באב אלמועט'ם
מתוך ויקיפדיה - תרגום גוגל:
דלתו של הגדול
[צדק]
הדלת של הקדוש או את הדלת של עזאם האימאם היא אחד בעיר ציונית דרך בגדד, והיא צפויה להתקשר הדלת הקדושה עד מסגד האימאם הגדול, אחד השערים של בגדד בעידן של האימפריה העותומנית, שבו היא מבצעת להם את הדרך אל המסגד של חניפה הגדול האימאם אבו ב Adhamiya, והוא ממוקם צפונית לבגדד המרכזית, ב האזור שבין הגשר והגשר Sarrafia Sinak, המציגים את הדלת הקדושה של מבנים עתיקים מימי סוף עידן המדינה העבאסית והמדינה Alalikhanyh ו Algelairah ו וכן המלוכה העות'מאנית עד התקופה הרפובליקנית בעיראק.
התכונות החשובות ביותר של הדלת של הגדול [לערוך]
Visitor you
זהו הנותרים בתחום מרוצי סוסים הח'ליף אבו ג'עפר אל-מנסור הורה נבנה כאשר זיוף בגדד, עיר השלום.
עיר הרפואה:
בית החולים הגדול ביותר בעיראק נבנה תחת סדאם חוסיין ונקרא עיר סדאם.
אולם העם:
אשר נקרא המלך פייסל השני הול.
הספרייה הלאומית ודאר מסמכים העירקיים: ספריית בסיס עתיקה ויש סקירה הסטורית של הבניין הזה באתר מורשת המגזין, שבו אתה מוצא לך חשבון של היסטוריה על ההיסטוריה של הקמת מבנה עתיק זה [1].
המוזיאון להיסטוריה של הטבע, מוזיאון אוניברסיטת בגדאד [2].
משרד הביטחון העיראקי הוא בניין ישן ששימש כמשרד הביטחון בשנים 1932-2003
משרד הבריאות
משרד עיראק העיראקי לפני 2003
דלת מוסך לרכב:
זהו חניון מרכזי בבגדאד, הממוקם בין מתחם באב אל-מעם והפקולטה להנדסה.
מסגד אל-מוראדה:
הוא מן המסגדים העתיקים של בגדד, ממוקם בצד של Rusafa בדלת הקודש בבגדד הצמודה לבניין הספרייה הלאומית, הרחק המסגד מאה ושלושים אוזבקים כמעט מטר, וכן בנה בבגדד למועד מוראד פאשה.
מסגד אל-אזבק [3]
זוהי עיר של בגדד בדלת מציוני הדרך הקדושה העתיקה, אחד המסגדים העתיקים ובצמוד לקירות של משרד הביטחון, חודשה מובנה 1296 AH / 1879 לספירה.
מכללת אוניברסיטת בגדד
משתתפים הפקולטה לרפואה [1] של הספר לרפואה של בגדד רפואי סיטי (לשעבר) רפואת שיניים לימודי חינוך, דת, ספרות, שפות, התקשורת Chidlh.kma Majidiyah החולים הזה למגורי סטודנטים מורכבים Tbat.
הפקולטה לרפואה - אוניברסיטת בגדאד
בית הספר למשפטים - אוניברסיטת בגדאד
המכללה לרפואת שיניים - אוניברסיטת בגדאד
הפקולטה להנדסה, אוניברסיטת מוסטנזיה
הפקולטה לאמנויות
המכון לניהול
אוניברסיטת אקדמאים ערבים [4]
ראה גם [עריכה]
גשר באב אל - מועלם
מקורות [עריכה]
^ הספריה הלאומית והארכיון