א-ז-ה-ר-ה מה FDA

OdedIsNotAfraid

New member
א-ז-ה-ר-ה מה FDA ../images/Emo18.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740118,00.html אני שוב חוזר וממליץ לגלגל דמיאנה+עלי המפ עם פילטרים לבנים רגילים כגמילה קלה, שבועיים עד חודש של עישון נוסף בזולה, שמרגיע ואין כמעט יסורי גמילה אחרי זה קל להפסיק הגמילה עלתה לי פה 70 שקל 20 שקל העלים 20 שקל הדמיאנה (40-50 גרם כל שקית) ו 30 שקל ל300 פילטרים ול300 ניירות גילגול שמספיק ל 15-30 יום של עישון כבד\בינוני\חלקי. והיתה קלה מאוד כמובן צריך גם נחישות וכוח רצון ולהגיד לניקוטין לא! ורצוי לתמיד אם נופלים לסיגריה שוב אפשר לחזור הביתה לדמיאנה ולהמפ והכל מסתדר יפה נסו לארגן דמיאנה לגלגל עם עוד משהו , עלי המפ עוד אין בארץ להשיג, אולי אפשר להזמין מחו"ל? אין לי מושג

OdedIsNotAfraid

New member
כמה עצות להתמודדות עם השלבים הראשונים

של הגמילה 1. להרבות באכילת מים - זה מנקה את הגוף יותר מהר 2. לירוק הכל החוצה ולא לבלוע את ה"סמאכטות" שיוצאות החוצה כל הזמן 3. לעשות הליכות אם משעמם ללכת וגם להזיע גם ינקה את הגוף - שוב להרבות בשתיית מים 4. לפנק את עצמך במאכלים , מאחר שאתה הולך ברגל כל פעם שעה אתה שורף את הקלוריות ממילא אך לשים לב לאכול בריא ולא חרא, צריך שיהיה מלאי של ויטמינים טבעיים מינרלים ואת כל מה שהגוף זקוק לו , לא פחמימות ריקות וכו' צריך להיות במצב גופני טוב כדי להרגיש יותר טוב. 5. אפשר לדבר על דברים כמו תה תימין, כדי לנקות את הגוף מרעלים וגם בשביל לעזור אם יש עצירות משקאות נוספים של פירות טבעיים סחוטים אכילה מרובה של פירות וירקות גם מאוד יועילו. 6. לזכור את הסדר - ימים א,ב,ג של הגמילה הם הכי קשים, בדרך כלל ביום הרביעי באה הקלה, לאחר מכן מהיום הרביעי עד השביעי גם יש קשיים אך זה נעשה יותר קל, לפעמים יכול לבוא קריז קטן וחייבים להתגבר, זה יכול לקרות עד לסוף השבוע השני גם, אך השבוע השני הוא הרבה יותר קל בדרך כלל, לאחר כשבועיים במיוחד אם הרבתם ללכת ברגל לשתות מים ולנקות את הגוף המצב טוב, התחושה צריכה להיות לכל היותר רצון קל לסיגריה אך לא חשק עז וגם לא צורך, ועל זה אפשר להתגבר , סבלנות עוד כמה שבועות של קצת מאמצים אך כבר לא צורך ושיגעון בסיגריה, ותגיעו לחודש -חודשיים של נקיים, ואתם על דרך המלך! 7. כמובן תחליפי העישון יכולים להועיל מאוד אם הם תחליפים טובים ומתאימים, התחליף שאני השתמשתי בו לאחרונה דמיאנה+המפ גרמו לי להשתעל ודווקא לראות להתנקות יותר מהר מהניקוטין, הגמילה מההרגל החדש של העישון דמיאנה+המפ היתה קלה עד כדי גיחוך אחרי שעברו 3 שבועות של עישון של זה, הפסקתי לחלוטין לעשן כאשר בימים האחרונים עישנתי 3-10 סיגריות בלבד שהן גם קטנות ודקות (של המפ+דמיאנה)

אני שוב חוזר וממליץ

לא צריך שום תחליף ולא צריך כח רצון רק הבנה פשוטה שאין שום סיבה לעשן!! זה לא נותן כלום

OdedIsNotAfraid

New member
אני מסכים, אבל בכל זאת תסביר לי.......

מדוע פעם אחרונה שחזרתי לעשן לא הצלחתי במשך שבועיים רצוף להפסיק הייתי זורק כל פעם סיגריות ב10 שקל לפח בלילה כדי בבוקר לא להמשיך לעשן ואחרי זה רץ לקנות חדשות ואז פניתי לתחליפי עישון והנה אני נקי מסיגריות כבר יותר מחודש.

OdedIsNotAfraid

New member
אני גם אחזור ואמליץ

כל הגישה הזאת דפוקה מהיסוד צריך לעזור לאנשים ולהקל עלייהם להיגמל בגלל זה המציאו את המסטיקים - לא יעיל, אתה נשאר מכור משלם הרבה כסף ---> בסוף חוזר לסיגריות בגלל זה המציאו תרופות נגד עישון ---> נזקים, סכנות, מחירים בשמיים לעשות לכם את זה קל באמצעות תחליפי עישון הם לא רוצים!!!!!!!!!! המדינה רוצה שתמשיכו לעשן, זה טוב לכיס שלה. מיסים, אנשים מתפגרים ולא מקבלים לא פנסיה, הטיפולים עולים להם כסף זה טוב בשביל המדינה ובשביל הרבה אנשים שתעשנו הם לא יתנו לכם תחליפי עישון טובים כמו שאני ממליץ בכל פינה כי זה באמת יסכן להם את העסק. ממש כמו שלא תיכנסו לסופר מרקט ותמצאו חלב אורז, חלב חיטה וחלב שיבולת שועל לצד חלב הפרה אתם תמצאו רק חלב פרה, ולכל היותר גם חלב סויה זה מונופוליזם מגעיל ודוחה שצריך לשים לו סוף וכמו שאנשים פה יחזרו על דברייהם אני אחזור על דבריי שוב ושוב ושוב וכשאנשים יגלו כמה קל להיגמל עם תחליפים מסוימים של עישון וכמה זול זה והיה נגיש כל השנים אני חושב שיש עילה לתביעה נגד האנשים שמנעו את זה מהציבור.

למעלה