א-קיטור

אטיוד5

Active member
נשמע לי די דבילי ...

אם לא ממש מטומטם, להתגאות במשהו שבא לך בלי מאמץ. את חושבת שגאוניפ גאים בעצמם? אינני יודע אם צניעות היא מידה חשובה. כמו שאומרים ההם: if you've got it, flaunt it.

אטיוד5

Active member
אתמול

הצגתי את הנפלאות בפני צוות מומחי-על. לא גיליתי את השיטה, רק את התוצאות. עדיין חושבים (אני הממציא, והבוסית שלי ששיפצה ושיפצרה) על הוצאת פטנט, או על דרגה לשנינו או לפחות על פרס ייעול. וכן, התיאור שלך מדויק: אני מתעצבן על זה שאני מתעצבן על זה שאני מרשה לעצמי להיות מטומטם.

אטיוד5

Active member
תודה.

חמוד שאת חמודה לפעמים. האמת, מי שחמוד כל הזמן הוא בלתי נסבל לחלוטין. לא ככה?

אטיוד5

Active member
א-קיטור

המצאתי משהו, וזה עובד. כסף אין בזה, גם לא תהילה. אבל יש סיפוק וגאווה. ועכשיו הקיטור: החלק של הגאווה מעצבן אותי, מתבייש בו.

מוּסקט

New member
חבל!

יש לנו כל כך מעט רגשות "טובים" לעומת רשימה בלתי נדלית של רגשות "מעפנים" - חבל לקלקל גאווה עם א-ביסאלה בושה ובסופו של דבר להתעצבן ממשהו שהיה אמור בסך הכל להיות טוב. אז כל הכבוד על ההמצאה. יש סיכוי לשמוע מה זה?

אטיוד5

Active member
משהו בעבודה

שיטה למלא נתונים חסרים. ולא בשיטות שלומדים בבי"ס שלא צולחות במקרה שיש לנו.

אטיוד5

Active member
בעצם רציתי לחדד

מה שמעצבן אותי זה לא שאני גאה בזה אלא שאני מתעצבן על זה שזה מעצבן אותי. מתעצבן מזה שהגאווה מציקה לי. באופן כללי יותר הבן-אדם מתעצבן לפעמים מזה שהוא כמו שהוא, שככה הוא נולד.

De-Panther

New member
אתה לא ברור אפילו לי... ובדרך כלל..

אני מצליח איכשהו להבין אותך בילבלתני

מוּסקט

New member
דווקא הפעם הבנתי

היה לי קטע כזה כשאימנתי את עצמי להיות פחות בקורתית... אז הייתי בקורתית על עצמי שאני בקורתית.

גאווה זה אחלה

לכל אחד מותר להיות גאה בעצמו. זה אפילו רצוי ובמיוחד כשיש סיבה טובה. ... אני רואה עכשו שהכותרת דו משמעית. לא התכוונתי למשמעות השנייה, אוקיי?

למעלה