אר מזל טווווווווווווווווווווווב!!!!!!!!!! מי ייתן ותוכל לשחק בפפ8.. מתישהו :P :)
S Suikun New member 8/12/02 #1 א../images/Emo62.gifר מזל טווווווווווווווווווווווב!!!!!!!!!! מי ייתן ותוכל לשחק בפפ8.. מתישהו
M miaka New member 8/12/02 #3 אווור!! מזל טוב ^______^ הייתי כותבת עוד משהו, אבל אני צריכה לרוץ לתורנות ניקיון אז זה רק באופן זמני
ר רובי מאסטר New member 8/12/02 #6 טוב רק עכשיו חזרתי מטיפוס הרים אולי זה קצת מאוחר אבל מזל"ט! עושר, אושר, עד 120, בלה בלה בלה.... 19? זה קצת מפחיד... אתה לא חושב שכדאי להעביר את הכתר? סתאאם אגב תעדכן את עמוד הסרט השישי. כבר יצאו פרטים נוספים
טוב רק עכשיו חזרתי מטיפוס הרים אולי זה קצת מאוחר אבל מזל"ט! עושר, אושר, עד 120, בלה בלה בלה.... 19? זה קצת מפחיד... אתה לא חושב שכדאי להעביר את הכתר? סתאאם אגב תעדכן את עמוד הסרט השישי. כבר יצאו פרטים נוספים
H Houndour New member 9/12/02 #11 מזל טוווווב!! חשוב בכל גיל וגיל (כן, גם ב-19) בכל דור ודור להמשיך לאהוב פוקימון! (דברי הפוקימון ב´, פרק י"א, פס, 4) יומולדת שמח!
מזל טוווווב!! חשוב בכל גיל וגיל (כן, גם ב-19) בכל דור ודור להמשיך לאהוב פוקימון! (דברי הפוקימון ב´, פרק י"א, פס, 4) יומולדת שמח!
N NiKi†a New member 9/12/02 #12 מזל טובבבבב!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif עד 120 שתיהיה מאושר וכ´ו..... אתה יודע..קיבלת את הברכה שלי כבר משו בשבילך-
מזל טובבבבב!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif עד 120 שתיהיה מאושר וכ´ו..... אתה יודע..קיבלת את הברכה שלי כבר משו בשבילך-
D Digi Lista New member 10/12/02 #13 קצת באיחור אבל...../images/Emo49.gif ענקי../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif שכול יום יהיה לך כמו חלום טוב ארוך ומתמשך (גם אני תוהה איפה הברכה הזאת ...) כול מה שאתה מאחל לעצמך אני מאחלת כפול ומכופל!
קצת באיחור אבל...../images/Emo49.gif ענקי../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif שכול יום יהיה לך כמו חלום טוב ארוך ומתמשך (גם אני תוהה איפה הברכה הזאת ...) כול מה שאתה מאחל לעצמך אני מאחלת כפול ומכופל!
Y Yurismaster New member 10/12/02 #14 מצטער אני רק פה ושם אבל../images/Emo77.gif גם באיחור - מזל טוב! לא ישארו לך עוד הרבה פעמים שתשמע את זה....
מצטער אני רק פה ושם אבל../images/Emo77.gif גם באיחור - מזל טוב! לא ישארו לך עוד הרבה פעמים שתשמע את זה....