באבא או לא באבא
ש שחקן שקט ועצבני New member 27/5/08 #3 עובד לא עובד... מה עם האוסטרלי והניו זילנדי? פעם מישהו ביקש מחבירו שיצא מהרכב ויבדוק אם הוישרים עובדים, אז הוא יצא ואמר לו עובד לא עובד... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עובד לא עובד... מה עם האוסטרלי והניו זילנדי? פעם מישהו ביקש מחבירו שיצא מהרכב ויבדוק אם הוישרים עובדים, אז הוא יצא ואמר לו עובד לא עובד... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
O omer forex New member 27/5/08 #4 יאלה יא בבא תן תחזית על דולר שקל - מה הולך לקרות עד סוף השבוע? ומה לדעתך נראה קודם? 3.25 או 3.34?
B baba moshe New member 27/5/08 #6 בקשר לניוזי והאוסטרלי האוסטרלי מושפ ע מהזהב ואותי לימדו כול כלב מגיע יומו וכן הניוזילנדי אן לו שום הצדקה לעליה רק הריבית המצב שם בטאטה חכה ותראה איך הוא מתגל`ש
בקשר לניוזי והאוסטרלי האוסטרלי מושפ ע מהזהב ואותי לימדו כול כלב מגיע יומו וכן הניוזילנדי אן לו שום הצדקה לעליה רק הריבית המצב שם בטאטה חכה ותראה איך הוא מתגל`ש
ש שחקן שקט ועצבני New member 27/5/08 #7 דווקא הזהב נפל... הוא רחוק בערך 140 דולר מהשיא... אני אומר לך הכל ספקולציות של דויטשה ו UBS ואולי גם סקסו....
דווקא הזהב נפל... הוא רחוק בערך 140 דולר מהשיא... אני אומר לך הכל ספקולציות של דויטשה ו UBS ואולי גם סקסו....
B baba moshe New member 28/5/08 #8 אני לא יודע סקסו אני יודע דבר אחד שcaza לימד אותי יש מגמה תלך אתה והמגמה כרגע התחזקות הדולר
ש שחקן שקט ועצבני New member 28/5/08 #9 מחסידי.....? אין ספק ש caza אדם חכם מאד... היתה לי היכרות קצרה איתו והוא מאד הרשים אותי.. באמת כל חברה מכובדת צריכה להתברך באחד כמוהו...
מחסידי.....? אין ספק ש caza אדם חכם מאד... היתה לי היכרות קצרה איתו והוא מאד הרשים אותי.. באמת כל חברה מכובדת צריכה להתברך באחד כמוהו...