א-מ-ן ש-ש-ר-ה ת-ע-ו-ף-!-!-!

מטר9

New member
א-מ-ן ש-ש-ר-ה ת-ע-ו-ף-!-!-!

ואני יודע שאתם תתנפלו עליי אבל ממש לא אכפת לי... אני לא אוהב את הצורת משחק שלה ובזה זה מסתכם. חוץ מזה רואים עליה שהיא תככנית ותעשה הכל ותדרוך על אנשים כדי להגיע לפסגה, שזה משהו שאני ממש לא אוהב אצל אנשים. אם אתה רוצה להגיע למעלה אז לא לדרוך על אנשים בדרך- ההגעה לפסגה מרגישה הרבה יותר טוב כשאתה לא רומס אנשים בדרך...

אתה פשוט קנאי

שרה היא האחרונה שדורכת על אנשים. מאיפה הבאת את זה? היא סיפרה שהיא למדה תיאטרון קהילתי. אנשים שלומדים תיאטרון קהילתי הם אנשים טובים נקודה. אם באמת היה כל כך אכפת לה רק מעצמה היא בחיים לא היתה לומדת מקצוע עם ערך טיפולי. תזהר מהוצאת דיבה!!!!

מטר9

New member
אני לא אמרתי שהיא רמסה...

אני אמרתי שהיא נראית לי כאחת שרומסת וזו דעתי ולצערי, אין לזה שום קשר לקנאה או לכלום וחבל לי שכולם כאן צרי אופקים ולא מסוגלים לקבל את העובדה שאני פשוט לא אוהב את איך שהיא משחקת אז ישר אומרים שאני לא אוהב אותה בגלל קנאה או שאני הוזה וכו'...

CaMi La BooMBa

New member
אתה יכול

לא לאהוב אותה אבל איך אתה יכול לפי מראה סתם להגיד שהיא נראית כאחת שרומסת?! זה כבר ממש עבר ת'גבול!

מטר9

New member
למה עבר את הגבול...

זה לא שכאילו אף פעם לא דיברתי איתה... דיברתי איתה לא מעט באודישנים של ה-60 האחרונים וזה הרושם שקיבלתי ממנה... אסור לי להביע את דעתי?

CaMi La BooMBa

New member
מותר לך

אבל אתה לא יכול להגיד משהו כשאתה לא יודע שזה נכון במאה אחוז

מטר9

New member
אמרתי שזה הרושם שהיא השאירה עליי...

לא אמרתי שככה היא באמת. אני מבקש גם להבא אם אפשר לא לסלף את דבריי. אין לי שום בעיה שצועקים עליי ומתלוננים עליי וכועסים עליי על דברים שאני אומר. אבל על דברים שלא אמרתי זה סתם טיפשי, מרגיז ולא מוצרך.

Arel Frank

New member
כמה בולשיט רץ פה..

אני לא מאמין איך מישו בכלל יכול לשחוב על להגיד כזה דבר.. אחרי שראית בערך 10 דקות שידור נטו של המתמודדות הגעת למסקנה שהיא תככנית. יפה מאוד. הרי על זה אנחנו מדברים, לא? לשפוט את האופי של המתמודדים? אולי כבר תבינו שזה תחרות שבוחנת כישרונות במשחק? מצידי גם שתהיה רוצחת, אם היא שחקנית טובה מקומה שם.

מטר9

New member
אם באמת היית קורא את מה שכתבתי

היית רואה שביססתי את מה שאמרתי עליה מהפעמים שכן דיברתי איתה... ואולי לך זה לא חשוב שהבן שיזכה יהיה גם הגון אבל לי זה מאוד חשוב ודבר אחרון- אמרת שאם היא שחקנית טובה אז מגיע לה לזכות אבל לפי דעתי יש יותר טובים ממנה (בינתיים)

yoooni

New member
איך אתה יכול להגיד שלבן אדם

אופי רומס מהכרות של יום אחד. זה תכונה גדולה מדי מכדי שתוכל להכריז עליה כאילו אתה מאבחן מוסמך. בחייאת, היא נראית נחמדה לאללה כנראה שפשוט אתה אכול קנאה מכמות הכישרון שהיא מתפוצצת בו

מטר9

New member
יוני ממך ציפיתי ליותר...

אני אגיד את זה פעם אחרונה- אני לא אמרתי שיש לה אופי רומס, אני אמרתי שזה הרושם הראשוני שקיבלתי ממנה, ורושם ראשוני, כפי שכולכם בוודאי יודעים, עובר ב-30 שניות הראשונות של הפגישה הראשונה. ושוב, אני לא אכול שום קנאה, מרמור, טינה וכל דבר אחר וחבל ועצוב לי שאף אחד לא מוכן לקבל את העובדה שלא כל הצופים חייבים לאהוב את איך ששרה משחקת. אני לא מכיר אף שחקן בעולם שכל בן אדם שמכיר אותו אוהב את איך שהוא משחק ואני בטוח ששרה היא לא תהיה הראשונה. נ.ב יוני, אכזבת אותי. מאראל פרנק ואחרים ציפיתי לתגובות כאלה אבל ממך? אני מקווה שזו הייתה מעידה חד-פעמית.

yoooni

New member
תראה,

אני אומר שאתה אכול קנאה כיוון שבמידה וכן עבר לך הרושם הראשוני שיש לה אופי רומס, למה אתה מחליט להשתמש באופי זהה? הרי כשאתה מנסה להוריד אדם לתחתית - ואומר הלוואי שהיא תנופה - זאת גם סוג של רמיסה. ולהזכירך - היא עדיין לא עשתה לך שום דבר רע.

Arel Frank

New member
תקשיב נשמה

אני לא מדבר איתך על קנאה ולא על שום שטות כזאת כי זה לא לעניין. אני פשוט חושב שזאת שפיטת אופי לא מוצדקת, זה הכל. ואני חושב שזה מאוד במקום.

מטר9

New member
פעם ראשונה

שאתה מגיב לי בצורה נורמלית. אני אסיים את זה בכך שזוהי דעתי והיחידה שיכולה לשנות אותה זו שרה בעצמה (נחכה לתוכנית). אבל למרות הכל אני מכבד את דעתך ואני מקווה שתמשיך לכתוב הודעות כמו שכתבת עכשיו.

Arel Frank

New member
אני תמיד

מגיב בצורה נורמלית, רק צריך לדעת איך לאכול את זה..:)

yoooni

New member
כל הנימה הזאת של

אמן ששרה תעוף נשמעת בדיוק כמו אמן ששרה תמות וכו'. זאת הגישה הכי גרועה שיכלת לנקוט בה.

למעלה