א - ה - א - ה - א - ה ! ! ! !

דפנושית

New member
א - ה - א - ה - א - ה ! ! ! !

אוקיי אני יודעת שזה ממש ממש ממש ממש אבל ממש לא מעניין את רובכם, אבל הייתי חייבת!!!! דיייי הייתי בפסטיגלל <ולא, לכל המופתעים, ש-ו-ב לא פגשתי את הראלי, למרות שהייתי <כמעט> יכולה!!! אוף!!> והיה כסההה מושלםם!!!! אהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהעהאהעהאהעהאעאאהעהאהעהאהאקרעכאהעהעהדךכנעגח!!!!! הראללללללללללללללללללללללללללללללללללל מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שלייייייייייייייייייייייייייייייייייי אניייייייייייייייייייייייייייייייייייי כלללללללללללללללללל כךךךךךךךךךךךךךךךך אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותווווווווווווווווווווווווווווווווו אההההההההההההההההההה דיי זה היה כ"כ מושלם ומדהים ויפה ומהמם ומקסים ומשגעעעע ומושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אווחחח!! תגיו, אוקה?? זה לא כזה קשה!! רק תגידו לי!!! למה??? זה מסובך!!! ל מ ה ??? למה כולם כן ואני לא?? הא?? מה עשיתי רע??? מה קרה??? לא מגיע לי??? לא? לא? לא????? אוקיי לא צריך...אני אמשיך לחיות ככה בדיכאון ואהבה כוזבת....כי זה פשוט ל===א פ==י==י==ר!! זה כזה ל==א ה==ו==ג==ן!!! *אין לי כוח להוסיף סמיילים*

$ מעיין $

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

חחחחח חמודה..
אבל רגע, מה עם דנקרוש וטייבוש

דפנושית

New member
אוקיי, אוקיי :)

רנווושששש היה ממש מושלללםם!!!! הוא כזההה חתיייייך כוסוווןן הורסססס <טוב, אבל הראלי יותרר!!!> וטייבוש היה סתם מיותר

הודיה 4

New member
מה גם את היית אתמול?כנסי!

היי גם אני היית י איפה היית באולם או ביציע?????? זה היה מהמם!!

דפנושית

New member
חח לא, לא הייתי אתמול../images/Emo26.gif

הייתי ב-19, פשוט היתה לי הצתה מאוחרת יחסית...=)

למעלה