אוקיי...אין טורניר...כאילו יש אבל
אין בנות בכיתה שלי כי לכולם אין כוח לשחק אז אני אענה על השאלות המטומטמות שלי חחחח....אה ודרך אגב נעמה- ההקבלה לפיטר פן זה לא שלך...זה של איי ג'יי הוא אומר להארם בBITS אם אני לא טועה שהגיע הזמן שהוא יפסיק להיות פיטר פן....
1. אמממ אני חושבת שאני אלך על באגמי כי הוא עצבן אותי מההתחלה ואת קליי אהבתי עד סופעונה 8..*וכן אחרי שהוא מת הוא חזר להיות קליי...*
2. באופן אישי אני חושב שהארם קצת מסכן כי קוראים לו....הארמון אבל אני נורא אוהבת את זה *כי הוא מיוחד!!! וגם כי זה נורא מצחיק אותי...* אז אני חושבת שהייתי משנה לאייג'יי המסכן את השם הרגיל למשו שונה מאלברט ג'תרו *אבל שישאר איי ג'יי...חח רק שהמלא ישתנה.
3. אני בהחלט חושבת שפרגוואי...בעע....אבל גם הרצח של סינגר יכל לשנות הרבה לפי דעתי....אבל באופן אישי נורא הייתי רוצה שהארם ישאר עוד קצת כטייס
4. במחשבה ראשונה סידני והנוט יט...אבל אני באמת לא כל כך בטוחה שזה היה יכול להצליח ביניהם ולא להיגמר כמו בWI כי הארם לא היה מוכן נפשית...אז נראה לי שאת הסצינה של things are never gonna work out between us *כן אז אני רואה עכשיו את ATW2 אז?!* הכל היה יכול להיות שונה אם היא לא הייתה אומרת את זה...מפגרת סתומה כלבה! מנשקת את ווב ואומרת להארם never...
5. אמממממממ אישית הייתי אומרת 1 אבל הארם נמצא שם יותר מדי זמן בלי חולצה אז לא...האמת אין לי מושג אבל נראה לי אני אלך על החצי השני של עונה 9 עם אקספשנס של WI, coming home וH&F
6. את הקרוסאובר עם NCIS ואת TILAM
7. WI...וgoodbyes...ואת 723-801 זה לא אפשרי!! חחח
8. באופן אישי אני חושבת שמאק נורא נורא דורשת כאפה...וגם ווב ושניהם קיבלו אחת...וגם הארם כדי לסדר לו את הראש...אבל בעונה האחרונה מאק הייתה זאת שדרשה את זה הכי הרבה *וקיבלה את זה
*
9.
לוידעת *מתחילה לבכות* אמממ נראה לי שאת 6...אבל אני מתה גם על עונה 7....ועל עונה 4....ושתיים...ושלוש....אוףףף זה לא אפשרי אני לא אוהבת לבחור! זה כמו כשהיה בפורום של FRIENDS4U איזה פרק אתה הכי אוהב ונתתי את המספרים של כל הפרקים שהמיין סטורליין שלהם זה מונדלר....אוףףף נגיד ש6-7 *צימצמתי את זה אני לא יכולה עוד יותר...*
10. נייבי...דפנטלי נייבי חוץ מהמדים שהארם לבש בFC כשהם היו בפעולה...חוצמזה כל המדים של הנייבי הרבה הרבה יותר שווים!
11. חוץ מזה שהארם ומאק לא מוציאים את הראשים פרום דייר ריספקטבול סיקסס וזה שהארם עם בגדים *למה צריך את הבגדים האלה בכלל?!* זה שהארמי לא טס יותר
וזה שהמשפחתיות שלהם נאבדה...
12. ברור שהשילוב זה מה שעושה אותו מושלם אבל אישית הייתי מעדיפה טייס...*רק המחשבה על הארם קאג ^drooling^
*
13. מג...כאילו את קייט אני בהחלט יכולה להבין...כאילו היא נמרחה עליו אבל הוא גם כן לא בדיוק ישב בשקט והיה ילד טוף....אני פשוט שונאת את מג! אנ'לא יודעת אפילו למה...יכול להיות שאם קייט הייתה נשארת שותפה שלו יותר זמן הייתי שונאת אותה יותר אבל אני שונאת את מג...היא פשוט מעצבנת אותי רצח!
14. אפעם לא גיבשתי דעה על זה...חחח יש פרק שמראים את הסיל הצעיר ההוא עם הסרטן וטיינר אומר להארם ומאק שהוא כמו הבן שלאיי ג'יי מעולם לא היה...ואז מאק אומרת להארמי that makes you the son he never wanted חחחח אבל אני חושבת שאיי ג'יי חושב עליו כבן שמעולם לא היה לו...
15. עוד הארם בסי דיוטי! *drooling* ומן הסתם כל מה שציינתי בשאלה...אה וברור עוד סצינות של כל 'משפחת ג'אג' כמו שהיה בעונות הראשונות *זוכרים את הארוחה בSTWOA?! איזה חמודים הם שם!!!*
16. אממממ מבחינת הפרקים שהובילו לקליף...את עונה 7...אבל מבחינת הקליף עצמו הכי אהבתי את אדריפט *שימו לב שהקליף זה לא כל הפרק...זה הרגע האחרון שנגמר במתח...כמו שיש כל פרק בטלנובלות וכל החרא הזה* ...אבל זה מבחינת הפרק....אני לויכולה לבחור...מצד אחד יש את H&F שזה פרק מדהים לדעתי, מצד שני את enemy below ואז בא אדריפט...ושל עונה 3...אבל מבחינת הקליף את אדריפט.
17. דיאן נחשבת?! אם לא אז ג'ורדן...
18. רנה....זונה...
19. שהיא מכוערת...חחח אממממ מה שהיא עשתה למאק בdrop zone
20. לוידעת...הנשיקה בLL קופצת ישר לראש אבל אחרי שמסתכלים עליה יותר מדי פעמים מתחילים לנתח אותה וזאת לא בדיוק נשיקה מהסרטים...אני חושבת שאת הקטע בWOL שהוא מנחם אותה *טוב...זה רק כי הארם עם בוקסרס
* אממממ את הסצינה בATW2 כשהוא אומר לה forgot how beautiful you are...איזה מתוווווקקקקקק...אנ'לא יכולה להחליט..אבל נגיד שאת זה ואת LLK
21.
אתם לא רוצים לדעת כמה זה באמת עצוב....
22. לא...אני לא קוראת ספוילרים...
אני נושמת ספוילרים
23. אממממ בFS זה אומר שהוא עומד לטוס
אבל המדים עצם...בDW+GW
24. אממממ אני חושבת שאחרי ההשפעה של מאטי...בהנחה שהוא לא איבד את כל הרצון להיות גיבור *מי לייק אקשן הארם
*
25. hard time למרות שגם PVS הוא פרק שאי אפשר לראות אותו יותר מפעם אחת *אלא אם כן אתה על מיוט ומעביר ישר לקטע שהארם בסיוויז*
26. mutiny...בעע איכסה של פרק...לHT גמככה יש יתרון עליו בגלל הבוקס שמאק חוטפת
27. אני חושבת....כשהוא נפל אחורה מהכיסא של האדמירל
זה היה מצחיק בצורה מטורפת!
28. not yet....אבל היו לו עוד הרבה מאוד דברים טיפשיים....הרבה מאוד מאוד מאוד חחח...
29. ההימרחות על SW בTILAM והסיצנה של never בATW2.
30. אני מסכימה עם עצמי1!*ולא...זה לא תמיד קורה
*
31. אמממ....העיניים...*רק כי אני מקשיבה לחוקים של עצמי אני לא אומרת הכל
*
32. תרי חולקת עלי פה אבל לפי דעתי ברגע שהארם נעצר על הרצח של סינגר ואפחד לא בא אליו...הבנאדם היה פאקינג 30 יום בכלא ואפחד מהחברים שלו לא עשה אפילו סימן שאיכפת לו...אחרי זה הביקור הראשון של מאק זה המשפט של you are only intrested when i have one foot out of the door או איך שהוא הולך...לא ראיתי את LGAM...משם הכל כבר התמוטט אבל זה תחיל ברצח של סינגר.
33. AMLC ברגע שמאק באה לשימוע כדי לעזור להארמי...ראו את השינוי כבר בAGBF...
34. אני ארביץ להם אם לא מאותו מקום...אז אני אגיד מאותו מקום
35. הוא יחזור לשניהם אבל קודם חתונה!!