א- מיני

RedRose

New member
א- מיני../images/Emo35.gif

בתקופה האחרונה שאני מרגיש כאילו שאני לא נמשך בכלל. לא לבנים, לא לבנות. כאילו, אני מסתכל ולא נמשך, בכלל
אני יודע שזה טבעי, כי עובדה שזה קורה לי, אבל זה מוזר כזה.. שאני חושב על זה, תמיד נמשכתי לגברים, אבל לא *נמשכתי* במובן של משיכה מינית.. כאילו, היה לי משהו עם מישהו, ולא.. לא יודע.. פשוט, נגעתי לו באיבר, ופשוט לא הרגשתי כלום.. כאילו שזה סתם עט, רק קצת יותר עבה..
כאילו, אני לא יודע למה זה, ואני לא יודע בעצם.. כאילו, אני אף פעם לא נשמכתי למישהו.. דודי למשל, חתיך, הייתי עושה לו טובה (האא.. הוא בעצם היה עושה לי..) אבל אני לא נמשך עליו, פשוט יש לו גוף והוא חתיך.. אני לא מרגיש כלפיו משהו, בכלל.. אבל אני גם כן.. אבל זה לא מיני. כאילו, מה זה אמור להביע בכלל? כאילו, איך אני אוכל לפתוח הקשר עם בנאדם, אם אני לא נמשך אליו? אני יכול לאהוב אותו, אני יכול לשנוא אותו. אבל אני לא אמשך אליו?

BlueCat

New member
קורה לי שיש לפעמים...

מצב כזה שמין ,ולא משנה איזה, לא מושך בכלל. . אני מחשיב את עצמי לבחור שאוהב מין. מצב של דקות, שעות או מקסימום יממה. אבל תקופה ארוכה? טוב, בטח גם זה קורה. כמובן שהכל טבעי וכדרכו של הטבע הכל מסתדר עם הזמן. כנראה שפשוט וחסר לך משהו יותר מרגש או מסעיר. אני מציע- לא לדאוג. שיט, שוב אני נותן עצות פגרות שלא עוזרות בשקל ובטח רק מחמירות את המצב. טוב נו, בטח כבר התרגלתם... שלכם, הNATURE BOY המקומי,

RedRose

New member
אז זהו,

גם אם יקרה לי משהו מסעיר או מלהיב, אני לא אתרגש ממנו. אני מרגיש כאילו.. כאילו אני לא מרגיש בכלל. אני מרגיש עצב, כעס, בדידות. שמחה אני לא מרגיש, והרבה זמן לא הרגשתי. אני מרגיש גם.. טוב, אני כבר לא יודע.. אני פשוט מרגיש ריק כזה, אבל ממש ממש ריק. וזה לא מלווה בעצב נוראי, או בדיכאון כבד. זה כאילו, אני קם בבוקר, לא מרגיש כלום, מצחצח שיניים, לא מרגיש כלום.. כאילו שיגרה כזאת.. ומה, שזה אפילו לא מרגיז אותי..

Liroy25

New member
זאת תקופה וזה יעבור

לפני שהכרתי את הנסיך היתה לי גם תקופה כזאת ובשביל בחור אמוציונלי כמותי זה היה לא קל. אבל השתדלתי להסתכל על הצד החיובי שבדבר (כמו על כל דבר בחיים) פתאום לא צריך לדאוג למה אין חבר, למה לא הזדיינתי כבר שנה ו-8, הבוס בעבודה כבר לא מעצבן, הניג´וסים של כל מיני ידידות מתעלקות לא מפריעים...העולם שקט ואני בהיי!

למעלה