א-ה-ב-ה

r a j a r a m

New member
א-ה-ב-ה

יש לי אהבה אמיתית לטראנס פסיכודליים אני חייב להתחיל ליצור מוזיקה של עצמי מין דרך שלי להתנתק מכולם !!!! איך אני יכול להתחיל ליצור חומרים משלי בבקשה תעזרו לי... תוכנות מיוחדות למחשבב אוליי !?! בבקשה תנו לי עזרהה

r a j a r a m

New member
הרבה...

כל מיני .artifakt. raja ram. skazi. hypersonic. sesto sento. void talamsca. melicia.shift.Tsuyoshi Suzuki .

dmt4me

New member
יצירת מוזיקה בעזרת מחשב>>>

לפני שמתקינים תוכנה כלשהי מומלץ שתעבוד עם מחשב חזק(P3.0 512 DDR) בנוסף אפשר להתחיל עם כרטיס קול פשוט ואחכ להתקדם.. התוכנה המונלצת לעבודה היא cubase כמובן שישנם עוד המון תוכנות אבל קיובייס היא המומלצת למתחילים ומתקדמים כאחד. ישנה עוד תוכנה לכתיבה שהיא pro tools של digi disignאבל היא קצת יותר מסובכת.. כדי שתהיה כתיבה נוחה ויותר מעניינת משתמשים במקלדת שליטה שהיא מקלדת שעם קלידים ולא מקלדת כמו של מחשב.(היא מתחברת לכרטיס קול דרך כניסת נמידי) דבר אחרון ,חשוב לעבוד עם מוניטורים מדוייקים וקטנים שנמצאים קרוב לאוזניים( לא כ"כ קרוב!) זהו בעקרון,זה היה על קצה המזלג - מה צריך בשביל ליצור עם מחשב.. מקווה שעזרתי. בהצלחה

Spiritus

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

לאן אתה רץ. מציע לו שיוריד קיובס, וילמד אותה באמצעות המדריך. משם ועד הצורך לקנות מחשב, כרטיס קול ומוניטורים...הרבה זמן!

יש אתר משו?

שאפשר לראות מחירים של הדברים, ציוד כללי להתחלה והסברים נוספים... עוד מעט אני מתחיל ליצור תראו דברים מטורפים!!!!!!!

dmt4me

New member
למה אתה צוחק?? -תן לבנאדם להנות

שיתחיל מהכי גבוה בדרך הקשה! רק ככה משיגים תוצאות טובות!

blue pill

New member
אבל תחשוב שנייה.....

לא כולם יכולים ליצור מוזיקה, יש אנשים שפשוט אין להם את זה.... הבנאדם יכול אשכרה לקנות את כל הציוד וסתם יתאכזב אחרי זה כשלא יצא לו כלום.... עדיף שיתחיל לשחק עם הפרוטי ויראה איך הולך לו, אחרי זה שיתקדם אם הוא ירגיש שיש לו את זה.....

יש אתר ספציפי?

שמלמד התחלה בסיסית כזאת אתה יודע כמו תיאוריה כזאת... מה צריך להתחלה? איך משתמשים בכל מיני תוכנות ומורידים דברים שונים עוד לא יצא לי להתנסות ביצירה של המוסיקה ואני מתעניין בשביל ההתחלה שתבוא עוד מעט אני מקווה.....

B o o o o M

New member
הלו הלו מה אתה ישר קופץ

אני שמחה שאתה מבין ביצירת מוזיקה, אבל לאט לאט! זה הכי לא נכון להתחיל עם מוניטורים ומקלדת שליטה והכל... דבר ראשון יש ללמוד את התוכנה, בין אם זה קיובייס לוג'יק או פרוטי.. צריך באמת לראות חוש למוזיקה... ונכונות לשבת על התחת וללמוד ולעבוד... אח"כ זורמים עם זה... וממש לא ההפך... והעניין של המוניטורים הקטנים... WTF... זה תלוי בגודל החדר! וממש לא קרובים מידיי לאוזנים, אלא במרחק שווה מכל אוזן ובגובה האוזניים.

dmt4me

New member
בוא'נה מה קפצתם עליי כולכם..??../images/Emo46.gif

הבנאדם אומר שהוא חולה מוזיקה ויישמח לכיוון של יצירה ! נתתי לו את כל האינפורמציה(הבסיסית) כדי שהוא בעצמו יבחר מה טוב לו ובאיזה כיוון טוב לו לבחור, לפחות האופציות פרושות בפניו.. נניח שהבחור היה הןלך לחנות כלשהי, אז היו מנסים לדחוף לו כמה שיותר ציוד כי מתים על החברה הצעירים שרק נכנסו לעניין.. טוב בקיצור,שייהיה לאותו בחור בהצלחה ואם יש שאלות אשמח לעזור..בהי

B o o o o M

New member
קפצנו בגלל ש

טוב אתה יודע מה , עזוב... הכי חשוב תירגע שיהיה לך אחלה יום

r a j a r a m

New member
איפה אני יכול להשיג.....

את התוכנה פרוטי לופס אבל לא בגרסה של הדמו????

B o o o o M

New member
ואללה אתה מדבר כמו איזה מאסטר על

הקיובייס... מה מפריע לך תן לבן אדם להנות

למעלה