(א-ט) היי לכולם!

Bassיסט

New member
(א-ט) היי לכולם!

אני עכשיו בחצי שעת ת"ש ועוד מעט נגמר לי הזמן. רק רציתי למסור ד"ש ולהגיד שאצלי הכל בסדר, קצת תיזוזים וזמנים על כל נשימה אבל סה"כ יש פה צחוקים ודיי מבסוטים עלינו כאן. אני בעזרת ה` יגיע הביתה סוף סוף ביום שישי או חמישי בערב ואז אני אכנס נורמאלי לפורום ולא מהפלאפון. בכל אופן אני מקווה שאתם מאושרים ושמחים. תהנו מהחיים, אוהב אתכם! רון.

InFecTeD LOVER

New member
זה לא ט"ש?../images/Emo42.gif

חחח רווווןןןןן איזה חמוד =] יאללה תחזור חסרות ההצפות שלך

א י י ז ק

New member
נכון זה ט"ש

טרום שינה ת"ש זה תנאי שירות ולא קשור.. תחזור אחי.. תשתדל לא לשנוא את הסצל שלך אתם עוד תהיו הרבה ביחד.. P:

papal

New member
חברה- זה גם וגם!

בדוק! וזה בא מת"ש - והפך לט"ש סמכו עליי 3 שנים קרבי אני יודע משהוא על הדברים האלה

כתמונית

New member
אוהו!!

איזה יופי לשמוע ממך!! כמה נורא בצה"ל??!! גלה לי!! כי אתה נשמע מאושר משהו! (לא שזה רע...כן..) יאללה! בגעגועים!:)

Bassיסט

New member
היי אנשים יקרים שלי!!!

ממצב? נורא שמחתי ליקרוא תתגובות שלכם ונדהמתי לגלות שבאמת יש פה אנשים שאשכרה חושבים עליי כשאני לא נמצא פה... אז ככה... דבר ראשון אני רוצה להבהיר שכמו שטל אמר השעת ת"ש זה נכתב גם ט"ש ככה שבכיף שאיך שבא לכם! איך בצבא???? אומרים שכל ההתחלות קשות אז אנשים... הם צודקים! היה קצת קשה וכמו בכל טירונות מתזזים לנו תתחת ויש זמנים מטורפים לכל דבר!!! 3 דקות לנקות את כל החדר ואת המקלחות.. דקה וחצי לעלות לחדר (וזה 14 אנשים בפתח צר של החדר) ולקחת את האפוד ולרדת איתו... 30 דקות אוכל שזה בסדר אבל עדיין זה מבעס לאכול בלחץ כלשהוא של זמן... בקיצור לכל דבר יש זמן... לפעמים בשניות ולפעמים בדקות מועטות... העניין הוא שאם אתה לא מצליח להגיע בזמן או שאתה מאחר ואפילו בשניה וחצי... אז אתה מתוזז... זה אומר ריצות לכל מיני "עמודים" רחוקים, לגעת ולחזור (כמובן שבזמנים) או עם זה שכיבות שמיכה או מצב שתיים או זחילות וכל מיני שטויות שכאלה... תכלס זה דברים מעצבנים אבל עם הזמן אתה מבין שזה תכלס רק מחזק אותך ועוזר לך לשמור על כושר (בשבועיים האלה עשיתי יותר כושר מבכל החיים שלי) וזה גם עניין של איך אתה לוקח את זה... אנחנו עם הרבה חברה מהמכינה ומנתניה אז ככה שאנחנו קבוצה יחסית גדולה בפלוגה. אז יש פוווול צחוקים ואנחנו נהנים וצוחקים המון... יש גם מסעות ויש גם שיחות וכל מיני "שיפצורים" של ציודים ומתווחים לכל מיני מטרות ביום ובלילה. יש גם בחינות כושר כמו הבוחן מסלול (שאני מת עליו) זה בוחן כזה שזה כמו מסלול מכשולים כזה: יש קיר שצריך לקפוץ מעליו ויש חבל שצריך לטפס עליו וסולם גבוה שצריך לעבור אותו כמו קופים וזחילות וקפיצות ועוד ועוד... כל זה טוב ויפה אבל העניין הוא שכשאתה מתאצן אז אין עליך ציוד. אבל במבחן עצמו יהיה עליך אפוד מלא... ונשק וקסדה. בקיצור חתיכת משקל... את זה אני אוהב אבל יש גם את המבחני "בראור" שזה מבחני סיבולת כגול ריצת 2000 ושכיבות שמיכה וכפיפות בטן... כדי להגיע למכסה שצריך בככפיפות והשכיבות שמיכה אז צריך להגיע לכמה שיותר כשהמקסימום זה 85 כפיפות בטן ו75 שכיבות שמיכה... זה קשה, אבל עוברים את זה. בקיצור השבוע שיבוא אנחנו מתחילים לשמור בבסיס שתכלס ניראה לי הרבה יותר כיף מלרוץ למתווחים כל שניה עם אלונקות מלאות בכדורים ובציוד... בכל אופן גם אם זה ניראה קשה אז עדין מנסים לחייך כי יש לנו אחד את השני ויש צחוקים ויש רגעים ממש כיפיים ביחד!! אין מה לעשות וכמעט כולם עוברים את זה! זה שווה וזה עוזר לך! בכל אופן שיהיה לכם את השבועיים הבאים הכי כיפיים בעולם אני כניראה בפסח בבסיס (אתם בטח חושבים "וואי איזה בעסה" אבל תאמת אני לא מתבעס כי זה תכלס יהיה ממש כיף ומעניין ליראות מה זה ליל סדר בבסיס חחח) אז שיהיה לכם פסח כשר ושמח ומי שיכול (ויש לו תמספר שלי) מוזמן בכיף לשלוח הודעות (כי שיחות אני מקבל רק בשעות ת"ש (ט"ש) וזה לא קבוע השעות) אז ככה שהודעות יתקבלו בברכה ואפילו יותר מזה!!! חחחח אז כמו שאמרתי תשמרו על קשר ושיהיה לכם פסח כשר ושמח אני אוהב אותכם! תשמרו על עצמכם! רון. גולני גדוד 12 פלוגה 2 כיתה ג כ-ב-ו-ד!!!!!!!!!

למעלה