ב´הפרד ומשול´

2PAC4EVER

New member
ב´הפרד ומשול´

תמיד חשבתי שזה "תלוש את העיניים פתוחות...." אבל היה מישהו בפורום שאמר שזה "שלושת העיניים" ואחרי שאני שומע את הסינגל זה הרבה יותר הגיוני, מישהו יודע מה הוא אומר??? וכמו שילדה מפגרת אמרה"אני רוצה להזמין צמד זמרי ראפ...סאבלימילל... והצל"

2PAC4EVER

New member
באמת????????????

תודה אחים שלי אתם כלים!!!! ואת זה שרשמתי שמישהו בפורום כבר אמר על זה משהו-לא הבנתם מזה שאני יודע שכבר דיברו על זה???? אין הבנת הנקרא בפורום הזה, איך אנשים עוברים פה בגרות בלשון לעזעזל???? שוב:יש מישהו שיודע בצורה בטוחה/מוסמכת/רישמית/איך שלא תיקראו לזה, מה נאמר שם?

מפגרת ?

מה הבעיה שלך תגיד, אדון טופאק לנצח ?? ילדה קטנה (קרובת משפחה של עופרה חזה ז"ל) לא הצליחה להגיד סאבלימינל והצל ... אז ? מפגרת ? אתה בטוח ? הייתי שותקת, באמת, אבל אין לך שום סיבה להגיד דבר כזה, אז אני פשוט מציעה שאתה תשתוק.... על החתום: "ילדה מפגרת 2" (הנה חסכתי לך ....)

2PAC4EVER

New member
TEMPER TEMPER....

מה ניססססגר איתך יערה???? רוצה לצאת במסע צלב להגנת כל הילדים העילגים בעולם? WHOA זה הרבה עבודה.

מה ´תה אומר ?

הרבה עבודה ? יש לי הרבה זמן אבל זו לא הנקודה ... לא יוצאת לשום הגנה, לא קוראת לאף אחד מפגר בלי שום סיבה הגיונית, ואתה ? ותודה מותק אבל בלי צלבים בשבילי ...

2PAC4EVER

New member
ואני חשבתי שטעויות כמו לא להגות

נכון שם וכמעט לשכוח את השני זה פיגור, כנראה שלא...
וכמו שאמר ילד מפג...-אופס- חמוד "אצלנו עושים חומוס באהבה או שלא עושים בכלל" ואצלנו בפורום הכל נעשה רק באהבה!

DJ$upreme

New member
באמת....

עם כל הכבוד, שם כמו סאבלימינל...אפשר לצפות לטעויות פה ושם. אני יכול לגלות לך שגם בחברת התקליטים שלו, לא כולם יודעים להגות את זה כמו שצריך.

EmGee

New member
וידוי

גם אני בהתחלה כששמעתי עלוי לא ביטאתי את זה נכון (הייתי בערך בן 13)

למעלה