א-מיני

כוכב87

New member
א-מיני

שלום לכולם,לא מזמן גיליתי שאני א-מיני. ורציתי לשאול האם יש אתרים בארץ להכיר א-מינים נוספים,או שזה המקום היחיד? ואולי יש ארגונים כאלו או קבוצות תמיכה..? ממה שהבנתי המודעות החברתית לסוגיה הזאת מועטה מאוד..וחבל שכך. אשמח לתגובות.

Clayborn

New member
באמת, שאלה טובה. יש ארגון כזה?

אני חושב שבאמת, אם אין משהו כזה, אולי כדאי לנסות ליזום משהו. החוויה האישית שלי היא שקיומו של פורום כזה בהחלט עוזר, אבל אני מאמין שקיום של מפגשים ב-"חיים האמיתיים" היה מספק את המחסור הזה טוב יותר.

Clayborn

New member
התכוונתי יותר למשהו קבוע.

לצורך ההשוואה, יש לפחות 3-4 קבוצות טרנסג'נדרים [בהרכבים שונים] שנפגשות על בסיס קבוע, שידוע לי על קיומן. אחת נפגשת פעם בחודש, השנייה פעם בשבועיים, והשלישית מתוכננת להיות על בסיס שבועי.

אבל מפגש כל חודש וחצי - חודשיים

זה גם נקרא "קבוע". זה פשוט לא בתדירות גבוהה...

orald

New member
ואגב, אם מישהו/י צד/ה את עיניכם/ן בפורום...

יש מסרים אישיים, יש אפשרות להיפגש שלא תחת מגבלות הזמן והמקום של מפגש פורום.

שלומות

וברוכים הבאים. אז ספר לנו קצת על עצמך. וסתם מסקרנות, איך הבנת שאתה א-מיני? איפה שמעת על המושג? (לא חייב לענות, כמובן. אם זו חדירה לפרטיות
)

כוכב87

New member
שלום

אוקיי,אז אני בן 24 מאזור ירושלים. הבנתי שאני א-מיני בזכות אחת הכתבות בעיתון (נדמה לי שזה היה זמנים מודרנים בידיעות אחרונות) ולאחר מכן התחלתי לחקור את הנושא בעצמי,גלשתי קצת באינטרנט... וחוץ מזה גם היו לי כמה קשרים עם "מינים",שבזכותם הרגשתי והבנתי שאין לי בעצם חשק לזה...... העיקר שאני לא לבד בעולם,וזה בעצם מעודד מאוד. אשמח שתספר על עצמך. בן כמה אתה?מאיפה בארץ? ואיך גילית שאתה א-מיני? (אם יש לך רצון לשתף כמובן...)

חחח, אני "את" ולא "אתה"

(למרות שאני מרגישה יותר כג'נדרלס מאשר אישה
) תודה על התגובך
לשאלתך, אני ילידת 76 (זה אומר בת 30+++) ישראלית חיפאית. מעולם לא הרגשתי צורך לקשר מיני עם גברים (או נשים). זה מעולם לא עניין ולא הטריד אותי (תמיד הנחתי ש"זה יגיע כשזה יגיע". רק שזה לא הגיע XD), עד שהתחיל להטריד את אמא שלי והיא התחילה ללחוץ עלי ללכת לפסיכולוגית מטומטמת ושוביניסטית. אחרי טראומת הפסיכולוגית נזכרתי במושג אסקסואליות ששמעתי לפני שנים. ותהיתי אם אני עונה להגדרה אז התחלתי לחפש ומצאתי את הפורום הזה שהפך לבית שני שלי. גם היום אני לא בטוחה ב- 100% לגבי הא-מניות שלי, כל עוד לא יצא לי להתאהב במישהו ממש, אז תמיד אהיה בספק. כי יש גם מצב של דמיסקסואליות, שבו כל עוד לא מתאהבים, אז לא מרגישים את המשיכה המינית (וחושבים שהם א-מיניים לכל דבר). הבעיה שאני, כנראה, 99% א-רומנטית כך שזה כבר חוסם לי את הבדיקה בכיוון הזה

כוכב87

New member
תודה על התגובה

קודם כל מצטער שלא קראתי לך בלשון הנקבה כי האמת זה לא היה כתוב בפרטים שלך...טוב תסלחי ביום כיפור..חח.. ובקשר לפסיכולוגים..גם לי היו לא מעט טראומות מהם עוד זכור לי זאת משרותי הצבאי.. מה שאני לא אוהב אצל הפסיכולוגים שהם שואלים,חוקרים אותך ומעט מאוד מגיבים,כאילו שומרים הכל עליך אצלם "בבטן המקצועית" לעצמם במגירה..אבל תמיד יש יוצאי דופן.. פעם לפני שנה נפגשתי עם פסיכולוגית תעסוקתית,היתה נראת נחמדה ואז לאחר שיחתנו הארוכה היא אומרת לי מתוך מבוכה על פניה "אתה מדבר כמו פסיכולוג",האם היית בטיפול פסיכולוגי פעם?

הפסיכולוגית שלי היתה קשקשנית לא נורמלית

לא היה לי ברור איך היא מטפלת באנשים אם כל מה שהיא עושה זה לספר על עצמה או מה היא חושבת שאני צריכה לעשות, מבלי להקשיב למטופל שלה. היא היתה נוראית. לדעתי צריך לקחת ממנה את הרישיון. ד"א, אינך צריך להתנצל כשקראת לי בלשון זכר. אני לא מצפה מאנשים לקרוא מחשבות בעולם הוירטואלי, במיוחד אם הכינוי שלי נשמע יותר מתאים לגבר. בשביל ההגינות אני מציינת שאני "אישה" על מנת לא להוליך שולל.

orald

New member
אני חושבת...

שכבר היית מתאהבת עד עכשיו אם היית דמי-סקסואלית, ואם לא אז פשוט סימן שאת לא בקטע של כל השטויות האלו. איזה כיף לך.

מה זאת אומרת "עד עכשיו"?

עד עכשיו אף אחד לא מצא חן בעיני מספיק בשביל לצאת איתו ולהכיר אותו על מנת שאפתח אליו רגשות רומנטיים. הבחור היחידי אצלי בעבודה שכן מצא חן בעיני, לא רצה לצאת איתי. מעבר לכך, תמצאי בחור מספיק נורמלי והוגן לחכות עד שאפתח אליו רגשות ואולי גם משיכה מינית מבלי להתנות לי את הקשר על "סקס". פשוט אין כל כך את הבחורים הסבלניים האלה בארץ. כך שאי אפשר ממש לדעת.

ד מינה

New member
ממה שאני יודעת אין ארגון כזה..

אבל יש אתר אחד באנגלית להכרויות של א-מיניים אם תרצה (למרות שכמות האנשים שם מישראל מאוד נמוכה) ונראה לי שכמו שציינו פה יש מפגשי פורום ואתה יכול לפנות לאנשים שנשמעים לך מענינים :)

ברוך הבא!

יש ארגון עולמי שהפעילות שלו מרוכזת באתר AVEN. יש שם גם אתר הכרויות כמו שאמרו כאן, יש שם מעט מאוד ישראלים. אם אתה רוצה להכיר פה בארץ, המקום הטוב ביותר הוא הפורום הזה. יש פה גם לוח הכרויות שאתה יכול לשאיר בו הודעה. לגבי ארגון ישראלי: גאיה (ילדת הסוכר המרחף) בזמנו בפעלה בתחום. אז נניח שיש לנו ארגון (כעקרון אפשר לומר שיש לנו, ממה שהבנתי מגאיה...) אז? השאלה היא לא האם יש ארגון או לא, אלה האם יש מי שרוצה לבוא למפגשים קבועים ולהיות פעיל. לצערי, רוב הא-מיניים בארץ רדומים ולא פעילים. יש גרעין קטן ומקסים של חברי פורום שמגיע למפגשים וכותב בפורום באופן קבוע. כל השאר באים והולכים. המפגשים לא נעשים על בסיס קבוע של זמן מוגדר, אלה נעשים בערך כל חודש וחצי או יותר. (תלוי בעיקר בזמן שלי...) אבל הם נעשים באופן תדיר. אם תעקוב אחרי הפורום תראה הודעות על המפגשים ואתה וכל החדשים בהחלט מוזמנים להגיע.

מתחבטת7

New member
אהלן וברוך הבא!

בכל פעם שאני שומעת על עוד זכר א-מיני אני מופתעת וחסרת אמונה מחדש... ויסלחו לי כל הגברים הא-מיניים, אבל אני עדיין סקפטית לגבי הא-מיניות של גברים.... לא, לא באמת, אני כמובן מאמינה לכם! אני פשוט מתקשה לקבל את זה... מעולם לא נתקלתי בגבר א-מיני. תמיד גברים רצו ממני סקס, ותמיד חשבתי שגברים רוצים סקס ונשים לא. לא תיארתי לי שיש מושג כזה א-מיניות אצל גברים כמו שלא האמנתי שיש נשים מיניות... ולמעשה, אני גם עדיין סקפטית לגבי מיניות של נשים. אני בסתר ליבי מאמינה עדיין שכל הנשים שאומרות שהן מיניות - הן משקרות רק כדי לעמוד בסטנדרטים המצופים מהם על ידי הגברים... פשוט לא נתפס בעיניי!!! עולם מוזר.... בתור א-מינית נשואה שנמצאת בקשר רגשי-מיני-משפחתי, אני לא מחפשת קשרים ולכן לא בקיאה בארגוני היכרויות ולמעשה אני מאוד "בארון" כך שלא יכולה להגיע למפגשים על בסיס קבוע, אבל אני מניחה שיהיו כאן מי שיוכלו לענות יותר טוב ממני לגבי כל אלו. בהצלחה!

למעלה