א-כ-ז-ב-ה

N a V e

New member
א-כ-ז-ב-ה

בואנה,מזמן לא התאכזבתי כל כך. לכל מי שלא ראה:יובל ביצע לבד עם האקוסטית שלו את "אז למה לי פוליטיקה עכשיו" ואת "נגעה בשמיים". הביצועים אפילו לא היו מלאים.פשוט מאכזב.. חשבתי,אולי,אולי הוא יבצע משהו עם חודורוב...אולי תנגן איתו להקה...אבל לא.... ולא רק זה!!!!אפילו ראיון לא היה!!!!! אני פשוט מבואס.

שלמונזה

New member
חייבת להגיד

אמרתי לכם!!!!!!! אני יודעת שפעם קודמת שהוא היה אצל יצפאן כ"כ התלהבתי ובסוף אפילו לא היה ראיון...! אני שונאת שיובל מתארח אצל יצפאן, מה קרה אין פה לבן אדם אי אפשר לשאול כמה שאלות???

שלמונזה

New member
לא נכון!

כמו שכבר ציינתי, הודעה של איחוד אין לו מה להפיץ בתוכנית שלא כולם מסתכלים בה והיא לא בפריים טיים... וחוץ מזה שגם פעם שעברה שהוא היה אצל יצפאן הוא רק שר! כנראה שהוא לא רצה ראיון, כי בד"כ יש ראיון עם הזמר. יובל מאותת כוונות ששר שירים של משינה ולא שלו, אבל מחכה עם ההודעה הגדולה. (וכל הכתוב פה הם רק מחשבות שלי, אין להתייחס יותר מידי ברצינות לנאמר)

N a V e

New member
היה לו כל כך קשה...לשיר משהו

ביחד עם אבנר?סתם לזכר הנוסטלגיה?

אני משוכנע שהוא קרב ובא!

זאת ההרגשה שיש לי מאז האיחוד של תיסלם אצל יאיר לפיד, וההערות של יאיר לפיד בנוגע לאיגי דיין ומייקל בנסון שמנגנים ביחד... בכלל כבר משנה שעברה הם מתחילים לאותת לדעתי, אחרי ש4 5 שנים הם דיברו על כמה שאין להם חשק לעמוד מול אצטדיונים מלאים... יובל בנאי שר ללא בושה שירים של משינה אחרי שהיתה לו תקופה שהוא רצה להיות אינדיבודואל... בכל מקרה, שלומי ברכה הוא המלך האמיתי.

ANIGO MONOTOYA

New member
מ-ה ז-ה ה-י-ה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה ממש גרוע!!!!!!! זה לא היה ראיון!!!!! אני חשבתי יהיו כמה שאלות.... אפילו אחת לא הייתה!!! טוב התנחמתי בזה שיובל שר... אהבתי...

crazykiki

New member
ת´אמת..

גם אני חשבתי שיהיהאיזה איחודיישן קטנטן.. איזה שיר שניים עם חודורוב.. אבל .. מה לעשות... אולי פעם הבאה.. "הכל עוד אפשרי" קיק

פחח, אחלה תספורת יובל:)

סתם,התאכזבתי את יובל לשמוע שר אפשר תמיד לכולנו-מן הסתם יש כמה דיסקים בבית רציתי ראיון משהו מעניין-לא יודעת...שיובל יחשוף סודות אפלים,יבכה בשידור ויציע נישואים לאבנר על בימת הלהקה,אבל לא!כלום נאדה,טוף לפחות השירים היו חביבים

פחח, אחלה תספורת יובל:)

סתם,התאכזבתי את יובל לשמוע שר אפשר תמיד לכולנו-מן הסתם יש כמה דיסקים בבית רציתי ראיון משהו מעניין-לא יודעת...שיובל יחשוף סודות אפלים,יבכה בשידור ויציע נישואים לאבנר על בימת הלהקה,אבל לא!כלום נאדה,טוף לפחות השירים היו חביבים

sherennn

New member
נראה לי שכולם התאכזבו... ../images/Emo13.gif ../images/Emo10.gif

אז...כן הוא שכח בית פה...בית שם...
זה לא היה כל כך נורא...
זאת פעם 3 שאני רואה אותו מופיע (מתוכם 2 בטלויזיה ואחת במציאות...) וכן... מה לעשות ...הוא טוב!!! אבללל....לפי דעתי, או שהוא פשוט לא אוהב להתראיין... או שהוא באמת לא רוצה להגיד שום דבר בקשר לאיחוד ???? הקרב ובא???. חבל ממש שהוא לא דיבר.. כל כך ציפיתי לזה..... ראיתי שלא נשאר לו כמעט זמן...אבל חשבתי... אולי השעון ממהר..אבל לא...... איזה בעסה! ומה שאני יכולה להגיד על ההופעה הקצרה: הוא היה טוב...וטוב שהוא היה...!! גם ככה כמעט לא רואים אותו....!!! איזה כיף לאנשים הולכים להופעה בחמישי....
תהנו!!! ו..יעל--> הוא באמת הסתפר!!! אבל זה כבר די ממזמן (בערך חודש)לא משנה!!!!! טוב...פעם הבאה ביאיר לפיד>>שם הוא לא יכול להתחמק מראיון
ביייי

למעלה