א מיניית סופית :P
H hatzilonit Member מנהל 13/11/12 #2 ברכותי. טקס חלוקת התעודות יפורסם בהמשך טוב, אבל ברצינות: מה - איך - למה ?
K k500 Active member מנהל 13/11/12 #4 זה בסדר, לא חייבים סוף אפשר פשוט להגיע למסקנה בכל מקרה, העיקר שאת מרגישה נוח.
T Teslacoil New member 13/11/12 #5 מה שאני גיליתי זה שאולי בסוף ימי אני אחשוב שהחיים היו קצרים מדי אבל כרגע אני בטוחה שהם ארוכים מדי למלאכת הצהרת ההצהרות
מה שאני גיליתי זה שאולי בסוף ימי אני אחשוב שהחיים היו קצרים מדי אבל כרגע אני בטוחה שהם ארוכים מדי למלאכת הצהרת ההצהרות
K k500 Active member מנהל 13/11/12 #6 "אַחֲרוֹן יָמַי כְּבָר קָרוֹב אוּלַי, כְּבָר קָרוֹב הַיּוֹם שֶׁל דִּמְעוֹת פְּרִידָה" (רחל) אבל יש עוד זמן, אנחנו עוד לא שם. בינתיים, נתראה בשמחות
"אַחֲרוֹן יָמַי כְּבָר קָרוֹב אוּלַי, כְּבָר קָרוֹב הַיּוֹם שֶׁל דִּמְעוֹת פְּרִידָה" (רחל) אבל יש עוד זמן, אנחנו עוד לא שם. בינתיים, נתראה בשמחות
T Teslacoil New member 13/11/12 #7 למה התמקדת רק בהצהרה הראשונה? זו ההצהרה השניה שהייתה רלוונטית הרי אני לא באמת צריכה לספר לך על הסוף.. זה העניין הזה של הדעת המשתנה שמסקרן/מעייף/מערבל אותי באופן אישי.. אבל לו הדעת לא הייתה משתנה כלל אפשר היה גם לחיות שעה..
למה התמקדת רק בהצהרה הראשונה? זו ההצהרה השניה שהייתה רלוונטית הרי אני לא באמת צריכה לספר לך על הסוף.. זה העניין הזה של הדעת המשתנה שמסקרן/מעייף/מערבל אותי באופן אישי.. אבל לו הדעת לא הייתה משתנה כלל אפשר היה גם לחיות שעה..