א כ ז ב ה

• פותח הנושא fuf
  • פורסם בתאריך

fuf

New member
א כ ז ב ה

אולי אני ירדתי מהפסים (ויש סיכוי) אבל מה קרה לעונה 4???? איזה שעמום שאפשר להשתגע. מלאני ולינדזי??? אמא של מייקל והשוטר הזקן הזה??? מה קרה לבריאן שלא נשאר לו מה לעשות בחיים חוץ מלריב עם הטמבל ההוא? מה עם בריאן וג'סטין. נהיתה סדרה פשוט משעממת. מזל שלאמט יש לפחות משהו מעניין בידיים. שמתם לב שהם כבר בכלל לא בקטע של חבר'ה? הכל סיפורים נפרדים בלי ביחד בכלל. חצי מהם לא יודע שלבריאן יש סרטן. למישהו יש מושג (כן כן - ספויילר או משהו) האם זה הולך להשתפר בשלושה פרקים המסכנים שיש עוד??? HELP

noastalgia

New member
לדעתי

אני נהנת מהעונה הזאת הרבה יותר משנהנתי מהעונה השלישית. כמובן שפאבריציו שלי לא נמצא אבל הסיפורים הרבה יותר טובים. הסיפור היחידי שאהבתי בעונה השלישית היה של טד המסכן. ורק בשביל הרקורד: כמה תושבים יש בארה"ב וקנדה? כמה מתוכם שחקנים? מיליארדים? והם לא יכלו למצוא שחקן יותר טוב שיגלם את סטוקוול?!? for god's fucking sake הוא השחקן הכי גרוע מאז זו ששיחקה את ג'ניה בטירונות!!

E2100

New member
../images/Emo58.gif בפרק 408 או 9

בסוף הפרק כשוויק נפטר בראיין מזיין איזה רופא כשבראין וג'סטין שיחקו -מי ימצא לו סתו'ץ ובסוף הוא מצא יתברר שזה רופא וככה אמרו לבראיין שילך למרפאה ויש לו סרטן באשכים

למעלה