א מ א

n o g a1

New member
א מ א

"אמא ,תגידי... זה כיף להיות אמא?"- נשאלתי ברכב באמצע נסיעה. "מממ... כן , זה מאד כיף להיות אמא, מאדדד כיףףף" מיד בתום התשובה הקצרה נכנסה בי רוח פולנית בלתי מוסברת ובלתי מרוסנת, כאילו קול סבתי יוצאת מגרוני והוספתי : "זה כיף להיות אמא... למרות שזה מעייף ומתיש, מצריך המון כוחות ,כישורים. ישנם רגעים , למשל כשאני מבקשת מיליון פעם להכנס למקלחת ולהתחיל לגלגל את סוף היום ואתם לא מקשיבים לי או בבוקר כשממהרים או המריבות שלכם הבלתי פוסקות מסביב למחשב או כש... או כש..." נשאתי נאום (הרי הזדמנות כזו לא פוגשים כל יום). סובבתי את ראשי קלות (כדי לא להתנגש חלילה) , שלושת ילדיי בדממה מוכיי הלם וזעזוע , מן רגשות אשם הציפו אותם . קלטתי את המילים שיצאו לי מהפה אך לא הספקתי להגיב על דבריי שלי , קולה של בתי קטעה לי את שרציתי להוסיף : "אמא , שאלתי אם כיף להיות אמא , כן או לא , מה כל כך קשה לענות :כן או לא! " הפעם הקול הבלתי נשלט נטש אותי : "כיף להיות אמא" עניתי קצר ולעניין. למרות ש....

יערית

New member
שיו../images/Emo12.gif

גם אני נשאלתי לפני יומיים ע"י הבת שלי כמעט אותה שאלה: "אמאאאאאאאאאאאאא תגידי,להיות אמא זה קשה?" היבטתי בה בחיוך ולפני שעניתי שאלתי אותה בחזרה: "נו-מה את חושבת?" -זה נראה לא קל,כייף,והרבה הרבה כוחות בשביל לגדל ילדים{כך ענתה לי} אז הוספתי משל עצמי:"שיש כמה צדדים למטבע,יש כמה צדדים להורות, אני הייתי רוצה להיות בחלק הכייף שבו,כי שונאת להיות שוטרת וזו שאומרת לא לא לא,יש הרבה אחריות,בינתיים יש לי גם כייף וגם עייפות מהתפקיד לפעמים מודה". ניהלנו את השיחה רגל אחת בתוך האמבטיה ורגל שנייה מסרבת להיכנס פנימה
הבת שלי ללא ספק,רוצה להיות כבר אמא:).

G a v ® i e L

New member
אמא יש רק אחת

ובמקרה של אמא פולנייה, זה כנראה יותר מידי. מאכזב לראות שדמותו המיוסרת וההרואית של האבא הפולני עדיין לא זוכה לתשומת לב הולמת. וחבל.. מעניין אם קשה לו לאבא הפולני, ואם כן, מה הוא עושה איתו כשקשה לו שם.

G a v ® i e L

New member
כן, אבל כשקשה לו שם למטה,

והקרפיון הקר כבר לו עושה לו את זה יותר, איך הוא מוצא פינה חמה כדי שיהיה לו רך ונעים שם למטה ?

יערית

New member
אני יכולה להציע עזרה

הכלבה שלי לאחרונה מגלה את המיניות שלה.

G a v ® i e L

New member
חושב שאת צריכה לקחת...

כמה שיעורים מהכלבה של יערית שברגעים אלה מגלה את מיניותה תוך כדי ליקוק שק אשכים ענקי של הלברדור של השכן.

יערית

New member
../images/Emo88.gif

הלווווווווווו לא הכל מספרים בפרהסיה
ולא היית רחוק מהמציאות-בינתיים היא מפמפמת את הדובי כלבלב שיש לה,מראה מלבב

למעלה