א י ל ה כ נ ס י להריון ותזמיני אותי לברית
S shamus New member 2/2/07 #4 אם שוורצנגר עשה זאת כל אחד יכול. אה, שיט. חשבתי שמדברים על משרת מושל קליפורניה. <ועכשיו עלה לי ששוורצנגר זה כושי שוורצה. duh...>
אם שוורצנגר עשה זאת כל אחד יכול. אה, שיט. חשבתי שמדברים על משרת מושל קליפורניה. <ועכשיו עלה לי ששוורצנגר זה כושי שוורצה. duh...>
א א י ל ה New member 2/2/07 #9 רק שכחת לציין מה זה אומר? קרמבו? "סליחה, אדוני המוכר, יש לכם אריזות של 8 ניגרקוס וניל?"
P Pigulim New member 2/2/07 #10 לא, זה לא אומר "קרמבו", זה אומר . מה לא ברור. התרגום הישיר הוא "נשיקה שחורה", אבל אם מערבבים ניגר, שחורה, נשיקה וקוס, אנחנו כבר יוצאים מתחום המגדנות, לא?
לא, זה לא אומר "קרמבו", זה אומר . מה לא ברור. התרגום הישיר הוא "נשיקה שחורה", אבל אם מערבבים ניגר, שחורה, נשיקה וקוס, אנחנו כבר יוצאים מתחום המגדנות, לא?
P Pigulim New member 2/2/07 #12 אני חשבתי שצריך קודם לצאת, ורק אז ראוי להיכנס ו/או להכניס. אבל איך שבא לך, פמפקין.
P Pigulim New member 2/2/07 #16 אם לא נכנסים אין הריון ואז הם גם לא יוצאים, וככה יהיו פחות צעירים נחמדים והסינים יפרו וירבו והעכו"מים האלו ישלטו על העולם! <אוף.... אני חייב לנוח, התרגזתי>
אם לא נכנסים אין הריון ואז הם גם לא יוצאים, וככה יהיו פחות צעירים נחמדים והסינים יפרו וירבו והעכו"מים האלו ישלטו על העולם! <אוף.... אני חייב לנוח, התרגזתי>