א - כ - ז - ב - ה !!!

זִיגזַג

New member
א - כ - ז - ב - ה !!!

לאחר ההפסד של אולימפיאקוס למנצ´סטר יונייטד.. קבלו תמונת מצב מה היה קורה אם היינו מנצחים היום.. אנחנו היינו עם 6 נקודות, לברקוזן עם 0 (עפים מהמרוץ).. ואז רק אולימפיאקוס היו על הראש שלנו ואני מאמין שלא הייתה כל כך בעיה איתם כי גם אם היינו מסיימים עם אותו מספר נקודות כמוהם הם בחיים לא ינצחו אותנו 4-0 ויעקפו אותנו! לעומת זאת, עכשיו שהפסדנו.. אנחנו במצב הכי חרבנה מה 3 קבוצות עם 3 נקודות מאחר ויש לנו 2 משחקי חוץ עכשיו ומשחק בית אחרון שקשה לי נורא להאמין שניקח ולו נקודה אחת נגד מנצ´סטר.. שורה תחתונה.. אם היינו מנצחים היום, היינו כמעט בטוח עולים שלב!! עכשיו, קשה לי להאמין.. נצטרך נס גדול כדי לעלות! לא נורא, מקסימום תמיד יש את גביע אופ"א (למרות שאני לא מרים ידיים עדיין).. מקווה לטוב! ולא לשכוח.. ירוק עולה!!! לילה טוב, זיג

dudster

New member
מה עובר עליכם אנשים../images/Emo35.gif

די בספקולציות, אנחנו בליגת האלופות, לפני שבוע ויום דיברתם על נקודה בליגת אלופות, יש עכשיו 3
וניצחון מדהים בצ´מפיונס ליג. רק לשם השוואה, ניוקאסל יונייטד ולוקומוטיב מוסקבה, אין להם אפילו נקודה אחת משלוש משחקים
לנו יש, ואף אחד לא יגיד שזה בית קל מה שקיבלנו. אנחנו ברמה הכי גבוהה באירופה, תנו לשחקנים לעלות למגרש, להנות מהמשחק, להכניס אותנו לצמרמורת כל עליה למגרש עם ה HIMONO OFFICIAL של ליגת האלופות. אשרי האוהד שיוכל לספר לחבר´ה מה הוא עשה אחרי ההחמצה של ז´אנו בליגת האלופות, כמה אוהדי קבוצות כבר יכולים לחוש את מה שאנו חשים בימים האחרונים
בואו נהנה מהצ´מפיונס ליג, מכבי חיפה לא תיקח את גביע האלופות, זה אני יכול לומר לכם עם ביטוח, והשחקנים לא מתבזים, אז תיהנו
קטנה לאוהדי קבוצות יריבות: עצוב שהשימחה היחידה שלכם היא השימחה לאיד להפסד של מכבי חיפה, ולא שימחת הניצחון של הקבוצה שלכם שבוע מקסים לכולם

למעלה