א י ש י ו ת

חובה לענות ??

חח../tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo6.gif אז ככה: הניק המסקרן - אף אחד או אחת לא מסקרן אותי . ו...הניק שמעניין... אני מעדיף לומר את אלו שאני מכיר כי אני לא יכול לדעת מה מסתתר מאחורי מי שאני לא מכיר . ``דיי כבר נמאס`` נשמה טהורה . ``toxic2004`` בחור מיוחד . ``פילפל ממותק`` בחור נחמד ומוכשר . ``מקפיא`` בן אדם - ז ה ב !! . ``א פאר`` פסיכולוג. ועתיד של מחנך . ``דודוש19`` בחור נחמד ואיכותי. עם עתיד של שחקן כדורגל lקורצעיןl . ו...אלו שאני לא מכיר אישית ``אריאל 19`` נשמע בחור חכם ומוצלח . ``אולי עד מחר1`` בחור חכם, נחמד, וקצת חרמן . ``צפנת פyנח`` נשמע אברך תלמיד חכם lצוחקl . ``תקוות החיים`` אדם עם ראש על הכתפיים....! הניק הפעיל ביותר - אני מתלבט בן ``אולי עד מחר1`` שכותב כל היום . לבן ``אץ קוצץ`` שצופה כל היום lסתםl. אגב, אץ.. הוא באמת בחור חכם,נחמד,ומיוחד . הכובש את כולם - לא יודע.. כי לא הבנתי על איזה תחום...! .... זהו, סיימתי את הרשימה שהייתה לי בראש.. מצטער אם שכחתי מישהו . ואני רוצה להזכיר את האחרון מכולם המנהל היקר ``חקר האמת`` שאני מכיר אותו אישית. ואני יכול לומר עליו שהוא אדם ממש חכם, מבין.. ויש לו לב זהב שלא מאפשר לו לנוח רגע אחד כשיש בחורים שזקוקים לעזרה. יישר כח לך ר` חקר...! והשם יעזור שתמשיך בעבודתך המסורה להצלחת עולם התורה, עד ביאת גואל צדק אמן.. ואמן.. !!

אוי לא.../tapuzforum/images/emo3.gif

ביאסת כמה בנות שרצו צומי ולנפח תאגו למישהי.../tapuzforum/images/emo6.gif

למעלה