א-נ-ש-י-ם-!-!-!-!-!

shipper heart

New member
א-נ-ש-י-ם-!-!-!-!-!

הארם מקום 13!!!!! מקום 13 (!!!!) אתם קולטים את זה?! עכשיו החלק הפחות טוב....הוא צריך עוד 3000 קולות כדי לעקוף את OB* orlando bloom* בבקשה תצביעווווו *וסוז אני ארביץ לך אם תמחקי!! חחיחיחי
*

shipper heart

New member
אוקיי נצל"ש לעצמי...מישו הסתכל

בערוצים של השבוע?! איחרו לנו את ג'אג ב40 דקות! במקום להתחיל ב0315 כתוב שזה מתחיל ב0355! ארגגג זונות.. זה אומר שנשארים עד 06:30 ואז קמים ב10 כדי ללכת לבריכה...כיף חיים חחח

shipper heart

New member
נצל"ש שני לעצמי- משעמם לי אז עשיתי

לכם שאלון טיפשי ביותר
1.מי הדמות שהכי מעצבנת אתכם בסדרה?! 2.את השם של מי הייתם מחליפים? 3.איזה אירוע גדול *הכוונה היא לא סצינה...הקטע על המעבורת בסידני לא נחשב כאן...אירוע גדול זה כמו הנסיעה לרוסיה...בשתי הפעמים* היית משנה/ מוריד מהפלוט של הסדרה?! 4.איזו סצינה הכי הייתם רוצים לשנות? 5.איזה עונה אתם מעדיפים למחוק מהזיכרון?! 6.איזה פרק אתם מעדיפים למחוק מהזיכרון?! 7.איזה פרק *חוץ מLL...לא רוצה להקל עליכם כל כך
* אתם הכי אוהבים? 8.מי הכי דורש כאפה ולמה?! *אהמ אני חושבת שמי שדרש קיבל...לפחות שניים מהם* 9.איזה עונה אתם הכי אוהבים?! 10.המדים של הנייבי או של המארינס?! 11.מה הדבר שהכי משגע אתכם בסדרה *חוצמזה שהארם לא מוריד את הבגדים...ולא עם מאק...וזה שהוא לא מוריד למאק את הבגדים...והפוך לגביה...חח*?! 12.אם זה היה תלוי בכם- הארם טייס או הארם עורך דין?! *אממ...בואו נחשוב לרגע...* 13.מי יותר גרועה- קייט או מג? 14.איי ג'יי חושב על הארם כ- בן שמעולם לא היה לו או הבן שהוא אפעם לא רצה?! 15.מה הייתם רוצים לראות יותר?! *חוץ מהארם בלי בגדים/בDW/עם מאק/בFS אבל אפשר להגיד שהארם במטוס חח....ואפשר לצרף את אלה^ לתשובה...אם יש גם דברים אחרים חח* 16.איזה קליפהאנגר הכי אהבתם?! *קליפים היו רק בעונות 3, 6, 7, 8, 9 (גודבייס לא נחשב קליף)* 17.איזה מהחברות של הארם הכי פחות שנאת?!
18.איזה מהחברות של הארם הכי שנאת?! 19.מה הכי מעצבן אותך אצל סינגר?! (חוץ מהעובדה שזאת ננסי?!) 20.איזו סצינה של הארם ומאק היית רוצה לראות עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד פעם?! 21.כמה זה עצוב שאני עושה את זה?! 22.אתה קורא ספוילרים או לא?! למה לא? 23.הארם בDW או בFS?! 24.הארם אחרי ההשפעה של מאטי (הארם בוגר יותר...פחות פיטר פן יותר מוכן להתחתן עם מאק
) או לפני (פיטר פן, סביר להניח שלא יוכל להחזיק יותר מדי במערכת יחסים...כמו שהוא ראה את עצמו בWI כשהעבודה קודמת למאק אבל מצד שני יותר אקשן heroish) ?! 25.איזה פרק גרוע יותר hard time או people vs. Secnav?! 26.איזה פרק יותר גרוע- mutiny או זה מהשאלה למעלה^ ?! אוקיי....עכשיו לשאלות הכייפיות... 27.מה הייתה הפציעה הכי מטומטמת של הארם?! 28.מה היה הדבר הכי טיפשי שהוא אמר? 29.מה הדבר שהכי גרם לך לרצות להרביץ למאק ?! 30.נכון שהארם פשוט אוברמושלם?! 31.מה הדבר בפנים של הארם *אטנשן! רק בפנים!* שהיית לוקחת איתך הביתה?! *ורק דבר אחד ואל תגידו את כל הפנים! אני ארביץ לכם דרך המסך...חח* 32.למי שראה את סוף עונה 8 עד סוף 9 (תרי ואני
) ממתי כל העניינים בין הארם למאק התחילו לקחת את הדרך המהירה למטה?! 33.מתי הם התחילו לעלות חזרה? 34.הימורים- מאיפה ימשיך הפרק הראשון של עונה 10?! מאותו מקום ש H&F הפסיק או מנקודה אחרת?! 35.ושאלה אחרונה כי אני צכה ללכת למגרש עוד מעט ואני צכה להתארגן- למה איי ג'יי יחזור קודם- כדי למסור את מאק בחתונה או כדי לילד את בייבי ראב?! *אני אענה כשאני אחזור מהמגרש...חח וויש מי לאק ותענו

Nushi G

New member
כנראה ממש משעמם לי...הנה:

1.כרגע? sssss sw.. (למרות שגם הוא כבר לא בקרבנו...
חחח) היו גם באגמי וסינגר.. 2.ווב... פשוט איכסה מצורף- קלייטון ווב.. בלאחס.. 3.זה הכי קל בעולם! פארגוואי...
4.גם זה קל.. ב- measure of men שמאק TAD על הגואדלקאנל והיא שואלת את הארם אם הוא מוכן לוותר על רנה בשבילה, אבל לא נשארת מספיק זמן כדי לשמוע אותו אומר כן.. או לחלופין-ב-LL, הייתי רוצה שמישהו (רצוי באגמי או רנה) היו תופסים את הארם ומאק מתנשקים... חחחח
5.אממממ...נראה לי את ההתחלה של תשיעית.. כל התוצאות של פארגוואי... 6.כל הפרקים החל מ-a tangled webb 1 ועד WI (לא כולל), רק בגלל שמאק עושה שם כל מיני דברים שמגעיל לדבר עליהם עם ווב ולהארם כ"כ כואב...
7.קשה...יש כ"כ הרבה! In country, What if, הפרקים ברוסיה, CC(שניהם)..
8.איזו שאלה?? אחת להארם ואחת למאק, כאלה מצלצלות שיאפסו אותם טוב טוב ויגרמו להם כבר להודות ברגשות אחד לשני!!!!!
9.גם זה קל...7!!
10.תלוי איזה..ה-sw של הנייבי, הקרביים של המארינס, ה-dress blues של המארינס!!! 11.לקחת לי הכל!! אממ...שגם הארם וגם מאק נדבקים לבני זוג הכי קטסטרופליים בעולם, ולא מבינים שפתרון כל בעיותיהם נמצא אחד אצל השני!!! 12.את צוחקת נכון? איך אפשר לבחור? השילוב ביניהם הוא מה שעושה אותו כזה מושלם!
13.גם זה פשוט-מג..כי הוא כזו פוצה!!! פשוט עולה לי על העצבים! אבל אולי קייט..כי הוא פשוט נמרחה על הארם בלי בושה (לא שאני מאשימה אותה)...
14.הבן שמעולם לא היה לו
15.הארם CLESS..שאח"כ נמשך להארם ומאק במיטה כזו של הקרייר..צפוף צפוף:)
16.עונה 3. כי זה רוסיה..והכל היה טוב אז:) 17.פשוט- ג'ורדן. 18.צריך לבחור??? רנה כי הוא היה איתה הכי הרבה זמןוהיא היתה כזו ביץ'
, אנני כי הוא שר לה חצי ערום..
שאני אמשיך? 19.רק משהו אחד??? שלא אכפת לה להרוס אף אחד בדרך לצמרת.
20.הנשיקה ב-LL..כאילו שיכול להיות משהו אחר!
21.מאוד..אבל זה עושה אותנו שמחות אז זה טוב:) 22.כן!!!!surely!!!!!!!!!!!
23.הארם ב-DW.
24.אחרי ההשפעה של מאטי. כי אני רוצה אותם ביחד כבר קיבינימאט! וגם כי אני מאמינה שהוא תמיד יישאר פיטר פן, לא משנה מה..*ד"א גל, אני שמחה שאימצת את ההקבלה שלי בין הארם לפיטר פן:)* 25.hard time 26.mutiny והתשובות לשאלות הכיפיות: 27.קשה להחליט.. 28.וזה הכי קל ביקום-NOT YET...גאד דמיט!!!
29.זה שהיא יצאה/שכבה/ליקקה את SSSSSSSS SW וכמובן כל הקטעים שהיא לא קפצה על ההזדמנות להיות עם הארם...
30.YOU SAID IT SISTER!!!!!!!
31. את בטוחה שאי אפשר הכל? אז העיניים...לא, החיוך..לא, השפתיים... אוף!!! אני לא יכולה להחליט!!!
32.מהרגע שהוא לא עצר בעדה מלנסוע לפארגוואי עם ווב..טעות של החיים!!!
33.מהרגע שהיא באה לשימוע של מאטי...ואז כשווב מת:) 34.שאלה טובה..אני מקווה שמאותו מקום כדי שאני לא אחטוף התמוטטות עצבים כוללת... 35.מה זה משנה? העיקר ששניהם יקרו ושאיי ג'יי יחזור לשניהם:)

שאלונים :))עשוי להכיל ../images/Emo58.gifים

אני גם חולה על שאלונים, וגם משעמם לי בטירוף :) 1.מי הדמות שהכי מעצבנת אתכם בסדרה?!סינגר!!!!!!!! שתישרף!! 2.את השם של מי הייתם מחליפים? חח**מתכוננת לסקילה** הארמון?? איזה מין שם זה הארמון?? פעם אחת בלכ הסידשרה זה הראה את עצמו כבחירהחיובית לשם, וזה היה בפנטזיית קרב האיגרוף של הארם. 3.איזה אירוע גדול *הכוונה היא לא סצינה...הקטע על המעבורת בסידני לא נחשב כאן...אירוע גדול זה כמו הנסיעה לרוסיה...בשתי הפעמים* היית משנה/ מוריד מהפלוט של הסדרה?!כל הנסיעה לסידני!! שכולם יישארו בgood old US of A! 4.איזו סצינה הכי הייתם רוצים לשנות? אדריפט2, הסוף. שרנה זאת שמתה ולא אבא שלה :) 5.איזה עונה אתם מעדיפים למחוק מהזיכרון?! אמממ... מהעונות שראיתי במלואן אפאחת.. אבל לפי הסיפורים שלכם עונה 8 לא משו... 6.איזה פרק אתם מעדיפים למחוק מהזיכרון?! ליקלוקים.... בעעעעע 7.איזה פרק *חוץ מLL...לא רוצה להקל עליכם כל כך * אתם הכי אוהבים? what if!!!!!!!!!! יש שאלה בכלל????? 8.מי הכי דורש כאפה ולמה?! *אהמ אני חושבת שמי שדרש קיבל...לפחות שניים מהם* הארם ומאק!!! תתעוררו כבר!!!!!!!!!!!!!!!! מה נסגר אתכם!!!!!!!!!!! 9.איזה עונה אתם הכי אוהבים?!9 :) רק בגלל WI ו H&F :)) וזה ממש לא רק!!! 10.המדים של הנייבי או של המארינס?!נייבי בייבי!! 11.מה הדבר שהכי משגע אתכם בסדרה *חוצמזה שהארם לא מוריד את הבגדים...ולא עם מאק...וזה שהוא לא מוריד למאק את הבגדים...והפוך לגביה...חח*?! שאפאחד מאלה שסביבם לא נועל אותם ביחד בחדר ולא נותן להם לצאת עד שהם עושים תינוק. 12.אם זה היה תלוי בכם- הארם טייס או הארם עורך דין?! *אממ...בואו נחשוב לרגע...* אממ... טייס בגלל ה FS, עורך דין כי אחרת הוא לא היה בג'אג, ואז מה עשינו בזה??? 13.מי יותר גרועה- קייט או מג? מג! בלעעעעעע 14.איי ג'יי חושב על הארם כ- בן שמעולם לא היה לו או הבן שהוא אפעם לא רצה?! בן שמעולם לא היה לו... הוא אוהב אותו נורא!!! 15.מה הייתם רוצים לראות יותר?! *חוץ מהארם בלי בגדים/בDW/עם מאק/בFS אבל אפשר להגיד שהארם במטוס חח....ואפשר לצרף את אלה^ לתשובה...אם יש גם דברים אחרים חח* הארם בלי בגדים עם מאק במטוס!! :) 16.איזה קליפהאנגר הכי אהבתם?! *קליפים היו רק בעונות 3, 6, 7, 8, 9 (גודבייס לא נחשב קליף)* ב7,8 אני לא יודעת מה היה... ללא ספק מה שהכי מותח אותי זה 9!!! אבל מאוד אהבתי את 3:)) 17.איזה מהחברות של הארם הכי פחות שנאת?! נו.. איך קוראים לה.. הפסיכולוגית שמתה... ברח לי השם. 18.איזה מהחברות של הארם הכי שנאת?!רנהמוות לרנה!!!! 19.מה הכי מעצבן אותך אצל סינגר?! (חוץ מהעובדה שזאת ננסי?!) שהיא כלבה!!! ושהיא חוזרת הביתה עם דיוויד בסוף היום!! כן אני יודעת שזה נופל תחת העניין שהיא ננסי אבל מה לעשות! זה מפריע לי!! 20.איזו סצינה של הארם ומאק היית רוצה לראות עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד פעם?! יש 2- הנשיקה בLL והקטע בסוף WI... YET 21.כמה זה עצוב שאני עושה את זה?!לא עצוב בכלל... את מפיגה לי את השיעמום :) 22.אתה קורא ספוילרים או לא?! למה לא? ברורררררררררר שכן!! איך אפשר להתאפק!! 23.הארם בDW או בFS?!וואי... קשה קשה קשה... אבל נראה לי ש...DW... פשוט בא לי לקרוע אותם ממנו כל פעם שהוא לובש אותם.. :) 24.הארם אחרי ההשפעה של מאטי (הארם בוגר יותר...פחות פיטר פן יותר מוכן להתחתן עם מאק ) או לפני (פיטר פן, סביר להניח שלא יוכל להחזיק יותר מדי במערכת יחסים...כמו שהוא ראה את עצמו בWI כשהעבודה קודמת למאק אבל מצד שני יותר אקשן heroish) ?! שילוב של שניהם!! שיהיה עם מאק כבר!! 25.איזה פרק גרוע יותר hard time או people vs. Secnav?! ללא ספק- PvS 26.איזה פרק יותר גרוע- mutiny או זה מהשאלה למעלה^ ?!PvS כי במיוטני היו עוד איכשהוא רמיזות שיפריות... אוקיי....עכשיו לשאלות הכייפיות... 27.מה הייתה הפציעה הכי מטומטמת של הארם?! חחחחח שהוא הפך לאילם פתאום באיזה פרק אחד... חחח ומאק הייתה עיוורת... זה היה משעשע 28.מה היה הדבר הכי טיפשי שהוא אמר?yeah i would give her up לא טיפשי שהוא אמר את זה, אבל טיפשי שהוא אמר את זה לחלל הריק!!!! אידיוט!!! תבדוק קודם אם היא עדיים שם!!! 29.מה הדבר שהכי גרם לך לרצות להרביץ למאק ?! השמיעה הסלקטיבית שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה את שומעת את מה שנרהא לך שהוא אומר ולא את מה שהוא באמת אומר?????? נכה!!!!!! 30.נכון שהארם פשוט אובר מושלם?!נכון!!נכון מאוד!!! 31.מה הדבר בפנים של הארם *אטנשן! רק בפנים!* שהיית לוקחת איתך הביתה?! *ורק דבר אחד ואל תגידו את כל הפנים! אני ארביץ לכם דרך המסך...חח* יש התלבטות בכלל???ה-ח-י-ו-ך!! 32.למי שראה את סוף עונה 8 עד סוף 9 (תרי ואני ) ממתי כל העניינים בין הארם למאק התחילו לקחת את הדרך המהירה למטה?!
33.מתי הם התחילו לעלות חזרה?
34.הימורים- מאיפה ימשיך הפרק הראשון של עונה 10?! מאותו מקום ש H&F הפסיק או מנקודה אחרת?!נקודה אחרת.. אני אורמת הארם מחזיק למאק את היד בבית החולים שנייה לפני\אחרי ניתוח כלשהוא 35.ושאלה אחרונה כי אני צכה ללכת למגרש עוד מעט ואני צכה להתארגן- למה איי ג'יי יחזור קודם- כדי למסור את מאק בחתונה או כדי לילד את בייבי ראב?! למסור את מאק בחתונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מהפה שלך לקדוש ברוך הוא שזה באמת ייקרה :) תוןדה גללללללל הי לי כיף ::))

shipper heart

New member
וואיייי דני איזה כיף היה לקרוא את

התשובות שלך LOL כואבת לי הבטן מרוב צחוק!!
ומה לא הבנת ב32-33 ? חוצמזה...מה קורה?! אהבת?! חח

אני שמחה שנהנת בובה!!! אני כאן

בשבילך! וזה לא שלא הבנתי את השאלות, פשוט לא ידעתי את התשובות.... :))

shipper heart

New member
אההההה ../images/Emo9.gif אני שוכחת שלא הרבה

אנשים בפורום ראו את עונה 9 *את כולה...*

shipper heart

New member
אוקיי...אין טורניר...כאילו יש אבל

אין בנות בכיתה שלי כי לכולם אין כוח לשחק אז אני אענה על השאלות המטומטמות שלי חחחח....אה ודרך אגב נעמה- ההקבלה לפיטר פן זה לא שלך...זה של איי ג'יי הוא אומר להארם בBITS אם אני לא טועה שהגיע הזמן שהוא יפסיק להיות פיטר פן....
1. אמממ אני חושבת שאני אלך על באגמי כי הוא עצבן אותי מההתחלה ואת קליי אהבתי עד סופעונה 8..*וכן אחרי שהוא מת הוא חזר להיות קליי...*
2. באופן אישי אני חושב שהארם קצת מסכן כי קוראים לו....הארמון אבל אני נורא אוהבת את זה *כי הוא מיוחד!!! וגם כי זה נורא מצחיק אותי...* אז אני חושבת שהייתי משנה לאייג'יי המסכן את השם הרגיל למשו שונה מאלברט ג'תרו *אבל שישאר איי ג'יי...חח רק שהמלא ישתנה.
3. אני בהחלט חושבת שפרגוואי...בעע....אבל גם הרצח של סינגר יכל לשנות הרבה לפי דעתי....אבל באופן אישי נורא הייתי רוצה שהארם ישאר עוד קצת כטייס
4. במחשבה ראשונה סידני והנוט יט...אבל אני באמת לא כל כך בטוחה שזה היה יכול להצליח ביניהם ולא להיגמר כמו בWI כי הארם לא היה מוכן נפשית...אז נראה לי שאת הסצינה של things are never gonna work out between us *כן אז אני רואה עכשיו את ATW2 אז?!* הכל היה יכול להיות שונה אם היא לא הייתה אומרת את זה...מפגרת סתומה כלבה! מנשקת את ווב ואומרת להארם never...
5. אמממממממ אישית הייתי אומרת 1 אבל הארם נמצא שם יותר מדי זמן בלי חולצה אז לא...האמת אין לי מושג אבל נראה לי אני אלך על החצי השני של עונה 9 עם אקספשנס של WI, coming home וH&F
6. את הקרוסאובר עם NCIS ואת TILAM
7. WI...וgoodbyes...ואת 723-801 זה לא אפשרי!! חחח
8. באופן אישי אני חושבת שמאק נורא נורא דורשת כאפה...וגם ווב ושניהם קיבלו אחת...וגם הארם כדי לסדר לו את הראש...אבל בעונה האחרונה מאק הייתה זאת שדרשה את זה הכי הרבה *וקיבלה את זה
*
9. לוידעת *מתחילה לבכות* אמממ נראה לי שאת 6...אבל אני מתה גם על עונה 7....ועל עונה 4....ושתיים...ושלוש....אוףףף זה לא אפשרי אני לא אוהבת לבחור! זה כמו כשהיה בפורום של FRIENDS4U איזה פרק אתה הכי אוהב ונתתי את המספרים של כל הפרקים שהמיין סטורליין שלהם זה מונדלר....אוףףף נגיד ש6-7 *צימצמתי את זה אני לא יכולה עוד יותר...*
10. נייבי...דפנטלי נייבי חוץ מהמדים שהארם לבש בFC כשהם היו בפעולה...חוצמזה כל המדים של הנייבי הרבה הרבה יותר שווים!
11. חוץ מזה שהארם ומאק לא מוציאים את הראשים פרום דייר ריספקטבול סיקסס וזה שהארם עם בגדים *למה צריך את הבגדים האלה בכלל?!* זה שהארמי לא טס יותר
וזה שהמשפחתיות שלהם נאבדה...
12. ברור שהשילוב זה מה שעושה אותו מושלם אבל אישית הייתי מעדיפה טייס...*רק המחשבה על הארם קאג ^drooling^
*
13. מג...כאילו את קייט אני בהחלט יכולה להבין...כאילו היא נמרחה עליו אבל הוא גם כן לא בדיוק ישב בשקט והיה ילד טוף....אני פשוט שונאת את מג! אנ'לא יודעת אפילו למה...יכול להיות שאם קייט הייתה נשארת שותפה שלו יותר זמן הייתי שונאת אותה יותר אבל אני שונאת את מג...היא פשוט מעצבנת אותי רצח!
14. אפעם לא גיבשתי דעה על זה...חחח יש פרק שמראים את הסיל הצעיר ההוא עם הסרטן וטיינר אומר להארם ומאק שהוא כמו הבן שלאיי ג'יי מעולם לא היה...ואז מאק אומרת להארמי that makes you the son he never wanted חחחח אבל אני חושבת שאיי ג'יי חושב עליו כבן שמעולם לא היה לו...
15. עוד הארם בסי דיוטי! *drooling* ומן הסתם כל מה שציינתי בשאלה...אה וברור עוד סצינות של כל 'משפחת ג'אג' כמו שהיה בעונות הראשונות *זוכרים את הארוחה בSTWOA?! איזה חמודים הם שם!!!*
16. אממממ מבחינת הפרקים שהובילו לקליף...את עונה 7...אבל מבחינת הקליף עצמו הכי אהבתי את אדריפט *שימו לב שהקליף זה לא כל הפרק...זה הרגע האחרון שנגמר במתח...כמו שיש כל פרק בטלנובלות וכל החרא הזה* ...אבל זה מבחינת הפרק....אני לויכולה לבחור...מצד אחד יש את H&F שזה פרק מדהים לדעתי, מצד שני את enemy below ואז בא אדריפט...ושל עונה 3...אבל מבחינת הקליף את אדריפט.
17. דיאן נחשבת?! אם לא אז ג'ורדן...
18. רנה....זונה...
19. שהיא מכוערת...חחח אממממ מה שהיא עשתה למאק בdrop zone
20. לוידעת...הנשיקה בLL קופצת ישר לראש אבל אחרי שמסתכלים עליה יותר מדי פעמים מתחילים לנתח אותה וזאת לא בדיוק נשיקה מהסרטים...אני חושבת שאת הקטע בWOL שהוא מנחם אותה *טוב...זה רק כי הארם עם בוקסרס
* אממממ את הסצינה בATW2 כשהוא אומר לה forgot how beautiful you are...איזה מתוווווקקקקקק...אנ'לא יכולה להחליט..אבל נגיד שאת זה ואת LLK
21. אתם לא רוצים לדעת כמה זה באמת עצוב....
22. לא...אני לא קוראת ספוילרים...אני נושמת ספוילרים
23. אממממ בFS זה אומר שהוא עומד לטוס
אבל המדים עצם...בDW+GW
24. אממממ אני חושבת שאחרי ההשפעה של מאטי...בהנחה שהוא לא איבד את כל הרצון להיות גיבור *מי לייק אקשן הארם
*
25. hard time למרות שגם PVS הוא פרק שאי אפשר לראות אותו יותר מפעם אחת *אלא אם כן אתה על מיוט ומעביר ישר לקטע שהארם בסיוויז*
26. mutiny...בעע איכסה של פרק...לHT גמככה יש יתרון עליו בגלל הבוקס שמאק חוטפת
27. אני חושבת....כשהוא נפל אחורה מהכיסא של האדמירל
זה היה מצחיק בצורה מטורפת!
28. not yet....אבל היו לו עוד הרבה מאוד דברים טיפשיים....הרבה מאוד מאוד מאוד חחח...
29. ההימרחות על SW בTILAM והסיצנה של never בATW2.
30. אני מסכימה עם עצמי1!*ולא...זה לא תמיד קורה
*
31. אמממ....העיניים...*רק כי אני מקשיבה לחוקים של עצמי אני לא אומרת הכל
*
32. תרי חולקת עלי פה אבל לפי דעתי ברגע שהארם נעצר על הרצח של סינגר ואפחד לא בא אליו...הבנאדם היה פאקינג 30 יום בכלא ואפחד מהחברים שלו לא עשה אפילו סימן שאיכפת לו...אחרי זה הביקור הראשון של מאק זה המשפט של you are only intrested when i have one foot out of the door או איך שהוא הולך...לא ראיתי את LGAM...משם הכל כבר התמוטט אבל זה תחיל ברצח של סינגר.
33. AMLC ברגע שמאק באה לשימוע כדי לעזור להארמי...ראו את השינוי כבר בAGBF...
34. אני ארביץ להם אם לא מאותו מקום...אז אני אגיד מאותו מקום
35. הוא יחזור לשניהם אבל קודם חתונה!!

ח גלללל איזה מצחיקולה:))

"שניהם אבל קודם החתונה" חח חשוב לך שהילד יהי חוקי?? זה העניין?? אחח שיעשעת אותי. נו אנשים תענו.!! זה נורא כיף לקראו את התשובות שלכם:))

shipper heart

New member
אההה..גם חחח אין לי בעיה שהם יתחתנו

אחרי שהיא תיכנס להריון אבל אני חושבת שזה יהיה יותר נחמד אם הם יהיו נשואים כשהיא תלד חחח... חוצמזה- השאלה הייתה בשביל מה האדמירל יחזור קודם...מה שאומר שהוא יחזור גם לילד את בייבי ראב
חחח גם את אמרת חתונה קודם
ואני שמחה ששיעשעתי אותך
יאללללההה יא עצלנים! תזיזו את האצבעות על המקלדת ותענו!!

harmless

New member
וואי איזה שאלון!../images/Emo58.gif

1.הדמות שהכי מעצבנת אותי בסידרה- באגמי בהחלט- אני לא יכולה להסתכל עליו בלי להקיא או לחילופין לאבד את הארוחה האחרונה שאכלתי:) 2. לשם של הארם התרגלתי אז אני חייבת להגיד סטורג'יס- מה זה השם הזה??? משום מה זה תמיד מזכיר לי את the three stuges! 3.אירוע גדול שהייתי מורידה- אממממ שהארם לא היה מתרסק עם המטוס אז מאק הייתה מתחתנת עם באגמי וסובלת חחחחחח לא סתם סתם! הייתי רוצה להגיד הרצח של סינגר כי זה הוביל לתגובת שרשרת לא רצויה-אבל מאוד נהנתי לראות אותה חסרת פרצוף תלויה על איזה עץ או מה שזה לא היה. אני מניחה שהייתי מורידה את (וואי זה קשה) את העובדה שמאק הסכימה ללכת אנדרקוור עם וואב לפראגווי 4.מה הייתי משנה? את הסוף של ATW2 5. אין עונה שלמה שהייתי רוצה למחוק מהזיכרון- אבל העונה הכי גרועה מבחינת פורמט ללא ספק עונה 1 (סידרה על עורכי דין שבקושי מופיעים בבית משפט זה לא הכי הגיוני) אבל לפחות יש הארם בלי חולצה ודרס וויטס. בקיצור הם יכלו לעשות את זה עונה הרבה יותר טובה 6. הייתי רוצה למחוק מהזכרון את 917 כאילו איכס! ואת מיוטיני שזה פרק וואחד מגעיל!!!!! כמה שפחות באגמי יותר טוב! 7. פרק שאני הכי אוהבת- זה ממש קשה- יש הרבה- true callings, פרקי אפגניסטן- enemy below היה ממש טוב, CH , BITS טוב נו זה לא שאלה הוגנת גל באמת!!!! 8. הכי דורש כאפה- מאק בהחלט מאק אבל היא כבר קיבלה את שלה. גם סינגר קיבלה את שלה- אז בקטע הזה אני לא מאוכזבת 9. עונה שאני הכי אוהבת אאאאאמממממ 2 ו - 7! 10.המדים של הנייבי כמובן במיוחד כשהם על מישהו מיוחד או כשהם על הריצפה:) 11.הדבר שהכי משגע אותי- שהם עובדים כל כך טוב ביחד ויש להם קשר טלפתי, והם יודעים מה עובר אחד על השני ומכירים אחד את השני כל כך טוב - אבל הם אף פעם לא מודעים למה שהשני מרגיש כלפיהם- god i hate misunderstandings! 12.הארם קאג שעושה תפקידי ג'אג מהצד- בדיוק כמו ב- פרקים הראשונים של עונה 5 רק ששם הוא לא היה קאג:( 13.מי יותר גרועה- הייתי אומרת קייט- היא ממש מעלה לי את הסעיף! בנוסף יש לה איזה קטע של לשכב את בעלי דרגה גבוהה יותר ולפרסם את זה בראש חוצות. וחוץ מזה שהיא יודעת את צבע התחתונים של הארם! ארגגגגגג האמת לא נראה לי שהיא יודעת את הצבע של התחתונים שלו עקב העובדה שהוא בדרך כלל הולך קומנדו! 14.חחחחחחחחח גל איי ג'יי חושב על הארם בתור ה- boy friend שהוא היה רוצה שיהיה לו! אבל אם את שואלת ברצינות - הוא חושב עליו בתור הבן שהוא אף פעם לא רצה שיהיה לו 15. משפחתיות בג'אג- זה מאוד חסר לי 16.קליף של עונה 7 נראה לי - בהחלט היה דרמטי 17.הכי פחות שנאתי את ג'ורדן 18.הכי שנאתי את רנה כמובן- duck face! 19. הכי מעצבן אותי אצל סינגר זה הפרצוף שלה והשטרודל שהיא מקבלת בלילה! 20. סצינה של הארם ומאק שהייתי רוצה לראות עוד פעם- אממממ גם קשה- הייתי אומרת WOL בגלל הבוקסרס אבל מאק בכתה שם כמו תינוקת וממש עיצבנה אותי אז אני ילך על goodbyes הסצינה הסופית! וואי גם זאת שאלה קשה! או על הסצינה של in country ברור שלישון עם הארם יותר טוב מלישון עם עקרבים! 21.כמה עצוב? אני לא יענה על זה - בכל זאת אני חולקת איתך מחלקה 22.אני ספוילרים?! אתם יודעים מה זה חמצן????????? 23.דרס וויטס או פלייט סוט?! אממממ זה קשה- מה לוקח פחות זמן להוריד? 24.הארם אחרי ההשפעה של מאטי- אני עדיין מאמינה שיהיה אקשן (בגלל שמאטי חוזרת לאבא שלה) אבל כל מי שראה את הפיינל יודע שהארם שם היה הכי מקסים בעולם! 25.בהחלט hard time - למרות הבוקס! 26. יש פרק יותר גרוע מ- mutiny???????? 27. הפציעה הכי מטומטמת של הארם- אולי יותר טוב הפציעה הכי מפגרת שהוא גרם- מסכן באד! אבל לפחות זה גרם לו להרזות קצת! 28. הדבר הכי טיפשי שהוא אמר- nobody wants to be a friend of a woman that looks like you except for me i'm like a brother... ו- you know the reason 29. הדבר שהכי גרם לי לרצות להרביץ למאק- יש הרבה אבל העיקרי זה - there's never gonna be an us because we both want to be on top! מאק אם הבן אדם רוצה להיות און טופ - תני לו אני מבטיחה שלא תצטערי! 30.הארם אובר מושלם- אחח איזה כיף שאלות רטוריות 31.הדבר בפנים - את החיוך והלשון שבפנים 32.ממתי שמאק הסכימה ללכת למשימה עם וואב- סתומה כבר אמרתי? 33.מתי הם התחילו לעלות חזרה? זאת כבר שאלה פילוסופית- חחח מצד אחד אני עדיין מחכה. לא סתם- אני מניחה מאז שהיא באה להעיד בשבילו 34. אני אומרת שזה יתחיל קצת אחרי- משום מה יש לי הרגשה שלא ישר יגידו לנו מה הבעיה הרפואית של מאק 35.איי ג'יי יחזור כדי ליילד את בייבי ראב שיחליט להכנס לאוויר העולם בדיוק כהוא מוסר את מאק בחתונה (wishful thinking)

harmless

New member
אגב אני שומרת על הזכות לשנות

חלק מהתשובות שלי בהמשך!

harmless

New member
כבר חשבתי על תשובה שהייתי משנה

ספוילר בקשר לסצינה שהייתי משנה- בסצינה שהארם ומאק במיטה ביחד והוא בא לנשק אותה בחיים אבל בחיים לא הייתי נותנת לוואב להכנס באותו רגע שבו הוא נכנס. אם הארם היה מנשק את מאק זה בטוח היה מוביל למשהו אחר- הרי הם כבר במיטה, ואם זה היה מוביל למשהו אחר אין מצב שמאק היתה אומרת never!

shipper heart

New member
יש לנו יותר מדי תשובות דומות...זה

הכדורים אני נשבעת לך! וכן אני יודעת שזאת שאלה לא הוגנת...אם קראת את התשובה שלי הבנת שאני גם חושבת ככה
ובקשר לכמה שזה עצוב....אני מאשימה את החלון זכוכית השקוף שלא רוצה להישבר!! *
* וחוצמזה- LOLOLOLOLOLOL ROFLMFAO
זה בהחלט היה מרענן

LOL!! תרי קרעת אותי בובה!

"השטרודל שהיא מקבלת בלילה" נרהא לי שהערתי חצי בית עם שאגות הצחוק שלי.... חח וגם התשובות האחרות..אבל בעיקר זה.. נהדר:)) אהההההההההההה אני כל כך מחכה ליום ראשון!!! פיספסתי את כל הפרקים הראשונים של העונה... נורא נחמד מצידם של ערוץ 3 שנותנים לי הזדמנות לראות אותם שוב :))

אה אין מפגש היום../images/Emo35.gif

מוזר מאוד... אפילו שאןי לי זמן, כי המחשב ומת, ואחי ירצה את המחשב שלו תכף...

למעלה