א-נ-י ל-א מ-א-מ-י-נ-ה !-!-!-!

א-נ-י ל-א מ-א-מ-י-נ-ה !-!-!-!

פספסתי אתמול את הפרקים האחרונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שאני יודעת את התשובה- אין שידור חוזר לשידור חוזר נכון? כאילו, אין שידור חוזר לפרקים של ימי שישי נכון??? אוווווווווווווף איזה עצבים!!!!!

:]

אני ראיתי את כווווולםםםםםםם חוץ מהסוף של הפרק האחרון :[ נרדמתי... ומה יש לערוץ 3?! הם לא יכולים לשים את זה בשעות נורמליות?! דאמט איתם! אבל חפיף אני מארון5 מכסים לי את הכאב :] על זה שפספסתי.. Harder To Breath

ודרך אגב

השבוע הייתה לי שיכחה על ג'נסן. זרקתי אותו ועברתי לאדם לווין :] ואתמול נזכרתי למה אני כל כך אוהבת אותו :)

גמני לא יודעת.!!!!!

לא יודעת מה קרה לי......!!! אני אף פעם... ( חוץ מפעם אחת שלא היינו בבית) לא ראיתי מלאך שחור..... ועוד אל תגידי פרקים רגילים... הפרקים האחרונים!!!!!!!! מ-ה ה-ב-ע-י-ה ש-י-ל-י ?-?-?-?-?-?-?

Nitzan122

New member
יש

את השידורים החוזרים בסטאר וורלד שכרגע הם איפשהו בעונה השנייה אז עוד איזה חודשיים בערך בטח יהיה הפרק הזה

כבר נגמר....!!!! *בוכה*

אהההההה דרך אגב ברוכה הבאה לפורומינו הקט... אני אושרי... אם את צריכה עזרה, את יודעת למי לפנות... נ.ב את חדשה בכלל? לא משנה הנה תמונה שעשיתי...

Nitzan122

New member
הם לא נגמרו!

את מדברת על הפרקים ביום שבת בצהריים? לפני שבועיים או שלושה הם היו ולא לקראת הסוף אז אלא אם הפסיקו את העונה באמצע (ואני בספק כי לא נראה לי שאיזשהו ערוץ חוץ מערוץ 3 מסוגל לעשות דברים מטומטמים כאלה) הם לא נגמרו....

Nitzan122

New member
אה...

אבל היא הגיבה להודעה שלי על השידורים בסטאר וורלד (שהם אגב ביום שבת או בשתיים עשרה או באחת נדמה לי אני לא זוכרת את השעה המדוייקת)

../images/Emo82.gif לא ../images/Emo13.gif

אני לא חדשה, אני פשוט לא מגיבה הרבה
אבל תודה בכל מקרה
והתכוונתי לשידורים ב"סטאר", צפיתי בשידורים של יום שישי כבר מההתחלה... וכיון שפספסתי כמה אני מקווה להשלים ב"סטאר"

6565

New member
אם לא משדרים מלאך שחור ביום שישי

הבא אז מה כן ישדרו?? וואי והלוואי שימשיכו את הסדרה לפי הספרים כדי שנוכל להמשיך לראות את
ג'נסן המדהים!!

natali carey

New member
זו רק אני או ש..

אני חושבת שזו הפעם השניה שאני רואה את הפרקים האחרונים של העונה הזאתי

like the Devil

New member
זאת הפעם הרביעית או השלישית שמדרים

אותם!!!! ואני ראיתי את כולם!!!!!!!!!!

למעלה