א-נ-ש-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!

א-נ-ש-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כ"כ מתרגשת!!!!!!!!!!!! אתם לא יודעים עד כמה!!!!!!!!!!!!!!!! (בעצם אתם כן יודעים... מכמות סימני הקריאה ההיסטרית שיש פה!) יש לי אינטרנט!!!!!!!! קשה לי להאמין שאני אומרת את זה! אבל יש אינטרנט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף כל סוף!!!!! איך שאני שמחה! אין לכם מושג!!!!!!!!!!

חחח..ברכותתת!!!../images/Emo140.gif

הקץ להודעות כפולות!!!חחחח (או שתחליטי להשתגע...
) אני מקווה שהפעם זה לתמיד..

גם אני!

אווףףף זו היתה תקופה מעצבנת שאני מקווה שלא תחזור שוב אף-פעם בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה מתוקה!!!!

גם אני מתרגשת! איזה אושר! אני מחכה לאינטרנט מכיתה ז' כבר אוף! תודה לאל!!!!!!!!!1

חחחחחחח מוטב עכשיו מאשר אפעם לא

אוקיייי תקשיבי אמא שלי מקושרת אחוול שילינג בהליקון והם שלחו לה כזה שהדורבנים עוד מעט יוצאים לסיבוב הופעות ואפשר להביא אותם לאירועים ( כי אימא שלי מארגנת אירועים() וזהו הרגשתי צורך להוציא את המידע הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יה תותחית!!!!

זה ענק!!!!!!! אבל אירועים וכזה? לא נראה לי שהם אוהבים.... אז במתיחה בפספוסים איתי לא ידע שמותחים אותם ובכ"ז הוא לא נורא התלהב מהרעיון של הופעה בבת מצוות... או שאני טועה.....

חחחחחחחחחחח ראסמיייי

יואו באותו יום של המתיחה היתה הופעה של הדורבנים ואני היתי שמה ודיברתי עם מישהי המטולטלת שאירגנה את המתילה חח זה היה ענק והיא הכניסה אותי מאחורי הקלעים ענקקקקקקקקקקק את לא מבינה איזה ריגוש!!!

אני יודעת!

גם אני הייתי אז בהופעה! נכנסת מאחורי הקלעים? אני כ"כ התביישתי להיכנס אז רק הצצתי קצת ולראות את ששי וזיגו בלי חולצה זה מחזה מרהיב...

הלוואי...

אגב יש לי תמונות מאותה הופעה! אם את זוכרת מה לבשת אז אולי אני אוכל למצוא אותך בתמונות.... ואת ממש לא
חחחחח.........

חחחחחחחחח נועה

אני לא זוכרת מה לבשתי אבל אני זוכרת שהיתה שם גינג'ית או בלונדינית גבוה עם חצאית... ובשיר אלפקה צריחתי והיא ניסתה לשיר יותר חזק מימני וזהו חחחחחחחחחחחח אם זה מוכר לך...

Bassיסט

New member
מזל טוב בשעה טובה ומוצלחת!!!

וואו איזה משפט של גגנות בגן זה "בשעה טובה ומוצלחת" חחחח עכשיו אני רק מחכה למה שהבטחת לי ממזמן ניראה אם את זוכרת... בכל אופן מזל טוב וחברה מהיום אני חי"רניק רשמי! היתה לי היום את ההשבעה וקיבלנו את התג של גולני ואת הסיכת ח"יר לכומתה! וואו איזה כיף היה בהשבעה היה ממשחם אבל היה צחוקים מטורפים חחחח

למעלה