א - ילד שלי מוצלח

א - ילד שלי מוצלח

אז כמו שאתם כבר יודעים אנחנו אחרי שבוע עם ריטלין והמצב השתפר מאוד אבל בכל זאת, יש לו לפעמים קטעים מעצבנים בבית משעמם לי, פתאום נוגע בכל מיני דברים לפעמים הוא שקט ולפעמים אני מוצאת מין חוסר שקט אצלו אנחנו מדברים על הכל וגם על זה אבל בעצם אם זה נעשה ללא שליטה שלו, אז מה יש לי לבקש ממנו להפסיק? לדוגמא, אתמול הוא שיחק עם ידית של דלת חצי דקה אם הפעולה לא בשליטתו אני יכולה לבקש ממנו להפסיק והוא יפסיק אבל בעצם זה יחזור על עצמו כי זה משהו שהוא לא שולט בו האם אני צודקת או טועה?

מוכר

שלום באדי תות, מוכרים לי "הקטעים המעצבנים".לי מאוד עזר יעוץ התנהגותי שקיבלתי מפסיכולוגית חינוכית המתמחה בטיפול בקשב וריכוז כבר הרבה שנים. כמובן שעיצוב היה הלהתנהגות שלי: למדתי להציב גבולות לבן שלי, לדרוש ממנו לעמוד בזמנים ואת שיטת "פסק זמן" .כמובן שהמצב לא אידיאלי אבל בהחלט שי לי תחושה רבה יותר של שליטה על המצב.

את יכולה לפרט?

או לתת לי קישור לאותה פסיכולוגית או פרטים אשמח להתייעץ באדי

אנרגטית

New member
את צודקת

יש דברים שהם חלק ממנו, וכדאי לקבל אותו ככזה. הבת שלי רוקדת ללא הפסקה, רוקדת ומקפצת. כשזה מפריע לי בעיניים, אני פשוט מבקשת ממנה ללכת לקפוץ ולרקוד במקום אחר. כלומר אני לא אומרת לה להפסיק - כי זה חלק ממנה, אלא מנתבת אותה.

zivadina

New member
העתקתי את שאלתך לייעוץ של ד"ר גובזנסקי

כי לפי דעתי צריך כאן ייעוץ התנהגותי.

למעלה