בהקדם האפשרי!! נ.ב. מאיפה את?

eyal@

New member
אני אוהב זבובים....

משום מה זבובים נורא אוהבים את הפה שלי (ולמי שחושב לרגע שיש שם משהו אז....שישמור את זה לעצמו).. בלעתי אולי 3 זבובים בחיים שלי, אז זה מוביל אותי לדילמה. בלעתי בטעות זבוב ביום כיפור, האם זה הורס את הצום? אההה, ועוד משהו, פעם בלילה היה חשוך באתי לשתות מים ומה פתאום אני מגלה, כור עכביש ענק בכוס...זה נורא מבהיל שזה בלילה.

לפני כמה זמן הייתי במסיבה (שמתם לב שאני כל הזמן במסיבות?)

והורדתי שם נעליים (אז עוד היה קיץ וחם) והיה חשוך, וקיפצתי לי ופתאום דרכתי על חשופית, חשופת כפות רגליים (משחק מילים). קיצור, ישבתי שעה באמבטיה בנסיון לנקות את זה איכסה.

MiSheL

New member
פעם התעוררתי עם ג`וק על האף

אני צריכה להוסיף משהו?! :p

נעל

New member
זה לא היה נחמד

כשנעל קמה בבוקר, ירדה מהמיטה, ודרכה ישר על ג`וק, ברגליים יחפות. חבר שלה, שישן אותו יום אצלה, התפוצץ מצחוק, וגם נעל - אבל באופן קצת יותר היסטרי. הוא דאג להזכיר לה את זה מדי פעם. נעל ;-)

Mind_Thief

New member
זוחלים...סיפור מרתק על מלחמה שנסתימה בידידות אמת...

זה אולי קצת מחוץ לנושא אבל מבחנתי דוחה בערך באותה מידה.... אז בגלל שמקום מגורי בנגב הצפוני, מדי פעם בקיץ באים לבקר זוחלים מבוייתים מבעיתים ואותי זה ממש מגעיל כל הקטע, לא יודע למה, אז איזה ערב ראיתי לתומי אלי מקביל בחדרי הקט כשלפתע הופיע לו אותו אורח בדיוק מעל הטלויזיה, אז ניסיתי לגרשאותו עם כל מיני כלים מאולתרים אבל לא להתקרב אליו יותר מדי, ובטעות הברחתי אותו מאחורי הארונית שלי שהיא ממש ליד המיטה. כבר תכננתי איך באותו לילה אני נוסע לישון אצל חברים או משהו אבל הגעתי למסקנה שאני לא יכול לתת ליצור הנחות הזה להעפיל עלי ובסוף החלטתי לישון במיטה שלי בידיעה שאולי באמצע הלילה הדבר הזה יצא ממחבואו ויזחל עלי כל הלילה אבל בסוף כבר לא היה איכפת לי ונראה לי שכבר די נהיינו חברים ואני לא יודע אם עד היום הוא בכלל יצא משם... The end...

luka

New member
פעם...

דג דג דג...:) סתם היה זה שעה 3 בלילה ג`וק מסוג תיקן חום עם מחושים גדולים טייל על אחותי, פתאום באמצע שנתי שמעתי צעקה עזה מחדרה..., טוב דיי עם זה, בקיצור היא חשבה שזו היתה הצמה שלה וכל שנייה ניסתה להעיף אותה עד שהיא פקחה עניים וראתה שזו לא צמה ולא בטיח אלה ג`וק. עוד מעשייה, בקיץ הייתי בקורס מדצ``ים, אז שכבתי בלילה לישון באוהל, כמובן שאני עם חום גבוה ותהקררות חבל על הזמן, פתאום נכנס לי חקר לתוך ההואזן ולא מפסיק לזמזמם לי בתוך האוזן, הוא יצא אחרי 3 ימים!!, כמובן שסבלתי כאבי אוזניים איומים!! מה עוד?, טייל עלי פעם ג`וק תיקן ענק, על הצוואר..., אחי הרג אותו, יש לי עוד היסטוריה עם חרקים אבל אין לי זיכרון כל כך טוב, כנראה שאני מעדיפה לשכוח... יערה.

N0

New member
חברי הטובים עכבישים

טוב N0 שקל אם להגיד את זה או לא כי לפי מה שנראה לו הוא מייצג פה מיעוט בפורום בשנושא שאנשים עלולים לזרוק לו לבנים דרך המסך ולעשות לו לינץ באמצע הלילה. N0 אוהב עכבישים וג`וקים בכלל. כן זהו יצא בחדר הקודם של N0 היה לו אוסף חביב של עכבישים (אלה עם הרגליים הארוכות שעפים ברוח ) בפינות של התיקרה הם הקימו להם מושבות משגשגות ועזרו ל N0 להילחם ביתושים המעצבנים ( כן יתושים N0 שונא הם תמיד באים ועוקצים אותו בבפנוכו של האוזן איפה שצריך קיסם בשביל לגרד וגם הם דווקא מגיעים לפני שN0 נרדם ותוקעים לו בזזזזז עצבני של אנחנו הולכים למצוץ לך עכשיו דם מהאוזן אז גם ככה לא יעזור שתקום תעיף אותנו כי מתישהו תהיה חייב להירדם ) והפעם היחידה שהם ממש הפריעו לו היה כשהם מתו להם בסייבה טובה ונפלו לN0 הפוכים על הכרית. מאז לN0 יש חדר חדש ועם החדר באה רשת שאמנם לא נותנת לזבובים להיכנס אבל גם בעכבישים יש מחסור N0 בנתיים זיהה אחד (מהלבנים הקטנים שקופצים) שהתמקם לו לייד ספרים ישנים והתחיל לטוות לו בית וכרגע נראה כאילו גם הוא נטש כנראה בגלל שלא היו לו זבובים לאכול. מה שגורם לN0 לשאול מה עדיף לפתוח את הרשת ולתת לזבובים להכנס כדי שלעכבישים יהיה מה לאכול ואז חדר החדש יקבל את האוירה הנעימה שהייתה לחדר הקודם אבל N0 יקום כל בוקר עם בליטות באוזניים או להשאיר את הרשת כמו שהיא ולא ולהישאר בחדר עבש ומשעממם אך חסר גירודים. N0

Funeral Drum

New member
אתה לא לבד

אני אוההההב עכבישים. כלכך חבל לי שהם קטנים מבכדי שאני אוכל לחבק אותם כל היום. טוב, לא ממש ככה אבל אני אוהב עכבישים. גם עורבים. עורב זה חיה ממש כלה. אני גם לא סובל יונים. אה ואני אוהב את החתול המת שלי. איזו מקוטעות. לא נ.ו. רא. shine.

למעלה