א. אוהל ב. זה בית ג.

WhyMeiry

New member
א. אוהל ב. זה בית ג.

זה משחק גדול. אני נותנת ציטוט משיר שהמילים שלו מתחילות ב"א" מי שמנחש את השיר עונה מי המבצע ומה שם השיר ורצוי את השורה הראשונה <כשהשם לא בכותרת! בשביל לא להרוס למי שאחרי..> ומביא ציטטה משיר שהשורה הראשונה שלו מתחילה ב "ב" וכו... יש? נתחיל במשוה שאני מקווה שלא קשה מידי... "סביר שלא תיגש, אבל זה לא העיקר..." בהצלחה לכולנו :)

sc1

New member
משחק גדול....

יש אפשרות לעוד שורות מהשיר?

WhyMeiry

New member
איך אומרים...

אני יכולה לנסות.. :) "...סביר שלא תיגש, אבל זה לא העיקר תחשוב שזה חוץ לארץ, וזה בסדר..." זה נהייה יותר קל. בהמון. רמז תקופתי: השיר יצא בתחילת הנינטיז ויצא עוד ביצוע שלו בדיסק שיצא שוב השנה.

אמירש

New member
...................................

חוץ לארץ - דן תורן. השיר הבא: "אל תהום פעורה כאילו צללה" זה לא קשה כל כך...

WhyMeiry

New member
בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

"...שדה ירוק על גבעה תלולה במקום רחוק סוף דרך לא סלולה" :)) גידי גוב ואתי אנקרי - בשדה ירוק. <היה דווקא קצת קשה...> ואגב, חוץ לארץ זה שיר של בלאגן. להקה מתחילת הנייטיז שהוציאה רק דיסק אחד. בהופעה דן תורן חידש אותו אבל דנה ברגר <שהיתה בערך הסולנית שם> שרה את השיר בהופעה שלו בכל מקרה. אוי... להביא שיר... "אבל זה עושה לה טוב, אז מה כבר רע בקצת לברוח?" וזה, גבירותי ורבותי, *קל*

M I R A G E

New member
גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

ג´קי - היהודים והבא: "ובבית אמא שלך"

אמירש

New member
דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

דני - משינה אבל זו לא הכוונה, צריך להגיד שיר שהאות הראשונה במילה הראשונה מתחילה בג´,ד´,ה´... לא חשוב: "נעפילה עדי הגליל"

WhyMeiry

New member
הגזמת...

גם קצר מידי וגם נראה כמו שיר ישן מידי, והבעיה האמיתית - זה לא נשמע לי מוכר

M I R A G E

New member
ניחוש פרוע

מחר?? גם אם כן,אין לי מושג של מי זה, אבל זה אחלה שיר

אמירש

New member
חשבתי שלא תזהו... ../images/Emo3.gif

עוד קצת: "עלי נא, עלי הדרך, כי נעפילה עדי הגליל."

פ י י

New member
מצטערת...

לי אין מושג. (יש שיר כזה "היי לבנה הגלילה"? יש משהו כזה או שאני הוזה?). בכל אופן - נחכה עוד קצת אולי מישהו ידע...

למעלה