א-קיטור

shellyland

New member
לא.

זה אנחנו שפיספסנו. שלילנד - (הלילה הזה, הלילה הזה) שתי פעמים. אבל השניה לא נחשבת, כי היא נורא הצחיקה אותי.

Mנטה

New member
נו במת, ברור שלא.

אמרתי לכם, סתם אחד. פשוט זה היה נורא חמוד ומרגש.

אושר מ

New member
גם לי שי א-קיטור

הייתי היום אחרי הצהריים בבסיס... יש מן קטע כזה שבסוף תקופה יש פרדה מהמשתחררים של סוף התקופה... היה לי כיפ. והכי כיף היה לראות שתי בנות וחציש התגעגעתי אליהן ממש, ולהגיד יפה שלום ולא להתראות לכל האחרים. כולם תמיד אמרו ליש אחרי שאני אשתחרר אני אתגעגע, לא משנה כמה אני אמרתי שלא. אז עכשיו הוכחתי אותם טועים.

שוKולד

New member
גם לי יש

היום שוחררתי חצי שעה מוקדם מהרגיל מהעבודה וחשבתי שאני אתקע שם שעתיים לפחות עם מלא עבודה (אני עובדת במשמרות) וגיליתי שלא, אז תוך 20 דק' הלכתי הביתה מוקדם מהרגיל... היה כל כך כייף לצאת מהעבודה עם אור יום ושמש כייפית ונעימה זאת...

shellyland

New member
גם לי יש:

היה לי יום טוב.
והוא הולך ומשתפר.

Mנטה

New member
המשך סיפורי נסים ../images/Emo28.gif

ניסיתי להתחיל ולפרט את כל הנסים שקרו לי היום, אבל בסוף הבנתי שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים ושלא כל כך מעניין לקרוא או לכתוב על זה. בשורה התחתונה נראה שכ-ל העולם (ואשתו) התארגנו כדי שמחר יהיה לי יום חופש ושהיום יהיה לי יום קל. מלא מלא צירופי מקרים שהביאו לזה. נס גדול ! היה פה*
*מחווה לצפוש.

shellyland

New member
אני זקוקה נואשות לנס.

את יכולה לסדר לי אחד? מישהי שמאוד קרובה ללבי וכנראה שגם ללב ריבון העולמים (או שלפחות היא לוקחת את הקירבה אליו הרבה יותר ברצינות ממני) סיפרה לי השבוע שהיא מתפללת עבורי בכותל ומבקשת ממנו שיהיה לי טוב. אני לא מפסיקה להתרגש מזה. בעיקר בגלל שבמסגרת מערכת היחסית הלא-שיוויונית בינינו, בשבילה זה "המעט" שהיא יכולה לעשות עבורי בחזרה ואילו בשבילי זה עולם ומלואו!

Mנטה

New member
כן בטח. כל אחד יכול. אבל צריך לרצות

ולהאמין ואולי אפילו גם קצת להתחייב בשביל זה.

De-Panther

New member
אוה../images/Emo9.gif לי יש א-קיטור עם קיטור בפנים

התחלתי לדבר עם מישהי מתפוז שהיא כמוני במלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא דברים
והיא כזו חמודה ומותק וממי וכו' וכו' וכו'
ועכשיו אני צריך לחכות שבועיים עד שנפגש
אני לא יכול לחכות... אין לי סבלנות... נוו שיגמרו השבועיים

למעלה