א-כ-ז-ב-ה........

AdMish

New member
א-כ-ז-ב-ה........

חשבתי שלמי שמגיע להגיע לגמר: עידן, גיא, איתי. הכל התרסק לי בפרצוף. לא שייחלתי שגיא יקח את הפרס, אין לי בעיה שכל אחד משלושתם יזכה, אבל לא ציפיתי שכל כך מוקדם ידיחו את גיא. פשוט לא פייר, השחקן הכי טוב בחבורה, יחד עם עידן ואיתי. איגור לפי דעתי היה אמור לעוף היום ומתי לעזאזל ידיחו כבר את אופיר ואריק, הם עציצים שם שרוכבים על גבם של החזקים!!!

RageBot

New member
../images/Emo122.gif

... ... ..... .................... ............ .................................................................

דנה1982

New member
אין דבר כזה "ראוי"

לא למדנו לקח מסבאנה? זה שיש אנשים "ראויים" לא אומר שהם צריכים להגיע לגמר. דווקא בגלל שבסוף המודחים בוחרים את המנצח, צריך לפעול כדי להדיח את ה"ראויים". למשל, בעונה הראשונה, בלי שום קשר לכמה ההפקה התערבה, הבנות היו צריכות להשאיר את דן מנו לגמר, כי ברור שאף אחד לא יצביע לו מהמושבעים. כי הוא שנוא על כולם. משאירים את הבנאדם ה"לא ראוי" כדי להגדיל סיכויי ניצחון. ובדרך לגמר מעיפים את אלה שמאיימים עליך במשימות החסינות. לא סתם היה לנו פרק עם מאבק בין גיא לעידן - שני גברים חזקים פיזית שמאיימים זה על זה. עכשיו שגיא הלך האש תופנה לאיתי וזה הכי טבעי והגיוני בעולם. המושג "ראוי" פשוט לא רלוונטי במשחק הזה וזה בדיוק מה שהופך את המשחק למעניין יותר. לא ראיתי את כל העונות האמריקאיות אבל אחד האנשים שראיתי כראויים, למשל, היה רופרט (שהשתתף גם בעונה רגילה וגם בסופרסטאר ובשתיהן הוא לא הגיע לגמר) שדווקא העובדה שהוא "ראוי" עלתה לו בהדחה. כי מי רוצה להגיע לגמר מול בנאדם שחביב על המושבעים? הגיוני לי מאוד שנטע-לי תגיע לגמר, למשל, כי קשה לי לראות איך חבר מושבעים שמורכב מאפרת ומפליטים של בארו (שעוד יגיעו לשם ונבגדו על-ידיה) יתנו לה קולות וזה מה שהיריבים שלה בגמר צריכים...

למעלה