א –דברים מהלב...
כן נעלמתי וכנראה אמשיך להעלם בהמשך
ומה זה אומר...
שאני לא בסדר עימכם אבל מקווה שתבינו אותי
אז הלכה ולמעשה אמור בכנות אתם יודעים שאני סבא
כבר קרוב ל 3 חודשיים הבת שלי גרה אצלי אם הבעל,כ'לב ,ונכדה
גם שני בנים לי בבית כן אני יודע שאתם יודעים זה ביחד כבר חמש נפשות
על כול זה יש לי גם אישה אחת בבית נו הגענו לשישה.... ולכולם יש גם אותי שזה שבעה ואללה אני טוב בחשבון
לכן {לא} מתלונן שאין לי זמן למחשב לכול הקומונות הפורומים הקפה במרקר שאני כתבתי שם
וירדתי בVVת אחת מהכול בלי להסביר בלי לכתוב בלי כלום הינו מאומה.... בלבד פה ושם קצת בפייסבוק שלי לנשמה במרחב האינטרנטי שטיפה ישאר
כאמור פה הנכתב וזה לא קשה נכון ?... מסביר נכון ?
אז מהלב לא... לא נכון גם לא נבון להתלונן על זה... האמת גם חוסר אנרגיות פתאום בא וזה קורה לי לצערי מידי פעם לפעם אני מכיר את עצמי טוב אפילו יותר מידי טוב ...
לולא דיברת היום אם אלכס שאנו ידידים ומתראים שנים כנראה לא הייתי כותב גם את ההודעה הזאת
אז הסתבר שפישלתי סיפר לי שבמקרה ראה של'ניקו היה יום הולדת וזה חלחל לי בראש שפישלתי בגדול שהרי חברים לא מאתמול הוא חושב שראה ברכה ממני שם
אני חשבתי שלא כך וכן נכנסתי לבדוק ואני צודק לא ברכתי לא באתי לקרוא אוותכם לאומר יום טוב לילה טוב שבתות טובים וכול מני דברים שחברים זה לזה כותבים
אזי אני רוצה להתנצל חברותיים שלי זיפתי בגדול וכנראה אמשיך לזייף בענק...
לא בטוח שאמשיך לכתוב עוד בלבד שני ברכות שאני חייב פה בהמשך ושנה טובה שעוד תכתב ...מבטיח
כמו כן לא כתבתי הודעה הסבר שכזה כזו בשום מקום שהפסקתי לכתוב
רק פה היות ואתם הייתם ביתי ותישארו בליבי שנים... שנים לשני הכוונים
שלכם בידידות בכנות לא בבכיינות חברכם ...אני .
כן נעלמתי וכנראה אמשיך להעלם בהמשך
ומה זה אומר...
שאני לא בסדר עימכם אבל מקווה שתבינו אותי
אז הלכה ולמעשה אמור בכנות אתם יודעים שאני סבא
כבר קרוב ל 3 חודשיים הבת שלי גרה אצלי אם הבעל,כ'לב ,ונכדה
גם שני בנים לי בבית כן אני יודע שאתם יודעים זה ביחד כבר חמש נפשות
על כול זה יש לי גם אישה אחת בבית נו הגענו לשישה.... ולכולם יש גם אותי שזה שבעה ואללה אני טוב בחשבון
לכן {לא} מתלונן שאין לי זמן למחשב לכול הקומונות הפורומים הקפה במרקר שאני כתבתי שם
וירדתי בVVת אחת מהכול בלי להסביר בלי לכתוב בלי כלום הינו מאומה.... בלבד פה ושם קצת בפייסבוק שלי לנשמה במרחב האינטרנטי שטיפה ישאר
כאמור פה הנכתב וזה לא קשה נכון ?... מסביר נכון ?
אז מהלב לא... לא נכון גם לא נבון להתלונן על זה... האמת גם חוסר אנרגיות פתאום בא וזה קורה לי לצערי מידי פעם לפעם אני מכיר את עצמי טוב אפילו יותר מידי טוב ...
לולא דיברת היום אם אלכס שאנו ידידים ומתראים שנים כנראה לא הייתי כותב גם את ההודעה הזאת
אז הסתבר שפישלתי סיפר לי שבמקרה ראה של'ניקו היה יום הולדת וזה חלחל לי בראש שפישלתי בגדול שהרי חברים לא מאתמול הוא חושב שראה ברכה ממני שם
אני חשבתי שלא כך וכן נכנסתי לבדוק ואני צודק לא ברכתי לא באתי לקרוא אוותכם לאומר יום טוב לילה טוב שבתות טובים וכול מני דברים שחברים זה לזה כותבים
אזי אני רוצה להתנצל חברותיים שלי זיפתי בגדול וכנראה אמשיך לזייף בענק...
לא בטוח שאמשיך לכתוב עוד בלבד שני ברכות שאני חייב פה בהמשך ושנה טובה שעוד תכתב ...מבטיח
כמו כן לא כתבתי הודעה הסבר שכזה כזו בשום מקום שהפסקתי לכתוב
רק פה היות ואתם הייתם ביתי ותישארו בליבי שנים... שנים לשני הכוונים
שלכם בידידות בכנות לא בבכיינות חברכם ...אני .