א-ו-ף !

Nielle

New member
א-ו-ף !../images/Emo10.gif

המילים נוגעות, הקול מצמרר אבל משהו חסר ! חסר ! זה משגע אותי !! משהו חסר במוזיקה של מירי מסיקה, אני לא יודעת מה זה ולמה זה חסר אבל משהו לא במקום, משהו לא נמצא שם. וכל-כך חבל לי כי היא יכלה להיות אחת הזמרות הטובות ביותר..
יש עוד מישהו שחושב כך? בתקווה שלא אקבל התקפות זעם של "מירי חיי אז להירגע"

אל תדאגי אף אחד לא יתקוף אותך../images/Emo9.gif

זכותך לחשוב ככה. אבל אותי מעניין רק דבר אחד
מז"א משהו חסר לך? אם אמרת שהקול מצמרר והמילים נוגעות אז מה עוד צריך להיות שם? לא ממש הבנתי.. אז תסבירי

Nielle

New member
את יודעת במוזיקה יש רגעי שיא...

יש רגעים שהשיר פשוט מגיע לשיא, שהמנגינה מגיעה לרמות כאלו שאת אומרת "וואו" וזה פשוט לא קורה. לדוגמא כשאני שומעת שיר של היהודים קורה אני מרגישה לפעמים את ה'וואו' הזה וזה אחד הדברים הכיפיים ביותר שיש במוזיקה. אז אולי הבעיה במנגינה, כי היא חלק בלתי נפרד - למרות הקול והמילים. ושוב, כ"כ חבל לי

EVGIRL

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif...את האמת גם אני לא

מסכימה איתך!..לדעתי אצל מירי שום דבר לא חסר! וזה לא בקטע של התחנפות או משהו!..יש לה קול מהמם,מנגינה מדהימה!הופעה חיצונית מושלמת!..וזה לא בקטע של התחנפות או משהו פשוט ככה זה!
אבל כל אחד והדעה שלו!

Nielle

New member
הופעה חיצונית? ../images/Emo178.gif

בכנות שלא מעניין אותי.

חחחח../images/Emo6.gifביצת קינדר זה מהפירסומת

של קינדר עם שתי הילדים הקטנים "כשתפתח אותו תגיד וואו כשתטעם אותו תרגיש ממממ" או שאני מדמיינת?

נסיכת pop

New member
את לא מדמיינת את הטימטום של דנו

זה דווקא גלוי
ואני חייבת לציין דנו שהרגת אותי פה מצחוק עם הקטע של הקינדר

perrinat

New member
אני רק יכולה להגיד ש...

מזל שהיא לא נשמעת כמו היהודים!!!

Nielle

New member
אני יכולה להגיד שתעשה לעצמך טובה ו

ותשתוק, אם יש משהו שאני שונאת זה זילזול - במיוחד זילזול גזעני כמו שלך. ומבחינתי זה לגמרי סוג של גזענות כי זו שנאה למשהו שהוא לא אתה ללא סיבה כמו לשנואאוהב מוזיקת רוק ומוזיקת רוק. אני לי בעיה עם אנשים שלא אוהבים, יש לי בעיה עם אנשים שרוצים לספר לאחרים שזה רע בגלל שהם לא אוהבים.

perrinat

New member
../images/Emo12.gif

אמרתי שאני שונאת? אמרתי שזה רע? אני בכלל בת.... נו, שיהיה.... [עכשיו גם יצאתי גזענית...?]

נסיכת pop

New member
אמממ../images/Emo22.gif

אולי חסר לך קצב במוזיקה שלה
נראה לי שהבעיה שלך היא בלחן בעצם,אני מקווה שבעתיד מירי תשיר שירים בסגנון קצת קצבי יותר. אבל למשל בשיר "לשם" יש המון רגעי שיא בשיא,זה שיר מצמרר ומדהים ויכולת הקול של מירי שם גבוהה מאוד,אני אישית מוקסמת מהשיר הזה וחושבת שהוא אחד הטובים ששמעתי. תנסי לבדוק מה הבעיה שלך איתה
אבל אל תשכחי שאף אחד לא מושלם אפילו לא מירי
ואם אלוהים ברא דבר מושלם הוא בטח השאיר אותו לעצמו

perrinat

New member
זה לא קשור לשלמות

מירי לא עושה פופ, אם רוצים לשמוע פופ שומעים את רוני. זה סגנון שונה של מוזיקה, וכנראה שהיא לא כ"כ מתחברת למוזיקה הזו. זכותה.

נסיכת pop

New member
מה רוני עכשיו,היא לא דוגמה.

זה מה שאני אומרת שהיא לא מתחברת לסוג מוזיקה הזאת,אבל מצד שני היא אוהבת את היהודים ככה ש... והיא כביכול מחפשת בשירים של מירי משהו שיצטייר כמושלם מבחינתה והיא לא מוצאת...

למעלה