א-נ-ש-י-ם!!!!

מריה111

New member
א-נ-ש-י-ם!!!!

אז ככה תראו, כולנו רואים שהפורום גוסס! צריך להחיות אותו!!!! קודם כל אני מציעה שנעשה כמה דברים: 1.כל אחד ינסה להרכיב משפט מגניב על הפורום, ואז נעשה תחרות כדי לבחור את המשפט הכי טוב ואז כל אחד מחברי הפורום יכניס את המשפט לחתימה שלו 2.נכין לוגואים קטנים ומין משפטים מגניבים כאלה שאנשים באמת ירצו להכנס ונפרסם את הפורום בכול פורום אפשרי בתפוז!ואני בטוחה שאנשים יכנסו ואולי יצטרפו! 3.לדעתי אנחנו צריכים לעשות דבר כזה, כל שבוע יהיו לנו פינות קבועות וכל אחד מחברי הפורום יהיה אחראי על פינה אחת וככה כלח שבוע יהיו כמה פעילויות שאנשים יגיבו אני רוצים שתביעו את דעתכם כי אני מרגישה האנשים היחידים שבאמת נכנסים זאת שחר שיר ואני ותביעו את דעתכםעל מה שהצעתי ושנממש את זה לא סתם כדי שאנשים יכתבו משהו והנה הערנו קצת הפורום!!

0verpr0tected

New member
../images/Emo45.gif

צודקת
הפורום ממש מבולגן ולא מסודר.. הבעיה היא.. שאין כאן גולשים קבועים,וזה קשה ככה לפתוח פינות ודברים כי אז כל המשחקים נתקעים לפעמים,ואז שוכחים מזה ומתייאשים פעם היו כאן עידכונים אייכותיים,מהבלוג של היל והיה מסודר יותר, לא אכפת לי לעשות איזה שהיא פינה-עידכונים מסודרים,להתחיל את תמונת השבוע,או לעשות כל סוף שבוע שאלון סוף שבוע כזה.. וכמובן להתחיל לפרסם,ועוד דברים שיקדמו את הפורום.

למעלה