א נ ש י ם

Just Adi

New member
א נ ש י ם ../images/Emo80.gif

אני לא יודעת מה קורה איתכם.. הפורום מתחיל להיות חדגוני בזה אני פותחת שירשור של... אהמ... תנו לי לחשוב על זה... אוקיי יש לי: איזה שיר של מוניקה אתם יכולים לשמוע 100000 פעמים רצוף בלי שימאס? אני בלי צל של ספק: פ ר פ ר

the king 25983

New member
עדי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

לא רואים אותך פה הרבה כמו פעם... והשיר שלי הוא על הריצפה. שיר שלא נמאס בחיים.

יש לי כמה האמת... ../images/Emo168.gif

על הריצפה הר של בייגלך מוצ"ש בקניון שנים חסומות

בואר

New member
אני מקורית!!!אני בוחרת ב...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

כולם!!!!!!!! אין שיר שימאס עליי אפילו אם יום שלם אני אשמע שיר אחד... השירים של מוניקה לא נמאסו עליי מאז שהייתי בת 4!!!!!!!

i c y

New member
אין אחד כזה.../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif

כל שיר ימאס עליי בסופו של דבר, אם אני אשמע אותו יותר מידי..

אממממ ....../images/Emo168.gif

כשרק קניתי את הדיסק גם אני חשבתי שמתחפר באלנבי.., בל הוא נמאס עליי דיי מהר....
אבל שיר טוב ללא ספק...

Just Adi

New member
לסמיון ולשאר... ../images/Emo80.gif

אני יודעת שאני לא כותבת פה כמו פעם, רק שתדע שאני נכנסת כל יום ומתעדכנת אבל אין משהו רציני להגיב עליו... עוד שירים שאני יכולה לשמוע בכמויות : "שומר האריות" "בעיר הזאת" "הר של בייגלך" "סאן חוזה" "דם" ואולי "מספיק בנאדם"...

אני מניח שהכל בסוף ימעס...

אבל זה כיף לשמוע שיר שנמעס אחרי המון המון זמן...

the king 25983

New member
../images/Emo45.gifמסכים!../images/Emo66.gif

אבל על הריצפה כבר מלא זמן אני שומע אותו והוא לא נמאס...

the king 25983

New member
אני לא מוצא את שירשור האקורדים

אז הנה: מוניקה סקס - פרפר בית: G F#m Em הנה את איתי, יושבת בחדר G F#m Em קוראת מכתב שאת שלחת G F#m Em אנחנו ידידים והכל בסדר G F#m Em עוד מעט הוא יאסוף אותך בית: אולי הוא יעלה, נשתה קפה ביחד ויין וסיגריה ונדבר בשעון שלו יציץ הוא פעמיים יגיד שכבר מתחיל להתאחר פזמון: D C G D אני חולמת שאני נופלת את זוכרת C G Bm את זוכרת שכתבת D C G D אתה למטה מתרוצץ ומנסה לתפוס אותי C G F#m את זוכרת שאהבת Em לשקר F#m Em העדפת להשתכר F#m Em במקום לדבר בית: קשה לי להסביר מה אני בעצם מה אני חושב על אהבה אבל אני מוכן לנסות ולהראות לך כמה זה שביר ומסוכן בית: בכף היד שלי אני מחזיק פרפר מוסתר בתוך אגרוף סגור האם הוא חי או מת אני שואל אותך את יודעת זה תלוי גם בך פזמון: אני חולמת שאני נופלת את זוכרת את זוכרת שכתבת אתה למטה מתרוצץ ומנסה לתפוס אותי את זוכרת שאהבת לשקר העדפת להשתכר במקום לדבר סיום: D אליי שיר יפה ביותר

למעלה