א ו ר ח ת ח ד ש ה בס"ד היי לכולם.. שבת שלום... אני מקווה שיש לכם הכנסת אורחים יפה... ביי לכם
ד דימעה זולגת.. New member 30/11/01 #1 א ו ר ח ת ח ד ש ה בס"ד היי לכולם.. שבת שלום... אני מקווה שיש לכם הכנסת אורחים יפה... ביי לכם
G ~Gal~ New member 1/12/01 #2 למה דמעה זולגת? ../images/Emo7.gif קודם כל - ברוכה הבאה! ועכשיו - את יכולה להרגיש בבית, למעשה כולם יכולים להרגיש כאן בבית, אל תרגישו כאורחים בבואכם... אני מקוה שהדמעה שזולגת לה היא דמעה של אושר ולא של עצב... בכל אופן, יקירה, את מוזמנת להכין לעצמך כוס , להתרווח, ולספר כל מה שרק בא לך.... אנחנו כאן גל
למה דמעה זולגת? ../images/Emo7.gif קודם כל - ברוכה הבאה! ועכשיו - את יכולה להרגיש בבית, למעשה כולם יכולים להרגיש כאן בבית, אל תרגישו כאורחים בבואכם... אני מקוה שהדמעה שזולגת לה היא דמעה של אושר ולא של עצב... בכל אופן, יקירה, את מוזמנת להכין לעצמך כוס , להתרווח, ולספר כל מה שרק בא לך.... אנחנו כאן גל
ד דימעה זולגת.. New member 4/12/01 #3 ת ו ד ה מ א ו ח ר ת ../images/Emo25.gif היי, תודה על קבלת הפנים הלבבית בקרוב אכנס קצת יותר לעניינים ואז....וואי וואי וואי ! יאלה ביי בינתיים
ת ו ד ה מ א ו ח ר ת ../images/Emo25.gif היי, תודה על קבלת הפנים הלבבית בקרוב אכנס קצת יותר לעניינים ואז....וואי וואי וואי ! יאלה ביי בינתיים