באביב

אפי לוג

New member
באביב

שתלתי בגינה שיחי ורדים ושושנים. גינה עונתית יש לי. בכל עונה אני עודרת, מזבלת, גורפת, שותלת, משקה בכל עונה הגינה מחזירה לי חיוך בגוונים אחרים. באביב שתלתי שיחי ורדים בגינה. בקיץ, השקתי את הגינה. עבר פקח של העירייה ואמר, בקול של פקח מלא חשיבות, שיש מחסור במים, שמשק המים במצב לא טוב, שהאקוויפר בסכנה, שההקצבה שלי נוגעת בקו הגמר, ובכלל, הוא אמר, תסגרי את הברז. התכופפתי לגינה העונתית שלי, מנסה להסביר לה בתקציר, שהאהבה שלי אליה לא נגמרה, שעכשיו מסתיים לו עידן הצינור הארוך ומתחיל עידן הדלי. וכמו שאני לוחשת לה, לגינה העונתית שלי, הרגשתי דקירה בזרת השמאלית. לפני שנפלתי לתרדמה, הספקתי להבחין שהדקירה הגיעה מכיוון שיחי הורדים ששתלתי באביב. כל הקיץ הייתי בתרדמת. הסתיו הגיע והביא עימו את הנסיך המנשק. במקרה הפרטי שלי, לא הסתפקתי בנשיקה בודדת, עמדתי על זכותי לקבל מספר נשיקות מלכותיות, שגרמו לעיני להיפקח. שיפשוף עינים, פיהוק רחב, מתיחת אברים ואני דוהרת לגינה, מבקשת לדעת, האם בראש השנה פרחה שושנה אצלי בגינה. לא. לא פרחה. אולי בגלל הפקח ההוא של העירייה ההיא, אולי בגלל הקיץ, אולי בגלל התרדמת, אולי בגלל נעמי שמר. עכשיו אני שוקלת להגיש תביעה, בגין עוגמת נפש שנגרמה לי כתוצאה מחוסר מימוש סעיף קטן ב/3 שורה מס´ 2 בית ראשון, בשיר של נעמי שמר. רגע, זה בכלל היא שכתבה את השיר?

magy

New member
הבנות........היה כמובן גם אלייך

כשנכנסתי, היית בראש הרשימה.........ופתאום צנחת תחתיה.......... תעתועי המחשב.....והשרשור.............

B T1

New member
אפי לוג יקרה!

אני מכיר בחופש של האומן היוצר אבל ורדים שותלים בדצמבר-ינואר והם לא עונתיים אלא רב שנתיים. לכן בפעם הבאה אני אשתול, אזבל, אגרוף ואת תמשיכי לכתוב דברים נפלאים.

למעלה