א-ב-א

Dovsha

New member
א-ב-א

זו המילה הראשונה שילדים בד``כ לומדים להגיד ההברות הראשונות שיוצאות מפיהם הקטן הן א-ב-א מה אגיד לכם אנשים... מערכת היחסים שלי עם אבא הייתה רצופת מכשולים - כעסים - מריבות עד אין ספור ושנאה אחת גדולה. כן כן , שנאה שבאה ממני. אני חושבת ששנאה היא הרגש הכי חזק שיכול להיות ואני ממש שנאתי אותו - את אבא שלי. להגיד שלא הסתדרנו would be an understatment, ומה שכואב הוא שהמצב הזה נמשך כ``כ הרבה זמן- כמעט 8 שנים... פספסתי כ``כ הרבה מהאיש הגדול הזה והוא ממני אבל אני יודעת שאף פעם לא מאוחר... כיום מערכת היחסים עברה שינוי קיצוני - ממש מקצה לקצה. לצערי לקח המון זמן עד שהשינוי המיוחל הגיע [כן מיוחל, כי למרות שהיו ימים שהייתי קמה ומתפללת פשוט כך, שאבא שלי יעלם לו מהעולם הזה, תמיד תמיד הייתה בליבי התקווה שמתישהו איכשהו נוכל להתגבר על כל הבעיות שלנו.]ואז כאילו מישהו שמע את תפילותיי רבות השנים, כמו במטה קסמים - נכנס לחיי הבן אדם ששינה הכל, תוך שנייה ואפילו אין לי מושג איך ולמה ומי וכמה ומדוע, ונהפכתי לבן אדם מאושר. אני ואבא ``חברים`` - יעני בסבבי בבי :] ברור שעדיין יש וויכוחים ברור שעדיין יש כעסים אבל יש המון המון אהבה - משהו שחדש לי כי לא אהבתי אותו. אין לכם מושג כמה זה כייף שהלב שלי ממולא באהבה כלפיו. כ``כ הרבה זמן, כ``כ הרבה כעס ושנאה, כ``כ הרבה רצון ותקווה אבא אני אוהבת אותך.

קרני

New member
צער גידול הורים.... ;-)

לכל אחד יש את המטען שלו עם ההורים שלו שכולל בתוכו רגשות מעורבים ביותר... שנאה בצד אהבה, כעס בצד מחילה והבנה... וכל החיים שלנו אנחנו נזוז מקצה לקצה במערכת היחסים הכל כך חשובה והכל כך עדינה... אישית, מניסיון שלי, אני חושבת שככל שאנחנו מתבגרים ועוברים חוויות אלו או אחרות, אנחנו מעריכים אותם יותר ומסוגלים לתקשר איתם בצורה טובה יותר... דובשנית שלי, שמחה בשבילך כי הצלחת ``למסד`` את מערכת היחסים עם אבא ולהפוך אותה לטובה יותר. אני עוד שמחה כי הצלחת להגיד מילים כל כך פשוטות כביכול, אבל כל כך קשות להעברה: ``אני אוהבת אותך`` ....

למעלה