א י ל ת

כרמית מ.

New member
א י ל ת

הי ראיתי את ההודעה שלך בפורום אחר לגבי הנפילות של תן תן בשילוב עם חששות שהועלו בעוד מקום... ורק להרגיע - בגיל הזה בערך, גם אוריין שהוא מאד זהיר, וגם עם תפיסת מרחב מעולה (למזלו, קיבל מאבא ולא מאמא...) נפל המון ונחבל לא מעט (מכות קלות, למזלנו, אבל לפעמים זה מפחיד) - חשבתי איך זה יכול להיות, והגעתי למסקנה שהוא פשוט מאד פעיל, ומתנסה - וזה הרי נהדר, וכך, גם עם כל הזהירות הטבעית שלו, קורים פספוסים ותקלות, ולכן נופלים הרבה... גם אוריין, בדרך כלל לא בוכה, אלא אם כן זו ממש מכה חזקה, או שהיא מבהילה מאד, והרבה פעמים הוא גם חוזר עליה בכוונה ובצחוק. לפעמים זה נראה ממש כואב, אבל הוא מתפקע מצחוק... החדשות הטובות הן, שעם התרגול, השליטה המוטורית גוברת וישנם פחות פספוסים. החדשות הרעות הן, שעם השיפור המוטורי, הוא הולך ו"כובש" שטחים חדשים ויותר מפחידים/מסוכנים... העלנו ספק לגבי סיכויי השרידה שלו - עד הצבא, וגם שם, לאור העובדה שהוא נראה כמו הטיפוס שילך לחפש לעצמו את האתגר הכי קשה....

keren1

New member
../images/Emo45.gif אילת... אני לא יודעת מה כתבת

ואיפה אבל אני יכולה לחזק את ידייך. גם אצלי כמו אצל כרמית (ובטח עוד רבים אחרים) גם מתן שלי נופל מועד המון!! הילד מהרגע שלמד ללכת רץ . הוא ממהר ממהר ולפעמים גם לא מסתכל ונתקל בחפץ ונופל. ולפעמים נדמה לי שהרגלים מתבלבלות לו והן מכשילות אחת את השניה. באמת זה עניין של זמן ולתת לו להתנסות ולעודד אותו עם כל מעידה. אני מאמינה שעד כיתה א´ הוא ילך כמו שצריך...

nonana

New member
אז אני חושבת שאני יכולה- חמשיר../images/Emo2.gif

להרגיע את כולכן. נדב שלי הוא שובב גדול הוא מנסה כמעט הכל. ממספריים לפטישים לכיסאות ואיך נופלים נדב כל שבוע מגיע עם פצע קבוע ולנו לא ידוע מה יקרה ומדוע אך בברור אנו יודעים את הסקרנות אי אפשר להרדים ופשוט מנסים בכל פעם להסביר שלא כל דבר כדאי אבל הוא כל כך מהיר ומנסה שוב ודאי ודאי אז תבינו אימהות הטיפול אצלינו צריך להיות משום שהם שורדים אבל את הלב שלנו מקפיצים והפיתרון שלנו הוא לתת לנסות בתנאי שזה לא אסון נורא שיכול לקרות

nonana

New member
אוף איתכם אמרתי לכם שאין לי מוזה

היום אז אמרתי שאולי אם אקבל פידבקים על זה זה יתן לי אז יאללה תגיבו לחמשיר המפוברק

טל של 4

New member
פעם שלישית שאני מנסה לכתוב תגובה

זה לתפוז. וזה לך:
כי כרגיל חמשירייך נפלאים...

למעלה