א_ב_ט_י_ח אתר קורע!! היא נפלה כמו מרק אפונה על הקיר
R Roobie New member 26/9/02 #2 אני יודע זאת פתאום! באמת אתר ענק! "אני מכור, אני גמור, אבל רואה נכון - הדפוק הזה עושה לך טוסט!" www.avatiach.com למי שלא מכיר...
אני יודע זאת פתאום! באמת אתר ענק! "אני מכור, אני גמור, אבל רואה נכון - הדפוק הזה עושה לך טוסט!" www.avatiach.com למי שלא מכיר...
ה השומר של הגן New member 26/9/02 #3 אוי זה טוב! הדפוק הזה עושה לך טוסט... הייתה תקופה שהייתי חורש על האתר הזה
N N a V e New member 26/9/02 #4 אתר מדהים "הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחורה שלא מזמן היא קרטיב" "הכל איכס בתמונה אימפרסיוניסטית" np-כוורת-נתתי לה חיי
אתר מדהים "הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחורה שלא מזמן היא קרטיב" "הכל איכס בתמונה אימפרסיוניסטית" np-כוורת-נתתי לה חיי
M ManicStreetPreacher New member 27/9/02 #5 בן המלך מאוהב, בנסיכה עם שערות בגב! אני רואה, מלאך והוא אומר לי כך: אליהו התשבי!
ש שלמונזה New member 27/9/02 #6 חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני מכירה את האתר ואכן השגיאה של בן המלך פשוט קורעת!!!! אגב, שלחתי כמה פעמים לאבטיח שירים עם טעויות והם לא פרסמו אותם לא אוהבת אותם
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני מכירה את האתר ואכן השגיאה של בן המלך פשוט קורעת!!!! אגב, שלחתי כמה פעמים לאבטיח שירים עם טעויות והם לא פרסמו אותם לא אוהבת אותם
K kity New member 27/9/02 #10 הכי הצחיק אותי.. הכי הצחיק אותי הטעות הזאת: אני אשיה קטנה מהודו שמי פלפלת.. זה לא קשור לרוק ישראלי אבל זה מצחיק.......................
הכי הצחיק אותי.. הכי הצחיק אותי הטעות הזאת: אני אשיה קטנה מהודו שמי פלפלת.. זה לא קשור לרוק ישראלי אבל זה מצחיק.......................