בֹּהֹריים לכם........

magy

New member
בֹּהֹריים לכם........

´תפספס לי הבוקר....... קמתי ישר לאמצע היום.... אסור לאכול בלינצעס....כבר אמרתי... הרשימה הבאה......מעודכנת......עד שמישהו יוסיף את עצמו. בוני , הבא בתור...... ריכוז זמני ================= 27-10 : שרונה 30-10 : באה לפעמים 1-11 : הרוזנת 7-11 : סודית 13-11 : דניאלה 24-11 : בוני 7-1 : רוצה להגיד 7-1 : מגי 29-1 : חן 31-1 : חונה 9-2 : תמנונה 10-2 : גליה 12 11-2 : טוסקה 22-2 : פורפור 13-3 : ציפור גן עדן 3-4 : איילה 4-4 : רדרד 22-4 : ברבורה לבנה 7-5 : תדהר 25-5 : ישראל 18-6 : מקסימה 31-7 : BT1 3-8 : איבוש 8-9 : פפוש 23-9 : שיח סלימאן 27-9 : יעלי

יוסי.ה

New member
צהריים טובים - והרשימה ?

מאחר ואני חדש הרשימה למה ? מה מקבלים או מה נותנים ? יוסי

שרונהה

New member
יוסי זו רשימת תאריכים של

ימי ההולדת. אם תרשום פה ת´תאריך שלך....... נחגוג לך........

טשטושה

New member
צהרא טבא לנוכחים...

חוגגים גם בדיעבד?.... מעדכנת השורות-------> 8/10... טש

magy

New member
../images/Emo65.gifאת יודעת מה?../images/Emo65.gif

היות ואין נושא קורע על הפרק....... אני מכריזה בזאת על פתיחת חגיגות יום ההולדת בדיעבד של טש.... בואו בהמוניכם............ מזל טוב לטש.......עד מאה ועשרים......המון ברכות וכל הברכות הידועות והמוכרות. ביחרי לעצמך מה יעשה לך טוב מכל הברכות שאת מברכת את עצמך...... (יומולדת פעמיים בשנה??? הא??????? ממזרה!!!!!)

טשטושה

New member
תאמיני לי מאגי - יש דברים.........

שרק את מסוגלת לעשות יצאת ע נ ק י ת................! ולו בשל העובדה, שזה יצא מתוק ואנושי לחלוטין - שמחה לראות לך באנושיות הזו..... ועכשו בסוד - אבל אל תגלי לאף אחד בכלל - אפילו לא לעצמך..... ששששש בשקט - שלא יעתיקו ממני...... אצלי, . . . . . . כל יום הוא יומולדת מחדש........
תיסלם מאגי, טש

magy

New member
לבריאות טשששששה ../images/Emo77.gif

למה לא לשמח........? רק בגלל שלא הגעת בזמן.?? כלום לא מאוחר......כל עוד רוצים.........לשמח....... נו, איפה כולם??????????? לברך.....לברך...........

טשטושה

New member
ששששששששש בואי לא נעשה רעש...

היום - זה היום של דניאלה, לא לוקחת לה את ההצגה - והיות שכבר גיליתי לך בסוד שכל יום הוא יומולדת, אפשר גם מחר - אפילו מחרכך..... חוץ מזה - תיכף יבואו העוברים והשבים ויבקשו עוגות...... מה אני צריכה את זה????? את יודעת כמה קשה להתחלק עם עוגת מוס שוקולד????? שיוווווו כמה מתנות..... איזה כייף 10X טש

magy

New member
לא פטורה בלא שיר.....

תני לאתר להתמלא כמו שצריך.......כדי שתשמיעי את השיר ברציפות ובעיקר.....קיראי היטב את המילים..... כולנו מכירים כמה אנשים בעולם שהיו יכולים ללמוד משהו מן המילים.... השיר מתוך סרט, כמדומני.......שרים "הנשרים" השיר הבא בדרך......

טשטושה

New member
האמת, לא הכרתי את השיר...

מבטיחה להקשיב לו רוב קשב ולקרוא את המילים... מבטיחה... בכל אופן - רוב תודות... טש

טשקי מתוקה שלי אני כבר פטורה מברכה

כי בירכתי אותך "שם" ביום הולדתך כדבעי וכדבעי אבל אל תעשי ענין מהעוגות אחת כמוך שאפתה לראש השנה 18 עוגות בבת אחת לאורחיה עושה ענין מעוגת קרם פעוטה? אגב אני רק לראות ולא לאכול דיאבטית מממממבבבבבבבב

אילן אילן במה אברכך???????

לברך את טשטושה בסתם יום <הולדת> של חול....... מה אומר? ואיך אבטא במילים דלות אל מול פני עושר הביטוי הנשפך ממנה? ובכלל, היש משהו שניתן לאחל לה - שאין לה? טששששששש............... כל שתבקשי - לו יהי......!!!!!!!!!!!!

טשטושה

New member
צילעייגער...

גם ברכת וגם הבאת את עצמך במתנה עד לכאן - משהו יכול לבקש עוד משו?... אין חבר כמוך בעולם הזה, פשוט - אין... תודה להוריך שהביאוך עד הלום
טש

למעלה