א כ ז ב ה

ha1231

New member
א כ ז ב ה

חוזרת אחרי תקופה שלא ביקרתי בפורום, אז ככה עשיתי טיפול בעבר שיתפתי אתכן בכאבים שהיו לי בעקבות לקיחת הזריקות. היו לי זקיקים גדולים ומבחינת הורמונים הכל היה בסדר ואחרי השאיבה התברר שהבציות עדיין לא בשלות, כך שעשיתי הכל ויצאתי כמעט בלי כלום. 3 ימים אחרי השאיבה החזירו לי עובר אחד בלבד ברמה 2 שיכול להיות שאם זה יצליח אצטרך לעבור בדיקת מי שפיר כך שהטיפול הזה היה מאוד מאוד מאכזב. ורציתי לברר אם אתן יודעות למה קורא דבר כזה שמבחינת האולטר' והבדיקות דם מראה שהזקיקים מוכנים ולאחר השאיבה מתברר שלא. אני כבר כמה ימים רק בוכה כמה שאני מנסה לשלוט על עצמי ולעודד את עצמי זה לא כל כך עוזר, אני כל הזמן חושבת אומנם זה רק הטיפול השני, ואני אומרת אם זה מתחיל ככה מה יהיה בהמשך. לעבור את כל זה ובסוף גם אין עוברים ולא כלום, ושוב להתחיל את כל התהליך מחדש. ויש לי עוד שאלה האם המחלה הזו אנדו' גורמת לכמות מועטת של זקיקים בטיפול הזה היו לי רק 5 זקיקים ורק בשחלה הימנית ושמאלית לא יצרה בכלל. סליחה על ההודעה הארוכה פשוט רציתי לשתף מישהו במחשבות שלי ואולי לקבל גם קצת עידוד.

ר ו מ י ה

New member
מנסה לעודד ../images/Emo24.gif

מבינה לחלוטין מה את חשה ומחבקת חזק חזק
קרה לי מקרה דומה- 11 זקיקים נצפו באולטרה' מהם נשאבו רק 3 ביציות ונוצרו-0 הפריות. הלב שלי
לחלוטין. בטיפול הבא שינינו שלושה דברים- 1. הוספנו לפרוטקול משלב הסטימולציה סטרואידים מסוג דקסמטזון. 2. משכנו את הזקיקים והם נשאבו סביב 20-23 מ"מ ולא סביב ה- 18 מ"מ. 3. החלפנו את האוביטרל בפרגניל. התוצאות היו אחרות לגמרי הן מבחינת כמות הביציות הגבוהה שנשאבה הן מבחינת אחוז ההפריות והן מבחינת איכות העוברים הטובה, כך שבהחלט יש תקווה ורק צריך למצוא את הפרוטוקול הנכון. ממה שהבנתי עדיין לא קיבלת תשובה לגבי תוצאות הטיפול ולכן כרגע אני ממליצה לך לשלוח לעובר הגיבור והשורד שלך את כל האהבה והאנרגיות הטובות והמזמינות. אם הוא הצליח לשרוד בגבורה בתנאי מעבדה בהחלט ייתכן שברגעים אלו הוא משלים פערים בתוך הרחם
. לגבי שאלתך- מיעוט זקיקים זוהי בהחלט תופעה אופיינית לאנדו', יחד עם זאת זה שונה מאישה לאישה וגם מטיפול לטיפול. מחזיקה אצבעות ומתפללת להצלחתך
אל תאמר נואש

ha1231

New member
תודה על העידוד בנות

היום אני מרגישה יותר טוב ולוקחת את הכל בפרופורציה ומחכה כבר להתחיל את הטיפול הבא, אם זה לא הצליח.

לא לאבד תקווה../images/Emo70.gif

את צריכה לזכור שמספיק עובר אחד בלבד כדי להצליח . והקטן עוד יכול להפתיע ,אני כבר שמעתי על הריונות לא מעטים שהתחילו עם עוברים "לא טובים" אז מוקדם מידי להספיד את הטיפול. עד אז שולחת
לעידוד ו
לקטן.

למעלה