א-נ-י--ר-ו-צ-ה--צ-ו-פ-ר.

• פותח הנושא Cody
  • פורסם בתאריך

Cody

New member
א-נ-י--ר-ו-צ-ה--צ-ו-פ-ר.

יש לי קטנוע,125, ורציתי לברר אם יש צופר,שכשאתה לוחץ עליו הוא קולט את הבן ז@#$ ,תופס אותו בשערות, מושך אותו מהפחנוע,נותן לו שתי סתירות,עושה לו ווג´י,מבצע לו חוקן,בועט לו בתחת,שולל לו תרישיון,מנגב איתו את המשקף, עושה לו שיעור נהיגה מהיר הכולל ה-ס-ת-כ-ל-ו-ת ב-מ-ר-א-ו-ת,מ-ת-ן ז-כ-ו-ת ק-ד-י-מ-ה. המחיר לא מהווה בעיה,אני מוכן לשים כל סכום. יום טוב.

Ninja

New member
Go to Arnon-Moti

In Ramat-HaSharon. They have a kit with two "snail" electrical horns. These babies can scrape the paint of your walls

Cody

New member
Ninja!

can i really get a better horn? wont it be a problem for the battery? how much will it cost me??

Ninja

New member
Give them a call

The number is 03-5405279. I don´t think it´ll cause problems on your battary unless you´re constantly using it. If it is the push-button you´re worring about, you can always install a relay

סקניה

New member
cody היקר..

יש לי פתרון בשבילך - בדיוק מה שאתה מחפש (חוץ מהקטע של שלילת רישיון..) יש חבר´ה באיזור חובת"יה שישמחו לשמש כצופרים מהסוג המבוקש על ידך..
בברכה , כRובי מהמחשב של סקנייה

Cody

New member
אני מחזיק את עצמי

לא לעקוב אחרי פחנועים ולראות איפה הם חונים....
על כל מקרה,אני קצת רגוע יותר עכשיו,פשוט בדרך ללימודים נהג מונית שראה אותי,ראיתי את העיניים שלו במראה,חתך אותי (מול הקרייה בתל אביב) כדי לאסוף נוסעת,בלמתי ועפתי קדימה. הוא המשיך לדבר איתה ולא הסתכל בכלל מה קורה איתי, עצרתי לידו וצעקתי אבל מי שומע אותי דרך הקסדה כשהוא יושב עם חלון ימני סגור...המשכתי לסוע....
חשבתי אולי עם צופר שיתן לו הרגשה שהוא מתגלגל מתחת לסמי-טריילר הוא לפחות יבהל קצת... אבל בקשר לחו"בתים - אני לא שולל על הסף

dmx_must_fly

New member
עם מצבר של טוסטוס זאת קצת בעיה

אין לו מספיק אמפרז´ לסחוב את הצופרים האלה. ברגע שאתה עוזב את הגז הם ישמעו כמו זוג חתולים מאוהב שיצאו ממכונת כביסה עם הרבה אבקת כביסה.

למעלה