א ל ו ה י ם !

טוב, אז חשבתי הרבה על אלוהים,

ועל איך בדיוק האלוהים הזה קשור לסיבה שאני כל כך כועסת עליו. היגעתי למסקנה שאני כועסת! (על מי?) אני לא אפרט כאן מה קרה, אך הרגשתי שאני מאוד מאוד כועסת על עוול שנעשה לי. ברור שלא אלוהים הוא זה שקם ועשה מעשה, הרי אין לו דמות הגוף ואינו גוף, אין לו ידיים ואין לו רגליים ואין לו פה, אז ברור שהוא לא יכול לעשות לי את העוול הזה, מי שעשה לי את העוול הזה הם כמה אנשים רעים, רעים מאוד אפילו. אז איך לעזזאל היגעתי לכעוס על אלוהים? אולי כי "הכל משמיים" נכנס לי לעצמות כל כך חזק, אולי כי תמיד חשבתי שהוא "טוב ומטיב לרעים ולטובים", ושהוא עושה רק טוב, אולי... אז יוצא שגם אם אלוהים לא עשה לי את העוול בעצמו, מכל מקום הכעס שלי יופנה גם אליו, כי אם הוא באמת כל כך טוב, למה הוא גורם שייעשו לי דברים רעים? אני זוכרת שאמשלי נפצעה בצורה מאוד קשה בראש, ואיך שהיא חטפה את הבומבה הירגשתי כעס עצום על אלוהים. למה עשית את זה דווקא לאימשלי? שהיא אשה יראת ה', והיא שומרת ומקפידה על כל המצוות, והיא לא חרדית בכאילו, ואין לה תרוצים שלא בא לה לקיים מצוות, היא חרדית ועושה רצון ה' על כל המשתמע מכך. (ודירבאלאק אם איזה מחב"ת יכתוב לי כאן עכשיו "עם צדיקים הוא מדקדק כחוט השערה" או "מה את מבינה חשבונות שמיים") תמיד הרגיזותי שאמרו שאלוהים "כל יכול" ואולי זו סיבה נוספת שחשתי כעס כלפיו, כי אם הוא כל יכול, הוא יכל לגרום לדברים לא לקרות, או לקרות. (האם אלוהים יכול לברוא אבן שאינו יכול להרימה? אם הוא יכול לברוא אבן כזו והוא לא יכול להרים אותה אז הוא לא כל יכול, ואם הוא לא יכול לברוא אבן כזו אז הוא שוב לא כל יכול.) מצד שני, דברים קורים, וכמו שאני לא כועסת על אלוהים כשהבוס מפטר אותי מהעבודה, וכמו שאני לא כועסת עליו כשכואבות לי השיניים, כך איני צריכה לכעוס עליו כשאנשים רעים עושים לי עוול. (למרות שזה שונה כי האנשים האלה עושים לי את העוול בשם התורה של אותו אלוהים) אני רק רוצה להוסיף תודה מיוחדת לאנשים מיוחדים ששמעו אותי והקשיבו לי וחיבקו אותי ולקחו אותי מול גלי הים והצחיקו אותי כן, יש אנשים טובים, טובים מאוד אפילו

וואלה' מגיע לך !

את מגמדת את האלהים שאינו גוף ואין לו דמות הגוף. ויש לך עוד טענות שאותו אליל מתעלל בך? השגת הראב"ד - והאומר שיש שם רבון אחד אלא שהוא גוף ובעל תמונה א"א "ולמה קרא לזה מין וכמה גדולים וטובים ממנו הלכו בזו המחשבה לפי מה שראו במקראות ויותר ממה שראו בדברי האגדות המשבשות את הדעות" לשון אבונביט "גם ראינו אגרת שלוחה מן החכם המופלא הרב המובהק ר' משה ב"ר נחמן ז"ל שלוחה אל האיתנים רבני צרפת בימים ההם. טוען לפניהם בחמודות רבות מעידות על שכלו וחכמתו לזכות רבנו הגדול ז"ל בדברים רבים ובפרט בהרחקת ההגשמה אשר האשימוהו עליה כמדומה. אם כן שהיו מגשימים בפרהסיא בזמן ההוא. גם החכם המשורר אן בידאש העיד על גדולי ארץ מגוריו, ואולי כמהתל או כחושד בכשרים, ואמר הם יודעים אל יוצרם שעור, אבל מלים ליראת כופרים עצרו. ראו זה רעה חולה שהיו מסלקי השעור כופרים בעיניו. והנה היום ת"ל נעקרה אותה האמונה הרעה מעיקרה. מכל כוחותינו לא שמענו מי שהחזיק בה כלל או שיתבלבל בהאמנתה" אז בן כמה האליל שלך נעדר הגוף ודמות הגוף ? לכל היותר שדון כבן 900 שנה.

כלל

בחיים , אלוקים דופק תדפוקים תטיפשים , למה אני לא יודע: . לא שאת דפוקה וטיפשה

עד כדי כך

שאי אפשר לדעת מי הטיפש אתה או החפץ ממולך זה נורא כל אחד חושב שהוא לא בעוד שהוא.. קיצ לא נדע מה אלוהים אוהב שונא מי הוא מה הוא , אוהב תטיפשים או שונא , דופק תדפוקים או תטובים

גבעון 1

New member
אני ממש מצטער בשבילך

אני מבין שאת כועסת על אלוהים, אבל תביני יש לו הרבה מה לעשות, הוא אוהב את כולנו, אבל כשאת פונה אליו יש פניות דחופות יותר אני מבין שזה קשור לגירושין שלך מבעלך," חסר הכישרון", דעי שאלוהים לא מתערב בדברים כאלה..... וזו איוולת לחשוב שאלוהים מתערב בכל, דיון שנערך ברבנות. שיהיה לך יום נעים, ולא תדעי עוד צער...
ולאלה שהגיבו בצורה , לא יפה, ומגיעלה, חבר'ה מה קרה לכם?

mister xy

New member
העיקר שיש לנו שק חבטות כשצריך

מה זה משנה איך קוראים לו. אם יש משהו שאני יכול לעזור אז

'שק חבטות'

דווקא נראה לי שהיא לא מחפשת על מי לכעוס ולכן המציאה אלוהים,אלא להיפך,בגלל שאלוהים תקוע לה בראש היא כועסת גם עליו. אז אני מציע לך גברת תוהה,שתקטיני את האלוהים שבראש שלך עוד קצת עד שהוא יעלם,ואז תכעסי רק על מי שבאמת צריך לכעוס עליו. כי די מתסכל להפנות את הכעס למישהו שלא קיים. ושהרבנים ילכו ל****

למעלה